Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betty boop 21

mam takie małe pytanko

Polecane posty

Gość betty boop 21

czy to moga byc objawy ciazy: częste oddawanie moczu praktycznie 2 razy na godzinę przy małym spożywaniu napojów ból podbrzusza i piersi jak przed okresem dodam iz o dziecko staramy sie od 3 miesiecy ostatnia miesiaczka wystapila 18 sierpnia teraz ma byc 22, myslicie ze to moze byc to. to nie jest zadna prowokacja dodam iz piersi sa jakby wieksze takie nabrzmiale, ale przed okresem tez takie bywały

jak miesiaczka zacznie ci sie spozniac, wykonaj test. Mozliwe ze to zapalenie pecherza.

Gość agulllaaaa
może byc...ja tez tak miałam i byłam w ciązy

Nie chciałabym Cię zasmucać, ale jeśli to byłaby ciąża to ile by ona miała? dwa tygodnie? nawt pwnie ni całe. A ciąża 2-tygodniowa nie daje jeszcz takich wyraźnych objawów, to już prędzej zbliżający się okres. Ale życze, jak najlepiej, trzymam kciuki. :)

Gość agulllaaaa
nie daje nie daje ale u mnie sie sprawdziło. więc czajka nie badx taka hop

Gość betty boop 21
i dzisiaj znów siusialam co chwile, moze to rzeczywiście zapalenia. nie chce jeszcze robić testu bo pewnie znów sie rozczaruję a tak chociaż jest nadzieja... czekam do 23 ... piszcie jakie objawy towarzyszyły wam w czasie ciazy o ktorej jeszcze nie wiedziałyście...