Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kesi18nascie

prosze, pomozcie... czy jednak mozliwa jest ciaza?

Polecane posty

Gość kesi18nascie

bylam w domku nad jeziorem ze znajomymi jakos wsrodku sierpnia troszke za bardzo zabalowałam i straciłam kontrole... nie chce nawet myslec ze 'kolega' z imprezy mogl mi cos wsypac do piwa;/ ale jakby nie bylo szczerze powiedziawszy nawet nie pamietalam zeby do czegos doszło, tylko jak sie obudzilam u niego, w jego aucie, w samym staniku to okoliczosci mowily same za siebie. A jego kilka razy na oczy widzialam. Później mi mowil ze do niczego nie doszło...wiec i ja sobie tak mowilam. calkiem spokojna wrocilam do domu, poszlam do szkoly...i dopiero jak cos mi zaczelo nie pasowac , okres mam nieregolarny bardzo wiec nie martwilam sie jego brakiem ;/dzis mialam mdlosci, wczeoraj tez, nie moge nic jesc. boli mnie podbrzusze, piersi sa obrzmiale i ten brzuch wogole jakis taki dziwny ;/ nie dostalam okresu ale na podpasce zauwazylam tylko małą brazowa plamke. ILE kosztuje test ciazowy!!!?

Gość kesi18nascie
prosze mnie nie krytykowac :( w zyciu rozne okolicznosci sa, rozne glupie rzeczy sie robi :( i popelnia bledy. nigdy nie bylam imprezową dziewczyna ktora tak sie zachowuje na imprezach...bylam dziewicą ;(

Gość psytt
test ok 10 zl, nie martw sie, nie stresuj, spróbuj nie myśleć źle a okres powróci

Gość kesi18nascie
nigdy tak nie mialam. wogole nie myslalam ze moge byc w ciazy wiec odpada ze do przez stres. od jakiegos czasu strasznie nerwowa jestem, wybuchowa, placzliwa, niecierpliwa, wszystko mnie drazni.. rano nie moge ostatnio jesc bo mnie mdli... piersi 2 tyg temu byly nabrzmiale jak przed okresem a okresu brak... gruczoly dookola sutkow mi sie powiekszyly :(( nie wiem co robic.. rodzice to mnie chyba z domu wyrzuca ;/;/;/ jest jeszcze nadzieja ze w ciazy nie jestem>?

Gość cherisssssss
zrob test koniecznie nawet teraz lec do apteki i wszystko jasne

Gość kesi18nascie
boje sie. a to wszystko wygladalo tak ze dopijalam 2 piwo i nagle urwal sie film , obudzilam sie rano :( az sie boje pomyslec ...

Gość To siedź tu dalej
i się bój, jak nie chcesz iśc do apteki i kupić testu !!!!

Gość cherisssssss
ale bylas w polowie sierpnia wiec jeszcze Ci sie ten okres nie spoznia??

Gość kesi18nascie
mam nieregolarny :/ bardzo...w marcu dostalam 15, kwietniu 11, potem 15 maj, 8 czerwiec, 7lipiec, 7 sierpien. a we wrzesniu okresu nie dostalam :( nie mam kasy narazie, splukana jestem :/ kupie jutro. albo od siostry pozycze.

Gość lilisiaa
i bardzo dobrze,że piszesz to tu. może dzięki temu inne dziewczyny pomyślą,z kim są na imprezie.

Gość kesi18nascie
no wiec.... niech mysla :( dziewczyny to moze nie plamienie... tylko okres normalny.. bo znow gdy poszlam do toalety woda byla troszke zabarwioa .znaczy skapszy jak zawsze bo tydzien temu antybiotyk bralam... a slyszalam ze on moze opoznic okres , albo sprawic ze rozregoluje czy cos..

Jak myślicie , jesli dostałam juz okres ? pobolewa mnie brzuch okres jest średnio obfity to nie jestem w ciąży?? a słyszałam że podczas ciąży występują krwawienia powiedzcie coś o nich .