Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaaartusssssiekkkk

Jak myślicie, to ciąża???

Polecane posty

Gość maaaartusssssiekkkk

Kurcze, przez to ze nastaly teraz te zimne dni to juz sama nie wiem. Od kilku dni pobolewa mnie podbrzusze, piersi mnie raczej nie bola, sa tylko jakies inne, czuje w nich jakby mrowienie, lekkie klucie ale to wszystko od czasu do czasu. Wczoraj i dzis mam gorsze samopoczucie, tak jakbym byla przeziebiona... Boli mnie glowa, dostaje czasem wypiekow na twarzy... Sama juz nie wiem czy to zwykle przeziebienie czy moze objawy ciazowe.... Czy ktoras z was tez miala podobne objawy ciazowe??? Dodam ze dzis jest moj 28dc. Prosze o pomoc. Pozdrowki

Gość maaaartusssssiekkkk
Zaponialam dodac ze w ostatnim czasie wysypalo mnie na twarzy i szyji (tradzik) ;/

Gość maaaartusssssiekkkk
Niech ktos odpisze....

Gość maaaartusssssiekkkk
Wspolzylam bez zabezpieczenia i jestem tuz przed okresem... Ale mam ciagle klucie w jajniku, bol podbrzusza, bialy sluz, bol glowy i wypieki na twarzy. Wiem ze to moga byc rownie dobrze objawy zblizajacego sie okresu ale ja nigdy nie miewalam tak silnych objawow miesiaczkowych. Zwykle nadchodzila ona zupelnie bezobjawowo.

Poczekaj do terminu spodziewanej miesiaczki. Jezeli sie nie pojawi zrob test lub idz do ginekologa. Objawy ciazowe sa podobne do tych tuz przed okresem. Nie mozesz schizowac, bo to z pewnoscia opozni Ci okres. A ile masz lat?

Gość maaaartusssssiekkkk
Mam 20 lat i jesli okaze sie ze jestem w ciazy to bede sie strasznie cieszyc :) Juz nie moge sie doczekac aby wykonac test... Dzieki za porade

Ale tak oficjalnie w słowniku to takiego słowa chyba nie ma

Gość maaaartusssssiekkkk
Dzieki Wam SuA i Malinka- :) Mimo iz jestem jeszcze mloda to uwazam ze jesli juz sie zajdzie, nawet w nieplanowana ciaze to trzeba sie tylko cieszyc bo Dziecko jest darem a nie przeklenstwem. Przeklenstwem moze byc jedynie plytki rozum i ten nieodpowiedni gosc z ktorym sie zrobi to malenstwo... Tak wiec te wszystkie dziewczyny ktore tak strasznie cierpia z powodu niechcianej ciazy powinny zdac sobie sprawe ze ta mala fasolinka u nich w brzuchu nie jest naprawde niczemu winna... Pozdrawiam :)

(: Moj syn ma trzy latka i jestem najszczesliwszym tatą na swiecie. Musiałem to napisac Haha

Gość maaaartusssssiekkkk
Oooooo!!!! SuA gratuluje w takim razie i szczerze myslalam ze jestes dziewczyna :P

czasami mam wrazenie ze nadawał bym sie na "przyjaciółke"!! Musze leciec papap i powodzenia

Gość maaaartusssssiekkkk
Meczy mnie dzis bol jajnikow choc mowie, niespecjalnie sie czuje i zaczelam sie zastanawiac czy to czasem nie wezly chlonne....

rozumiem Cie jestem w tym samym wieku w prawdze nie planuje jeszcze dziecka ale gdyby bylo to cieszylabym sie i bala reakcji rodziny ale to tak na marginesie:) zycze Ci szczescia:) a chlopak tez chce dzidziusia?

Gość maaaartusssssiekkkk
Witaj szczesliwa ona :) Ja oczywiscie rowniez balabym sie reakcji rodzicow i w ogole rodziny ale ostatecznie to moje zycie prawda??? Moj narzeczony (bo zareczylismy sie w maju) podchodzi do tej sprawy tak samo jak ja. Nie planujemy jeszcze dzieci ale gdyby nagle sie pojawilo w naszym zyciu to cieszylibysmy sie baaaaardzo!!!!!!!!!! A Ty rowniez czekasz na okres????

hehe tak sie sklada ze wczoraj dostalam hehe. my tez ejszce nie planujemy dzidziusia dopiero po slubie za 2 lata jak bedziemy miec stala prace i mieszkanie ale moj by juz chcial:)jak by sie dalo to juz teraz mogl by miec dzidziusia:)

Gość maaaartusssssiekkkk
Acha, u nasjest troszeczke na odwrot. Ja chcialabym miec dzidzi juz teraz natomiast moj narzeczony wolalby jednak za kilka lat, kiedy mielibysmy juz wykonczone mieszkanie i oczywiscie stala prace. No i oczywiscie popieram takie postepowanie :)

dokladnie njajpierw trzeba miec pieniazki zeby miec za co utrzymac malenstwo.w prawdze moj narzeczony juz zarabia ale to nie to samo co stala praca:) a slub kiedy planujecie?

Gość maaaartusssssiekkkk
Co do slubu nie mamy jeszcze konkretnej daty ustalonej. Ale bardzo chcielibysmy sie pobrac w ciagu 3 lat. Wszystko zalezy od tego ile czasu zajmie nam remontowanie mieszkania (bo mamy wlasciwie w stanie surowym) no i wlasnie od pracy. Moj Ukochany juz pracuje i dosyc dobrze zarabia a ja w tym roku skonczylam szkole srednia i wybieram sie na studia zaoczne. No i moja kariera jesli chodzi o prace tez dopiero sie zaczyna ;) A Wy planujecie slub za 2 lata tak???

Gość maaaartusssssiekkkk
Dzis jakos wcale nie czuje juz zadnych objawow. Wczoraj w ogole bylam jeszcze polamana, nie czulam sie za dobrze a dzis czuje sie ok, nic mi nie dolega.... Dziwne to.... Ale zaczynam sobie myslec ze te bole podbrzusza i jajnikow to wlasnie moze bylo spowodowane przeziebieniem.....