Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karol1nka

Ginekolog

Polecane posty

Otóż mam taki problem. Ostatnio mam problemy. Wargi sromowe oraz wejscie do pochwy mam straszne delikatne. Smarowałam sobie to kremem aby zapobiec choć troche tego bólu. Nigdy tak nie miałam. Dzis pokazałam to chłopakowi, on powiedział że mam natychmiast iść do ginekologa. Lecz boje się tam iść bo nigdy nie byłam. I nie mam zamiaru. Mój chłopak nie wie jak ma mnie zaciągnąć. W dodatku spóźnia mi się okres lecz robiłam już 2 testy ciążowe i wyszedł niegatywny. Co mam robic ?

Gość ale czego konkretnie
się boisz, że nie chcesz iść??????????????

Gość rdfhg
bosz, co za niedorozwinięte dziecko, chłopakowi pokazuje, a lekarzowi się wstydzi... tzw. żAL...

Gość rdfhg
nie, to nie jest normalne, że pokazujesz to chłopakowi , zapewne współżyjecie, a Ty nawet do tej pory nie raczyłaś pójść do gina...

nie jestem smarkula. poprostu nie mialam powodu wczesniej isc do ginekologa... hamuj sie ze slowami... ja szukam innego sposobu na pomoc oprocz pojscia do ginekologa

Gość rdfhg
lekarz to lekarz, nikt nie pomoże Ci lepiej niz on... jestes smarkula, skoro wstydzisz sie isc do lekarza, taka prawda, nie doroslas jeszcze do uprawiania seksu... jezu, czy wszystkie dzisijesze nastolatki musza byc takie same?

Gość rdfhg
IDZ DO LEKARZA, bo nie dorosniesz do tego nigdy i bedziesz kiedys sie bala urodzic w szpitalu:/

Gość rdfhg
nie zdawaj sie na te kafeteryjne porady, to glupota, chcesz sie dorobic jakiegos syfu?! od tego wlasnie są LEKARZE...

Gość myla
Idź koniecznie i się nie bój! Nie ma czego! To przecież lekarz i idziesz do niego , aby Ci pomógł w wyleczeniu. I powiedz koniecznie, że to Twoja pierwsza wizyta. Będzie dobrze zobaczysz! I kup sobie koniecznie tą emulsję lactacyd. Jest 100% lepsza niż zwykłe mydełko! Pozdrawiam!

rdfhg prosze nie odzywaj sie juz na ten temat. powiedzialabym cos lecz nie chce sie znizac do twojego poziomu. kazdy ma swoje slabosci. pojde do ginekologa lecz tylko w koniecznosci. a chce teraz znalezc inny sposob.

Gość rdfhg
no wiec teraz w inny sposob - mowie to po to, zeby Ci uswiadomic, ze szukajac pomocy w internecie mozesz sie dorobic nadzerki, a w nastepstwie np. nowotworu... popelnilas blad- trudno, ale moze nie jest za pozno, idz do lekarza, on jest od tego, zeby Ci pomoc i to JAK NAJSZYBCIEJ!

Narazie kupie tą emulsje. jesli pomoze to dobrze a jesli nie to bede kombinowala co dalej. tylko nie wiem co powiedziec chlopakowi ze nie pojde do ginekologa. bo wiem ze bedzie o to zly :(

Gość rdfhg
bo zapewne Cie kocha i chce dla Ciebie jak najlepiej... moze warto byloby zaufac chociaz swojemu chlopakowi?

Gość g66666666666666666666
jaka smutna dziewczyna....... czemu się boisz ginekologa? ze wsi mentalnej jesteś czy co?

Gość myla
Karol1nka! Musisz iść koniecznie do lekarza! Uważam, że problem jaki masz dotyczy bardzo delikatnej i wrażliwej części ciała. Najprawdopodobniej złapałaś jakąś bakterię i trzeba zrobić badanie, żeby skutecznie się wyleczyć. Nie szukaj jakiejś alternatywnej możliwości. Wszystkie ginekologiczne leki są na receptę, a tylko one skutecznie pomogą Ci się pozbyć dolegliwości. Wszystkie inne sposoby tylko złagodzą chwilowo objawy i wkrótce wrócą, może ze zdwojoną mocą! Nie wiem ile masz lat, ale jeśli zdecydowałaś się na wspóżycie seksualne to tym bardziej zdecyduj się na wizytę u ginekologa. To nie boli:-) Pozdrawiam i zmykaj jak najprędzej na badanie!

Gość torunianka23
popytaj znajomych kogo milego polecaja na pierwsza wizyte kiedys i tak to nastapi!!!! a lepiej teraz niz pozniej!!!! bo kto wie...infekcje trzeba leczyc!!!

Gość giniiia
czyś Ty zwariowala dziewczyno?! do gina i to szybko, jeśli nie chcesz, zeby Ci zgnila ci*ka!!!!