Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wołająca o pomoc

Czy sądzicie,że to jest jeszcze całkiem normalne, jeżeli...

Polecane posty

Gość wołająca o pomoc

...od ok. 7 lat mam idealnie regularną miesiączkę (cykl= 28 dni),nie spozniala mi sie nawet o 1 dzien, a teraz już drugi raz z rzędu spoznia mi sie o cały tydzien??? Czy to normalne,skoro do tej pory cykl chodził mi z dokladnością zegarka??

Gość wołająca o pomoc
Może wcale nie mam się czym martwic? Pomożcie dziewczynki, proszę!!;((

Gość implantacyjne
czasami tak sie zdarza. Może brałas jakies leki albo zmieniałas klimat. powodów moze być sporo. Ja też tak miałam kilka razxy ale potem wszystko wracało do normy. Poczekaj jeszcze jakis czas, jesli dalej będziesz miała rozregulowany okres wtedy idz do lekarza :)

Gość wołająca o pomoc
Niestety nic takiego nie miało miejsca,co mogloby wpłynąc na rozregulowanie cyklu...:( Zadnych leków nie brałam, przez wakacje siedze w domku i nigdzie nie wyjeżdzałam...nic sie nie działo...Boję sie, ze to moze byc coś niedobrego...Proszę, pomożcie jakoś;(

bardzo trudno to stwierdzic tak na "oko", przyznam. Jeden cykl o niczym jeszcze nie swiadczy, ale jak sie to bedzie zdarzalo czesciej to wypada sie wybrac do lekarza. A moze jakis stres? Moze ciąża? choc o tym nic nie piszesz.

Gość ale o co chodzi...
? Boisz się, że jesteś w ciąży? Jeśli tak - zrób test. Jeśli obawiasz się o swoje zdrowie - idź do ginekologa. Nie rozumiem tego tematu :O A robienie afery o spóźnienie się okresu... No bez przesady, naprawdę. Brzuch Ci przecież chyba nie wybuchnie, nie? ;) Poczekaj trochę, potem idź na spokojnie do gina.

Gość wołająca o pomoc
wlasnie dzis mija mi 6 dzien spoznienia;( Poprzednio spoznił mi sie 5 dni:( Czyli mialam dopiero 2 rozregulowane cykle. Ciąza nie wchodzi w gre, poniewaz nie rozpoczelam jeszcze wspolzycia. Czy to moze byc objaw jakies choroby?Zaznaczam raz jeszcze, ze od 7 lat moj cykl trwal 27-28 dni i NIGDY inaczej;( Powinnam sie martwic?

Gość wołająca o pomoc
Niepokoi mnie to tak bardzo ze względu na to, ze nigdy nie mialam takiego problemu. Nie mam sie czym martwic- okay:) Ale jezeli,to moze byc objaw czegoś złego, to postaram sie skonsultowac z lekarzem. Pytam po prostu o rade...

Gość ale o co chodzi...
A skąd my mamy wiedzieć, czy powinnaś się martwić? :O Jaki masz problem z zadaniem tego pytania lekarzowi?

Gość Fidżi
przede wszystkim napisz ile masz lat.

Gość wołająca o pomoc
bo mam gina w innym miescie i nie moge isc do niego z marszu, poza tym musialabym sie umowic ponad tydzien wczesniej na wizyte, a za tydzien to moge byc wlasnie w trakcie okresu. Proszę tylko o rade,a nie diagnoze lekarską;/ Siedzicie z dupami przed kompem, to nie mozecie pomoc?

Gość wołająca o pomoc
mam 20 lat

Gość wołająca o pomoc
pannachupik18 - dziękuje Ci ślicznie kochana! W koncu jakas miła dusza:)

Proszę Bardzo ;) . Naprawde nie musisz Się obawiać ;). Ja kiedys nie dostalam wcle okresu a lekarz powiedzial ze Cialo kobiety nie jest doskonale. ;p ahhh .Pozdrawiam ;)

Gość Fidżi
w wieku od ok18-25 roku życia u kobiety następują największe wahania hormonalne. Zatem pojawienie się trądziku, małe problemy z okresem (podkreślam małe, tak jak u ciebie), łojotok to normalne objawy.