Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazona jestem ze ho ho

Karmie i mam piersi roznej wielkosci!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

przy nawale pokarmu byly takie same, a teraz (moja mala ma miesiac) widze wyrazna roznice tzn lewa piers jest znacznie mniejsza od prawej. czy jak skoncze karmic to mi juz tak zostanie? probowowlam podkrecic laktacje w tej mniejszej, przystawialam do tej na poczatku ale to nic nie dalo, prawa jest nabrzmiala i duzo w niej mleka a lewa nawet nie twardnieje. co robic, poradzcie!

Gość droga debi
nie przejmuj sie, uroki bycia matka, jak przestaniesz karmic tak juz zostanie ale przy ogolnie nieatrakcyjnym wyglądzie po porodzie to sie nawet nie bedzie rzucać w oczy

Gość laktanka
niestety zostanie,staraj sie przystawiac dziecko do mniejszej piersi aby roznica sie nie powiekszała. Moja kolezanka karmiła rok piersia jedna bo drugiej dziecko nie chcialo i tragedia ta niessana wyglada normalnie a ta druga jak pusty wiszacy woreczek :(

jestem atrakcyjna DEBILU, zbubilam juz wszystkie kilogramy po ciazy ale widac masz jakies kompleksy i probujesz je odreagowac na innych, na mnie na pewno ci sie tego nie uda, spadaj :O

Gość Alexxxxa
Zastanow się czy nie karmisz jedna piersią częściej. Sama tak miałam - jedna karmiam częściej, bo wtedy mój syn leżał przy ścianie. Kiedy zaczęłam tego pilnować, ich wielkość się wyrównała.

Gość droga debi
zgubiłas?to uważaj żeby cie nie znalazły, wiszacej skóry też sie pozbyłas? i nie p i e r d o l że jestes atrakyjna-masz obwisłe krzywe cycki-nie jesteś.

ZJEZDZAJ BO GDZIES MAM TWOJE IDIOTYCZNE TEKSTY, KTORE NIE ROBIA NA MNIE ZADNEGO WRAZENIA. SKAD W TOBIE TYLE JADU? MOZE DLATEGO, ZE SAMA JESTES BEZPLODNA? HEHE :d NAPRAWDE WSPOLCZUJE :p

Gość droga debi
nie krówo rozpłodowo, nie jestem bezpłodny

Gość a trzeba było
krówsko jak nic, smiesznie musi wygladac.hahaha

autorko nie przejmuj sie chamskimi odpowiedziami, bo widac pisza to dupki, ktorzy nie wiedza o tym, ze cialo ludzie jest asymetryczne. zreszta tak to jest jak sie chodzi na wagary a potem niestety poziom niziutki :( zawsze ktoras piers jest wieksza, tak jak np. jadra meskie tez troche sie roznia. jesli ta roznica nie jest duza do jednego rozmiaru to sie nie przejmuj, nie zostanie ci to na zawsze, pamietaj tylko, zeby czesto do tej piersi przystawiac dziecko, mozesz np. kazde karmienie zaczynac od tej mniejszej piersi szczegolnie jesli karmisz dwoma piersiami podczas jednego karmienia, glowa do gory :D