Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kityyyyyyyy

POKRZYWKA NERWICOWA!!!!

Polecane posty

Gość kityyyyyyyy

Gość kityyyyyyyy
dodam ze całe ciało i na nim pojawiają sie az takie pręgi grube od drapania :-(

Gość kityyyyyyyy
nikt nie ma takiego problemu?:-(

Gość hbgghhb
ja mam juz trzeba nauczyc sie z tym zyc nic sie nie poradzi

Gość hej ja tez mam
Dziewczyny ja mam to jakies 4 lata juz! Musze co drugi dzien brac Amertil lub cos innego inaczej swedzi jak cholera cale cialo i grube pręgi wyskakują:O Czy bedziemy to mialy do konca zycia???

Gość leooo
pokrzywkę mam od ponad 7 lat i jedyne co się udało to ograniczyć objawy.przyjmowałem alertec (usypiał),loratadynę (nie działała nasennie,ale słabo łagodziła objawy) a obecnie telfast 180mg.ten jest zdecydowanie najlepszy...sam mechanizm choroby jest nieznany,można próbować diagnozować przyczynę,ale rzadko udaje się ją ustalić,więc pozostaję tylko nauczyć się z tym żyć i kontolować chorobę...

Gość maartusiaaa
ja tez mam pokrzywke od roku. wykonalam juz pelno badan i dzisiaj jedyny lekarz, ktory sie jeszcze chcial mna zajmowac, bo kazdy mnie gdzie indziej odyslal, powiedzial ze nie podejmuje sie juz mojego dalszego leczenia i odeslal mnie do psychiatry, gdyz przyczyna jest psychiczna. Nie moge tego zrozumiec, bo nie mam zadnej nerwicy, zadnych wiekszych stresow, od ponad pol roku prowadze bardzo spokojny tryb zycia:(( juz nie wiem co mam zrobic::(((

Gość biologiczny
Swędzenie - to gojenie się naskórka po przeżyciu stresu związanego z ROZŁAKĄ. Więc naskórek zdrowieje - jest czerwony i swędzi. A Ty przegapiasz wcześniejszą fazę - kiedy skóra jest sucha i szorstka.