Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doogg

zwiazek z dziewczyna z dzieckiem. ma sens? nie!

Polecane posty

Gość gość
Jeśli szukacie takiej która bardziej wielbi swojego faceta niż własne dziecko (dzieci kochają bezgranicznie a facet raz kocha a raz zostawia dla kochanki)..to zapraszam do Katarzyny Waśniewskiej i jej pokroju kobiet. xxx cóż za radykalne podejście...usprawiedliwiasz się? i pewnie dlatego siedzisz sama z dzieckiem nikt nie ma nikogo WIELBIĆ, a już tym bardziej BARDZIEJ od dziecka. CHodzi nie o waśniewskie itp. tylko o normalne zdrowe relacje, w którym w domu rządzą dorosli i dorośli są dla siebie, a nie dziecko, bo je się ma dla świata i lepiej byłoby dla kobiet i wszystkich, gdyby jednak tych dzieci się tak ponad wszystkich nie kochało, potem ludzie cierpią, bo np. tak jak ktoś napisał, babka z poświęcenia żyła w związku bez uczucia byle dziecku dac ojca oby wasze córki tak kiedys nie żyły, bo się jeszcze popłaczecie nad przykładem jaki im dałyście i nad własnym złajdaczonym zyciem

Gość gość
zależy jaka to kobieta, w większości nie ma.

Gość wyleczonyZmilosci
wiekszosc kobiet to emocjonalne wampiry :) Zastanawiacie sie tylko jak bardzo niedojrzaly byl facet ktory pozalowal zwiazku z Wami :) Gwarantuje ze zanim to zrobil stracil setki godzin na analizowanie czy warto, czy dacie mu szczescie... chociaz Wy nie musicie nic dawac :) Kochalem od zawsze jedna dziewczyne, jednak sie rozstalismy bo mnie zdradzila. po latach wrocilismy do siebie. Niebywale historie opowiadala jak bardzo ten drugi ja skrzywdzil, jak zaluje ze bledy popelnila... jakby czas chciala cofnac.. ze zawsze tylko mnie kochala. zaufalem, wybaczylem, pokochalem jej corke jak swoja. Zmienilem miasto, prace, zostawilem przyjaciol, znajomych. Bylo mi przykro gdy rodzice pukali sie w czolo gdy powiedzialem im co robie... walczylem z jej rodzicami gdy przeszkadzali w wychowywaniu, spedzalem godziny siedzac przy lozeczku, by oduczyc ja spania z nami, sypialem po 3 godziny, wstawalem, karmilem, przewijalem, spiewalem kolysanki, czytalem ksiazki, oduczylem korzystania ze smoczka(dumny). sadze ze wiekszosc ojcow gorzej traktuje biologiczne dzieci. w nagrode dostalem swieta krowe ktora po kilku miesiacach raju zmienila sie w wampira, ktora nic nie musi bo juz jeden ja skrzywdzil, ktora pisze i spotyka sie z bylym gdy tylko jest miedzy nami jakis zgrzyt, ktora nosi w portfelu listy milosne od bylego, ktora ciagle ma jego zdjecia... popelnilem najwiekszy w zyciu blad. Kobieta kazda swoja wine tak przetlumaczy by wyszlo na jej korzysc. ja jestem tylko od tego by generowac hajs i dawac calego siebie. Ona nawet pozwu o alimenty nie zlozyla, dziecko ma jego nazwisko. Niedzielny tatus bierze corke kiedy chce, bez mojej wiedzy... przyszli tesciowie nigdy nie nazwali mnie tata :) tata jest podobno jeden, mimo ze wierze iz jestem nim ja :) NIGDY PO RAZ DRUGI NIE ZROBILBYM TEGO SAMEGO! chcialbym odejsc, kazac s*******ac jak zrobilby kazdy szanujacy aie facet na moim miejscu, ale... spodziewamy sie kolejnego dziecka... bez slubu, z nieuregulowanym prawnie pierwszym dzieckiem... co ciekawe- mam rewelacyjny material genetyczny bo moje plemniki przetrwaly 6 dni od stosunku do owulacji- gdy bylem na szkoleniu w innym miescie :) zyje teraz tylko miloscia do corek bo uwazam ze mam dwie, ale ich matka szczescia mi nie daje, tylko bol i lzy. Wiec drogie Panie... doceniajcie swoich facetow, bo ZADEN nie jest z Wami z przypadku, naprawde im zalezy. PANOWIE.... jest tyle cudnych, wolnych kobiet bez takiego bagazu doswiadczen- NIGDY nie bedziecie czescia czegos nowego, zawsze bedziecie oceniani przez pryzmat tego drugiego... ona zapomni czemu sie z nim rozstala, beda tylko dobre wspomnienia i codziennosc, a w niej klotnie i zal. obudzicie sie gdy bedzie za pozno... nieufni, zawiedzeni, z przerazajaca wizja ze mogliscie byc szczesliwi

Gość gość
To co tu przeczytalam jest cholernie niesprawiedliwe. Wrzucanie do jednego wora i stereotypy. Znam 2 samotne matki i sa to wspaniale odpowiedzialne pelne milosci kobiety ... Ktore jak widac potrafia sie poswiecic dla milosci...w tym wypadku do dziecka ale tez i do swojego partnera. Uwierzcie mi ze tylko kobieta ktora spotkala na swojej drodze d**ka potrafi docenic porzadnego faceta. Wcale nie szukaja sponsora bo gdyby ktos z wws hejterow na samotne matki wiedzial cokolwiek o zyciu takiej kobiety wiedzielibyscie ze sa SAME i musza radzic sobie same przedewszystkim finansowo!!! Zwnim znalazlyby frajera z kasa jak wy nazywacie fajnych facetow ... Nawet gdyby to trwalo z 2 tyg to i tak dziecko do tego czasu by umarlo razem z nia gdyby nie pracowala :\ co za bzdury piszecie!!! I ze sa puszczalskie? Jakim prawem tak mowicie kazda kobieta jest inna .. I smiem twierdzic ze te ktore nie maja dzieci sa najbardziej puszczalskie bo umia sie zabezpieczyc po zeby a ta co wpadla jak widac az tak doswiadczona nie jest i zapamietajcie jedno raz na zawsze to faceci ktorzy zostawiaja swoje dzieci i kobiety w ciazy zasluguja na potepienie i zla opinie (bo tak samo zrobili to dziecko jak i te dziewczyny wcale nie mniej) a nie kobiety ktore pokochaly dzieckoi wychowuja i sa wspanialymi matkami i dobrymi ludzmi!!! Naszczescie coraz wiecej jst mwdrych panow ktorzy wiedza ze kobieta z dzieckiem jest nie rzadko wartosciowa dziewczyna ...sto razy bardziej wartosciowa niz nie jedna mloda siksa bez dziecka ktora nic jeszcze o zyciu nie wie!!!

Gość gość
skończyłaś? to teraz możesz już wysłać smska do byłego, tylko uważaj, żeby zastępczy tatuś nie wszedł zbyt szybko do pokoju

Gość gość
ta c**a nie dorosła do związku i tyle ,jej dzieciak niedługo co pójdzie na swoje do męża i swoich dzieci a ona zostanie sama i bardzo dobrze,mąż na pierwszym miejscu potem dzieciak,i nie dzieje się wtedy nikomu żadna krzywda to jest święta równowaga,wszystkie c****a które nie rozumieją tego nie znajdą szczęścia a ja im nie współczuje bo generalnie g****o mnie to obchodzi

Gość gość
gość dziś skończyłaś? to teraz możesz już wysłać smska do byłego, tylko uważaj, żeby zastępczy tatuś nie wszedł zbyt szybko do pokoju x Co prawda nie ja napisałam post wyżej ale zgadzam się z nim w 100% i jestem samotna matka. A smska do byłego może i bym wysłała gdyby w zaświatach były telefony ;)

Gość gość
Miłość do mężczyzny to całkiem inne uczucie,nieprawda ze słabsze czy gorsze,wiem bo sama kochałam kogoś kto nie jest ojcem biolog moichodzi dzieci Ale troszczył się o nie,kilka lat jak nacpana,obowiązki wypełniając jak robot bo ciągle za Nim tęsknił...a dzieci jak już nie są malutkie to matki aż tak bardzo nie potrzebują,chciałbyś kobietę nieodpowiedzialne.która nie dba i nie myśli o przyszłości swoich dzieci tylko cały czas poświęca mężczyźnie?dziecko się na świat nie zaprosiło,to Ty widocznie nie dałeś Jej pewności ze chcesz stworzyć rodzinę...jaka to kobieta która nie dba o dziecko?egoistka i szmata

Gość gość
wiecie co, czytam te wszystkie posty i zniechęcam się do matki z dzieckiem z którą zamierzałem się spotkać, wiedząc, że ma dziecko, ma na imię Nina, bardzo ciepłe imię i wydaje mi się również ciepłą i miłą osobą, natomiast jak to wszystko przeczytałem to prawdopodobnie sobie odpuszczę, i poszukam dziewczyny bez dziecka, mam 32 lata i już chcę być tatą, ale kilka lat straciłem w samotności po rozstaniu z tą "jedyną" i jakoś ciężko mi wejść w nowy związek ?. Mam też pytanie, czy są wartościowe dziewczyny w wieku 30-35 ?. Czy zostały tylko puszczalskie pustaki, lub cwane księżniczki do pachnienia, oferuję wierność i uczciwość, ale ciężko o to samo. Świat jest przepełniony obłudą i lenistwem i nie generalizując , kocham dziewczyny ze wsi, może nie są wypachnione i wypindrzone, ale są kochane i tylko twoje na zawsze, a nie na czas kiedy masz hajs.

Gość księżniczka żebraczka
wbijcie sobie panowie do głów że kobiety z dziećmi to nie są ludzie drugiej kategorii,one też mogą mieć wymagania i nie wszystkie zadowoliłyby się byle kim,jest wśród nich wiele odpowiedzialnych wartosciowych osób

Gość do was panowie
zranić i zawiesc może i ta z dzieckiem i ta wolna,nie ma reguły,nie róbcie proszę z siebie dobroczyńców nie wiem jakich,po prostu jesli nie chcecie matki z dzieckiem szukajcie wśród singielek a tym kobietom dajcie spokój,nikt wam nie każe z nim

Gość teresskka
mam dzieci,jestem zaradna,pracowita,uczciwa,wierna i kochajaca,wiem że mąż powinien byc na pierwszym miejscu jednak nie wolno zaniedbywac dzieci,nie wziełabym jednak pierwszego lepszego ktory chciałby ze mną byc

Gość gość
Księżniczka żebraczko jestem Twoim idolem. Pewnie dlatego, że sam spotkałem taką kobietę i jestem nią zachwycony. Niestety więcej nie mogę zrobić, wiec na przyjaźni pewnie się skończy.

Gość gość
Związek z puszczalską samotną matką nie ma sensu!

Gość gość
Jak masz pisać głupoty, to lepiej zamilcz.

Gość gość
Dla mnie też nasz 3 letni synek jest ważniejszy od mojej kobiety......

Gość gość
Bo wam panowie w wiekszosci kobieta potrzebna jest do CZEGOŚ.

Gość gość
Wolne to wolne mogę latać, a d**y zużyte po porodzie w domu .....To inny status społeczny.

Gość gość
Kobieta z dzieckiem/ dziećmi myśli innymi kategoriami niż bezdzietna. Wszystkie jej działania muszą przejść przez filtr jakim jest dziecko, nie może wyjść sobie z domu kiedy chce, nie może pojechać na samotną wycieczkę do usa no chyba, że ma zapewnioną opiekę. A nawet wtedy zawsze będzie tęsknić do dziecka i martwić się o nie. Macierzyństwo to ogromna odpowiedzialność za drugiego bezbronnego człowieka więc to oczywiste, że taka dziewczyna nie będzie się zachowywać jak bezproblemowa panna, która myśli tylko o imprezach, wypadach ze znajomymi, nauce. Dlatego uważam, że samotne matki powinny szukać mężczyzn, którzy też mają swoje dzieci, bo wtedy oboje mają te same priorytety.

Gość gość
Stereotyp samotnych matek jest zbudowany na wizerunku karyny, która w wieku 14 lat chodzi z brzuchem bo zaciążyła na imprezie z jakimś sebixem. W papierach ojciec nieznany, w pysku szlug i k***a na ustach. Rzeczywistość jest jednak inna.

Gość gość
Trzeba szukać młodszych