Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dadasasaaa

jonoforeza i ?

Polecane posty

Gość dadasasaaa

dostalam zabieg na jonoforeze i na cos jeszcze, ale nie moge rozczytac co jest napisane intozodyn moze irztordyn wiecei co to moze byc?

Gość dadasasaaa
dzieki bardzo, odczuwam bol w odcinku szyjnym i przez to boli czesto mnie glowa; rtg nic nie pokazalo; dostalam skier.. na te zabiegi ale chyba jeszcze zrobie sobie rezonans mimo, ze drogi:( ale chcialabym wiedziec, co mi jest, a pozniej to leczyc

Gość może poczekaj
i zobacz jak się będziesz czuła po tych zabiegach, może winę za ból ponosi wzmożone napięcie mięśni okolic karku.

Gość dadasasaaa
mnie zdaje sie, ze bardziej mam cos z samym kregoslupem; mam 10 jono- i 10 inter- zabiegow, wykonanie wszystkich zajmie chyba z jakies 10 miesiecy i nie wiem czy pomoze:/ a zyc z bolem nie jest latwo, najgorsze sa nocki bo wtedy najbardziej przeszkadza mi ucisk i czesto czesto przebudzam sie; na drugi dzien przez to jest niewyspana i zmeczona

Gość może poczekaj
zabiegi zajmą Ci 2 tygodnie :) a rtg było całkowicie ok? żadnej zniesionej lordozy, patologicznej kifozy?

Gość dadasasaaa
rtg (w sumie 2) nic nie wykazalo a mialam u dwoch roznych chirurgow robione; pierwszy raz bede miala jakies zabiegi i nie wiem jak jest dokladnie z czestotliwoscia zabiegow; tylko wiem ze jonoforeze bede miala pierwszy zabieg za dokladnie 4 tygodnie a inter- za 6 tygodni

Gość może poczekaj
na fizykoterapie chodzi się zwykle codziennie od poniedziałku do piątku, więc seria 10 zabiegów zajmuje 2 tygodnie. A ta różnica 2 tygodni pomiędzy jono a inter jest celowa czy po prostu nie było miejsc?

Gość dadasasaaa
osoba, ktora mnie rejestrowala mowila, ze te zabiegi u nich nie wykonuje sie jednoczesnie a z odstepem 2 tygodni; gabinet fizykoterapii jest obok gabinetu neurologa, wiec neurolog pewnie wiedzial, ze beda wykonywane z takim odstepem czasu

Gość dadasasaaa
jak te zabiegi maja odbyc sie w ciagu miesiaca, to poczekam jeszcze z tym rezonansem; niby takze mam dostac skierowanie na gimnastyke, gdzie pokaza mi pare cwiczen.... ostatnio dostaje takze czasem zawrotow glowy, jakbym byla troche pijana; ale nie wiem czy to od tego kregoslupa