Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OOOOnaa

Czy poprzez lizanko kobietki mozna czymś się zarazic

Polecane posty

Gość OOOOnaa

j.w - chodzi o choroby weneryczne

Gość OOOOnaa
czyms jeszcze ?? np. aids ???

raczej tak bo to sie roznosi przez wydzieliny liz tylko te zdrowe chyba ze sie myle

przy minecie, jesli kobieta ma na swojej malej jakas ranke np po goleniu to polecam poczekac az sie zagoi, bo przy wydzielaniu sie z rany jakiejkolwiek cieczy mozna zarazic sie aids, wenera sie nie zarazisz

Gość OOOOnaa
dzięki piękne za odpowiedzi każdy by chciał lizać tylko te zdrowe, tylko nie zawsze masz tą pewność, i to jest ten ból :O --- jeśli chodzi o przypadkowe igraszki z nieznajomą -- tegoż nie próbowałam, ale mam chętke ogromną

:) chcica nie wybiera jak sie chce porżnąc, ale laski z ulicy nie polecam bo to sam syf :)

jestes les ? pierwszy raz mam ta przyjemnosc i ciesze sie ze cosik skroblem

lubie, wciaga jak cholera, czasem robie sobie przerwe ale tylko dlatego ze nie mam czasu :) niektore posty sa do bani, ale w niektorych fajnie mozna doradzic i pomoc jak na ten

Gość OOOOnaa
do tej pory sądziłam ze jestem tylko i wyłącznie hetero...od dłuższego czasu dostrzegam u siebie dość spore pokłady biseksualne :)..masz ochotę pieścić kobitkę i by ona mi dogadzała nikt bardziej nie rozumie kobiecych potrzeb, niż sama kobieta :)

Gość OOOOnaa
na mieście zaczepiają mnie kobiety, zalotne spojrzenia, uśmiechy, puszczanie oczek :) :), mile , nawet bardzo :), często i rozmowa.. ostatnio , teraz załuję -- zaproponowano mi kawkę, odmówiłam..coż bedzie moze i następny raz :)

mnie takze nachodza chceci na kobiete, ogolnie podnieca mnie jak ogladam nagie kobiety, faceci nawet mnie tak nie kreca specyficznie jak kobiety, chodz na facetow takze lubie popatrzec :)

Gość OOOOnaa
i nie są to tylko mlode, a także te w kwiecie wieku.. ale ja nie wiem, wolę młode, tak jak :)..

no i nikt mnie nie zaczepia :( mysle ze dlugo by mnie nie namawiano na cos .. kolezanka kiedys sie przystawiala ale jakos nie moglam.. z nia jeszcze..

Gość OOOOnaa
oj jeśli chodzi o patrzenie , to zawsze interesowalo mnie kobiece ciało..uwielbialam zawsze na nie patrzec...teraz chciala bym je dotknąc,popieścić.. męskie ciało takze na mnie dziala..ale teraz chce to jak najszybciej zrealizować...bo się skupić nie mogę haha,cały czas plącze mi sie to w myslach :)

juz raz prawie sie umowilam, ale zabraklo mi odwagi pozatym dowiedzialam sie ze kobieta z ktora sie umowilam jest obkrecana doslownie przez wszystkich i dalam se spokuj

Gość OOOOnaa
teraz płeć piękna w tych sprawach jest bardzo otwarta, nieraz aż za bardzo.. widze ze coraz więcej kobiet chce przekonac sie , jak to jest własnie z kobietą..mowią o tym otwarcie..niby wlasnie dlatego poszukiwania te powinny być łatwiejsze, choć nie są

Gość OOOOnaa
Pani Marto czytalam juz o Pani bolączce..oj niebezpieczny bywa i seks z kobietką...

Gość OOOOnaa
dlatego dochodzę jednak do wniosku, ze nie warto z taką przypadkową sie zabawiac... najlepsze koleżanki..

nie zawsze najlepsze kolezanki, mowie Ci ..z moja byloamacanko i wogole malo brakowalo ale .. przestalismy sie kolegowac znalazla se inna kolezanke, bylo widac ze cos do siebie maja, no i co sie musieli nasluchac na siebie to masakra, mnie to ominelo na szczescie