Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moze mi ktos odpisac/

Moze mi ktos odpisac?!/

Polecane posty

Jezu...przed chwila przezylam szok!mam okres od 2 dni,troche mi sie spoznial ... ok miesiaca temu kochalam sie ze swoim chlopakiem,,,uprwialismy sex analny podczas okresu (bez gumek) troche schizowalam,ze moge byc w ciazy,,,ale na szczescie pojawilo sie krwawienie,,, a dzis?!aha!wspomne jeszcze ze od tych dwoch dni zaczelam brac poraz pierwszy tabletki anty 'yasminelle" ... biore kapiel i nagle dostalam krwotoku...malo tego...!! COS ze mnie wylecialo!!!! wielkosci fasolki...bylo gumowe,koloru fioletowo,zoltego,,, BOZE!Co to moglo byc?,,,,i jeszcze jedno...w zeszly czwartek szykujac sie do zgrupowaqnia...przebieglam 10 km! RATUJCIE!

Gość ja tak samo
wiesz nie wiem co to jest ale mysle ze kapiel podczas okresu to nienajlepszy pomysł duzo krwawisz

krwawilam tylko podczas kapieli... tak bardzo... teraz jest normalnie...ale nie wiem,co ze mnie'wylecialo':((

Gość oooooooooooooooo
sex analny podczaS OKRESU ????hahaha ile ty ,masz lat??????jak nic prowokacja!!!!!!!!!!!!do nauki wynocha

Gość gossssko
i rozumie sie podczas analnego małaś w ciąze zajsc?!?!?!? to sie wróc!!!!hahahaha

gówno a nie prowokacja...byc moze mam wiecej lat od ciebie! zabawne!

Gość oooooooooooooooo
TO ILE MASZ????LAT????

Gość ciąża przez dupę
bo się posikam :D

''ciaza przez dupe'' ... jezeli facet konczy w tobie,..mysliszm,ze nie mozna...wystarczy ,ze przeniesie sperme palcem w okolice pochwy imoze dojsc do zaplodnienia...widac jakie masz pojecie!:/

Gość oooooooooooooooo
mówisz gówno a nie prowokacja?? moze4e ten który cie ruchał miał gówno na fiucie...

Gość inkalol
ciaza jak nic:) TEORIA POTEM PRAKTYKA DZIECI KOCHANE z tych bzdur sie nawet nie ma co smiac tylko plakac ze edukacja w naszym kraju jest taka marna. Ciaza po seksie analnym...

Gość ta jasne palcem przenieść
głupia jesteś dziewczynko

Gość dtjdxdhsrt
Niestety byłaś w ciąży i poroniłaś na wczesnym etapie. Płód w tym stadium charakteryzuje się tym, że jest właśnie taki fioletowo-żółty (w szczególności bardziej żółte są te poczęte analnie).

Gość oooooooooooooooo
GłUPIA PIZDA NIE MA CO ROBIć WIęC SIEDZI NA FORUUM I WYMYśLa. lePIEJ NIECH SIE DO KLASóWKI Z MATMY PRZYGOTUJE.

Gość karolcia25
Myślałam ze te forum jest po to by udzielic informacji,odpowiedziec tym ktorzy pytaja,pomoc.A tymczasem bluzgi.Nie wszyscy wiedza wszystko,czasem strach nasuwa rozne watpilowosci.Czy nie mozecie jej poprostu napisac ''nie martw sie,to nic takiego"'Tylko od razu atak.A w ciaze mozna zajsc nawet poprzez peting i nic dziwnego ze dziewczyna sie wystraszyla.Jesli bedziesz dalej widziala cos niepokojacego poprostu idz do lekarza.

Gość oooooooooooooooo
ale przez anal?????????????karolcia nie osnieszaj sie broniąc iditki!!!!!!!!!!!1

Gość to forum nie jest po to
wypad