Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka.sobie.ja

szerokie ramiona u kobiet

Polecane posty

Gość taka.sobie.ja

jest jakis sposob na zmniejszenie ich optycznie? moze jakies bluzki z dekoldami czy cos? ewentualnie da sie e troche wycwiczyc zeby schudly i byly mniejsze?

Gość taka.sobie.ja
ponawiam:P

Gość nic ci nie pomoze

Gość taka.sobie.ja
ponawiam

Gość tak tak tak tak.
ale czego ci przeszkadzają

Gość 5kilo
ja ma brzydkie rozjechane łopatki - wada postawy:O

Gość taka.sobie.ja
ja ogolnie chce troche schudnac to mi sie zmniejsza. kurcze strasznie mi sie nie podobaja;/ przynajmniej biodra mogly by byc troche wieksze to by mi sie zrownowazylo.

Gość taka.sobie.ja
zakrecony_kwiatuszek a jakie mam do tego dobierac stroje? np dekold w serek, czy dekold lodeczka? moze bluzki szersze na dole?

Dziewczyny o rozbudowanych barkach powinny unikać dekoltów kwadratowych (karo) oraz tzw. hiszpańskich, zwanych też "a la Carmen". Oba mocno eksponują ramiona, powodując, że wydają się jeszcze szersze niż w rzeczywistości. Najlepszy dekolt to klasyczny, ale nie za duży - półokrągły. Dobrze wyglada również bardzo delikatny, leciutko zaokrąglony serek. Ponieważ optycznie wydłuża sylwetkę, odciąży nadmiernie rozbudowaną górną część figury.

Żakiet z miękkiego, lejącego się materiału, z raglanowym rękawem i małym kołnierzem. Może być nieco dłuższy, najlepiej z kieszeniami na dole, które optycznie poszerzą biodra. Do kompletu: spódnica marszczona lub ozdobiona falbanami, które wyrównają proporcje między ramionami a dołem sylwetki. Nie Zrezygnuj z żakietów dwurzędowych, z rozbudowanymi, dekoracyjnymi kołnierzami (np. koronkowymi, atłasowymi lub z aplikacjami). Przy szerokich ramionach źle wyglądają również fasony krótkie, dopasowane w talii.

Gość taka.sobie.ja
dzieki dziewczyny:) poszukam w internecie. moze cos wymysle...