Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina24_24

Jak Wam się podoba ta suknia ślubna

Polecane posty

Gość karolina24_24
no co jest dziewczyny,pomożecie?

Gość odetta ta ta
Taki troche Hiszpanski styl. Jak dla mnie to 4 na 10.

Gość karolina24_24
to cienituko,a mi się strasznie podoba

musisz zadzwonic pod któres z tych numerów do salonów, które prowadzą sprzedaz niektorych sukien MS i się zapytać, czy ten model jest dostepny w salonie (male prawdopodobienstwo, ale zpaytac powinnas. zaproponuja sprowadzenie jesli sie na ten konkretnie model zdecydujes,z ale wteyd bez przymiarki ani zobaczenia go na zywo bedzies zmusiala za nia zaplacic i ja kupić, jesli sprowadza ja specjalnie dla ciebie). Rzeszow , 35-303 Fuh Godi Magdalena Mazur UL. Jabzonskiego 7 Phone: 060 428 27 26 Warszawa , 01-019 Mystique Nowolipki 14 Phone: 022 6366677 Warszawa , 01-005 Tylko Ona Nowolipie 22A Phone: 022 838 55 33 Wroclaw , 53-676 Bellissima UL Sokolnicza 7/17 pawilon 37 Phone: 071 355 70 01

p.s. jelsi nie przymierzalas nigdy podobnego modelu lub fasonu to moze nie ryzykuj i nie kupuj w ciemno. moze sie okazac, ze suknia zupelnie do ciebie nie pasuje albo o wiele lepiej wygladasz w innym fasonie! proponuje isc do salonow w okolicy i tma cos poprzymierzac. ja tez chorowalam na suknie Maggie Sottero, ale ich cena i sprowadzanie ewentualne zza morze zniechęcily mnie zeby kupowac w ciemno, poszlam do salony, przymierzylam wszelakie ciekawe modele i wybralam piekna suknie za normalną cenę na miejscu i z gotowym efektem :P)

Gość przypadkowo zajrzałam
Kompletnie mi się nie podoba :( Może do Twojego typu urody będzie pasować, ale na modelce wygląda nieciekawie i nieco tandetnie. Druga z zaprezentowanych w tym wątku sukien jest o niebo lepsza:) Pozdrawiam

Gość mekintosz
wg mnie jest świetna. oryginalna, seksowna, bardzo kobieca i NIEBANALNA

pierwsza odpada, jezeli o mnie chodzi, nie podoba mi sie kontrastujacy pas i za duzo koronki. druga jest przesliczna, 3 ujdzie tyko kolor inny, 4 odpada - po prostu nie moj styl

Gość cytryjka
sękata, ile trzeba zapłacić za suknię MS?

Sukienka nie najgorsza ale żadna rewelacja,myślę że nie zrobi tego piorunującego wrażenia,poza tym do takiej sukienki trzeba mieć idealną figurę więc jeśli taką masz to ok ale jeśli cokolwiek jest \'do poprawki\' to możesz być pewna że ta kiecka to uwydatni!!! najlepiej jeśli ją przymierzysz i sama zobaczysz jak się w niej czujesz,bo najważniejsze jest to żebyś jak założysz sukienkę stanęła przed lustrem jak wryta i pomyślała \'to jest ta jedna jedyna\'!!!

Gość karolina24_24
Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Jeśli chodzi o moją figurę to jest niemalże taka sama tak u tej modelki ;) a pas będzie w kolorze ecru ;)

Hmm... a mi sie podoba,tylko ten czerwony pas odpada. jesli jestes drobna, szczupła to mozesz fajnie wygladac. jestem za.