Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejduygeuyg

DERMINAX-rewolucja w pozbywaniu sie tradzika!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość koleżka
kolejna ściema, czyli zasysanie kasy od zdesperowanych ludzi. Prawda jest taka, że lekarstwa na trądzik nie ma i długo nie będzie. Co jakiś czas pojawiają się cudowne leki typu Acnezine czy Derminax, czyli cudowne zioła, eliminacja toksyn i tym podobne bajki

Gość asica 22
witam tey tak mzsle ymagam sie y tradyikiem wiele lat procy silnzch i niebeypiecynzch antzbiotzkow nic nie pomoye tzm bardyiej bey receptz jak derminax sciema i tzle a jak yapztalam lekarya dermatologa o derminax powiedyial ye to nawet nie jest lek tzlko suplement dietz bo nie ma podanzch waynzch informacji na temat skutwko ubocynzch cyz stosowania y innzmi riynzmi lekami np antykoncepcyjnymi sciema i jeszye raz sciema szykoda kasz na to

Gość heath
Mam 25 lat z trądzikiem zmagam się o 14 roku życia, nie spełna miesiąc temu postanowiłem zamówić Derminax. Jestem po dwu tygodniowej kuracji i nie mogę uwieżyć jak ten środek wpłynoł na moją cere, od chwili kiedy go zarzywam nie wyszedł mi ani jeden pryszcz w dodatku wszystkie inne nie doskonałości które pojawiły się na mojej twarzy zaczeły zanikać, aż nie potrafię się doczekać co będzie dalej aż chce się żyć. Rozumie wypowiedzi innych że Derminax to kolejny środek który tylko daje nadzieje na pozbycie się trądziku, ja również miałem takie zdanie, środki albo pogarszały stan trądzika albo zmniejszały objawy na jakiś czas póżniej oczywiście wracało się do punktu wyjścia i znowu wielkie rozczarowanie, myślałem że z Derminaxsem będzie to samo jednak jestem pod wrażeniem tego środka, każdy z nas ma inny organizm na jednych może działać na innych nie, jednak co nam szkodzi spróbować, ja spróbowałem i w końcu mi się udało.