Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OOOOnaa

Czy poprzez lizanko kobietki mozna czymś się zarazic

Polecane posty

Gość OOOOnaa
owszem mam :), bliską kolezankę.. tylko hmmm...to jest tak, bardzo bardzo się lubimy, nieraz mi powiedziala ze jestem bardzo ładną kobietą, ale w kontekście innej rozmowy -- chodzilo o faceta.. takze nie wiem czy wgrę by co neico wchodzilo.. neiraz mialam ochotę zrobić pierwszy krok,ale boję sie gafy...tego ze nasze kontakty moga sie popsuć..

ja robie to od czasu do czasu z kolezanka (tez mezatka) i zadnych problemow nie mam z tego powodu :-)

Gość OOOOnaa
no to jak to z tym kobietki drogie kochane :D, gdzie mam szukac..obce czy "swoje" wybierac..

szkoda ze ja nie mam takiej kolezanki ;( z tamta znajomosc sie zkonczyla nie z tego powodu ze cos tam bylo, z innego i od tamtej pory mam ochote na kobiete w simue

"ofiary' musza byc sprawdzone do naszych pragnien abysmy nie musialy sie pol roku i dluzej zamartwiac czy nam sie cos do tylkow nie przykleilo ;)

Gość OOOOnaa
ach no moze sie uda z tą mą kolezanką..ale jak radzicie zaryzykować ?? -- wiem powiecie, co tam szkodzi...ale ja naprawdę nie chcę z nią kontaktu stracic.. a trudno mi ją wyczuć, czy tez by chciala spróbować

Gość OOOOnaa
raczej mogla bym ją nazwać przyjaciółką, troszkę razem przeszłysmy..bardzo dobry kontakt mamy ze sobą :D

moze wymysl cos, np kup jakas bielizne i z pytaniem 'jak lezy' pokaz jej sie, niech ogladnie bielizne i przede wszystkim Ciebie w bieliznie, albo popros ja o to ze chcialabys zrobic sobie zdjecia w bieliznie albo bez ale nie masz odwagi poprosic kogos innego niz ona bo jej ufasz, no nie wiem czy to Ci by pasowalo? :)

wiesz raz drugi, zobaczysz jak reaguje na Twoje cialo, wtedy bedziesz wiedziec czy mozesz na cos liczyc, tak mi sie wydaje

Gość tryui
...próchnicą

Gość OOOOnaa
love świetny pomysl :D ostatnio nocowałam u niej, zreszta to nie byl nasz pierwszy raz :P..no i poprosilam ją by mi plecy wymasowała -- nie protestowała :D,ku memu pozytywnemu zaskoczeniu :D...potem zamiana --- och mialam taką ochotę delikatnie muskać jej plecy,ale sie opanowałam, nie wiem jak ja to zrobilam..a teraz mam jeszcze wieksza chęc

jasne sprobuj, jesli mozesz jej zaufac. ja tez swoj pierwszy raz z kobieta mialam z bliska kolezanka ktora znalam kilka lat. zaczelo sie od wspolnej kapieli, niewinnych pocalunkow, miziania, sex byl pozniej. :classic_cool:

wlasnie, moze wspolny babski wieczor se zrobcie, jakies malowanie kapiel masaze, ona nieswiadoma a Ty dzialaj, no i zapodaj takze temat ze czytalac osta cos o kobietach orgazmach... wiesz tak mow zebys na temat zeszla ktory Cie wiadomo inetersuje :)

wieczorki wspolne to juz nieraz byly...winko, delikatne przystaweczki :), świntuszenie ale tylko o facetach :P.. ostatnio zapytalam ją jakie ma zdanie o less, odpowiedziala, ze nic nie ma przeciwko..takze juz troszkę postępu w tym kierunku mysle zrobiłam

wiec musisz drugi raz napomknac, a moze depilacja miejsc bikini? moze plastrami by Ci pomogla zrobic, wiesz jakies zblizenia zainicjuj :)

love666 masz jakies doswiadczenie w tych sprawkach :)? czy tez robisz wielkie poszukiwanka :)

dokladnie , trza dopomoc :) :)... tymbardziej ze coraz bardziej jestem na to napalona :P

poszukiwania, rady daje takie jakbym conajmniej miala kilka juz kobiet :) mam nadzieje ze sama kiedys bede mogla sie do swoich rad dostosowac :) jesli chodzi o depilacje to robila mi kosmetyczka tylko ze prawie cala 'broche' nawet bolu nie czulam :) podobalo mi sie ze mnie dotyka i pozniej masuje i balsamuje, a zdjecia w bieliznie robilam kilka lat temu i bylo to ciekawe doswiadczenie tez pelne 'chcicy' :)

no OK, tylko byle nie tak jak ja dopomoglam ze teraz dostaje smsy jak to mnie panna kocha i jak nie moze zyc beze mnie :O

Gość ona ona ona ona
ja tez chcę!!