Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OOOOnaa

Czy poprzez lizanko kobietki mozna czymś się zarazic

Polecane posty

Gość ona ona ona ona
Kobiety z masażem :))) Od jakiegoś czasu męczy mnie myśl, żeby tak z kobietką... :P"""

nie bardzo. staram sie z nia rozmawiac, tlumaczyc ze to bylo dla seksu, ze nie szukam zwiazku z kobieta a wylacznie seksu. zreszta takie rozmowy byly zanim do czegokolwiek doszlo. wie ze mam meza itd ale jakos to do niej nie moze dotrzec. chyba to prawda. ze milosc jest slepa :O

nie nie ma, jest very :classic_cool: i baardzo tolerancyjny (ja zreszta tez), tylko za kazdym razem chcialby sie przylaczyc na co ja nie pozwalam. wie tez o tej calej sytuacji, stwierdzil ze zarowno ta panna jak i ja jestesmy goopie pissdy i tyle, mowil zebym ja olala i ignorowala, raz sam chcial nawet z nia ostro pogadac ale ja prosilam zeby nie, jesli bedzie trzeba to napewno w odpowiedni sposob zareaguje

Gość ona ona ona ona
Dziewczynki, nie wiecie gdzie mogę znaleźć jakąś kobietkę do "zabaw"? Mam taką przyjaciółkę-koleżankę... Wysyła róże sygnały, ale nie wiem jak je interpretować. Nie chciałabym palnąć jakiegoś głupstwa i żeby mi się przyjaźń nie posypała... Co polecacie?

jesli wysyla sygnaly - zaryzykuj... namietny dotyk czy delikatny "niby przyjacielski" pocalunek moze rozpoczac piekne chwile :classic_cool:

Gość ona ona ona ona
I ja i ona mamy chłopaka. Np mówi ze najbardziej podoba jej sie ona sama i ja :) Lubi moje fotki itd... Kiedyś żartowala ze chce sobie kupić wibrator i że pozwoli mi zaspokoic ją nim - to był taki żart... No ale?!

Gość ona ona ona ona
ona mi sie badzo podoba, mam z nia super kontakt, mało jest dziewczyn, z ktorymi jestem w stanie utrzymać jakąś gorliwszą znajomość. I ja nie jestem brzydka...

Gość ona ona ona ona
a jak się wkurzy i obgada przy dziewczynach? ? ?

Gość ona ona ona ona
:"DD hehe - dobre :D No muszę jakoś wyczaić sprawę :)

Witam Was drogie :) chciala bym to tak zaaranżować -- świece, olejki zapachowe, baardzo sexi bielizna, namiętne pieszczoty, ekstaza :D

jestem zdecydowana i zdesperowana, pomorskie -- okolice słupska, ustki.. kontakt mailowy..jak sie sobie spodobamy, intersowała by mnie dłuższa znajomość