Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet niezorientowany

pytanie o okres

Polecane posty

czy potraficie dokladnie okreslic kiedy go bedziecie mialy? ile trwa u was? i czy wasz apetyt na seks zalezy w duzej mierze od fazy cyklu?

Gość NIKE...
ja stosuje zabezpieczenie antykoncepcyjne w postaci plastrow i wiem dokladnie kiedy dostane okres co do dnia, ile trwa tez mniej wiecej mozna okreslic czasem jest tylko mniejsze lub wikesze krwawienie, a co do apetytu na sex to niewiem u mnie jest zawsze duuzy:)) niezmienia mi sie ochota na sex z narzeczonym, ale jest jeszcze to ,ze tak na tydzien przed jestem ponoc rozdrazniona i latwiej sie denerwuje- to juz obserwajce mojego ukochnaego:)) ja twierdze ze jestem taka sama zawsze :P

Największy apetyt w dni płodne. Można policzyć kiedy MA być okres, co nie znaczy, że na pewno wtedy będzie. Jeśli kobieta ma regularny to w większości przypadków trwa za każdym razem tyle samo. Trochę może namieszać np. alkohol.

Gość tak szczerze
niby to wszystko mam regularne,ale i tak jak gdzies mnie przewieje,alkohol,jakis wiekszy wysilek,ostry sex-moga wszystko zmienic...wlasnie sex przyspiesza i to bardzo..czasem bym czekala jeszcze 2 dni dluzej

czyli kazda kobieta przez 3-6 dni w ciagu miesiaca nie moze uprawiac seksu?

Gość moze jesli lubi
i jej partner tez ma ochote na takie zabawy ...

Gość a my to robimy
codziennie raz, niezaleznie od dnia cyklu i od tego czy ma okres czy nie :)