Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbbbfsss

Jeny jak zimno!! Przegne jak wskocze w kurtke zimową??

Polecane posty

Gość bbbbbfsss

nie chce wyglądać jak ufo, a w nic innego sie nie mieszcze:(

Aha :P nie zauważyłam, że się nie mieścisz :P to chyba musisz zainwestować w nowe ciuchy ;)

Gość bbbbbfsss
ja dzisiaj sobie kupiłam bo się załamałam, ze nie mam co na siebie założyć! ale chyba kupiłam za grubą, bo ona nadaje sie na zimę a teraz i tak nie mam w czym chodzić:( jutro wymienię na cieńszą a jak zrobi się bardzo zimno to założe jakiś ciepły sweter i powinno być dobrze;)

moja zimowa tez odpada :( niestety ale kupowalam ciuszki idealnie dopasowane wiec juz na początku ciąży musialam zmienic garderobe bo piersi urosły o dwa rozmiary i w bluzkach sie nawet nie zapinalam :D teraz tez szukam jakiegos plaszczyka na zimne dni ale poki co jeszcze nie sezon i nie ma nic. Sa jakies żakiety i inne ale juz nie dla mnie.

Gość bbbbbfsss
rodzę w grudniu i nie chce mi się za bardzo inwestować w wymianę garderoby, wolę dzidzi coś kupić

Gość dobrze wiedzieć
nie tylko ja mam problem...ufff.... Dziś robiłam porządki w szafach...... przez ostatnie dni chodziłam w sweterku i polarze, ale...dziś wyjęłam płaszcz... przed kolano, z bucle czy jak to sie pisze.... mieszcze sie, ale wygladam źle...jak jakaś Buka ;( najlepiej wygladam w zimowej kutce,no ale to chyba jednak bedzie przegiecie,bo ona jest na prawde bardzo ciepła.. ale tak przy okazji tych porzadków załamałam sie totalnie...wiem ze w zime sie tyje, ale ja przytyłam w lato!!!! i to jak ;( nie mieszcze sie w koszulę taką biała do pracy :( w żakiecie bedę musiała przeszywać guziki.... spodnie - takie "robocze" w kancik....szok.... miałam chyba ze 4 pary. Teraz wchodzę w 2 pary. W swetrach wygladam beznadziejnie. Szczególnie w cardiganach bo co guzik - rozchodzi sie materiał ;( aaaaaaa.......... szok :(

Gość bbbbbfsss
ale ja nie zaszalałam cenowo z kurtką, dałam 25 euro, także chyba nie tak źle a ta cieńsza na którą chce wymienić kosztuje 20 e :)