Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalinka_

Czy to możliwe, żeby tak szybko...

Polecane posty

Gość Kalinka_

Mam pytanie odnośnie testu, tzn. kochałam się z moim mężczyzną 4.09 to był 12 dc. do okresu mam jeszcze ponad tydzień (24.09), ale zrobiłam test ciążowy.Mimo tego wiedziałam, że jest za wcześnie aby test mógł cokolwiek wykazać. Miałam dziwne przeczucia i podświadomie wiedziałam, że coś jest nie tak i dlatego zrobiłam test. I ku mojemu wielkiemu zdziwieniu widoczne były 2 kreski na teście. Fakt, że ta druga ledwie widoczna, ale była. Sądzicie, że test może się mylić, bo to jest na pewno za wcześnie na jego zrobienie. Robiłam go dzisiaj rano ...hm. Może powtórzę go dla pewności jeszcze raz po terminie @.

Gość Kalinka_
To był test Quick View.

Chyba możliwe To było 12 dni temu.Zaczynałaś wtedy dni płode prawdopodobnie. Powórz test.Tylko zdajesz sobie sprawe dlaczego producent zaleca robienie testu dzień po planowanej @?

Gość hej..
ja robilam test 3 dni po zaplodnieniu i wyszly 2 kreski i sie sprawdzilo... takze ja wiem ze test to jest 100procent pewnosc..:)

Gość Kalinka_
Jak to 3 dni po zapłodnieniu, a który test wykaże ciążę 3-dniową?? Test i tak powtórzę za tydzień jak nie dostanę @ oczywiście ;)

Gość hej..
robilam test trzeci dzien po stosunku i wykazal ciaze.. nie pamietam jak sie nazywal.. ale pisalao ze wykazuje ciaze 48godz po zaplodnieniu.. ja robilam na 3dzien a teraz mam cudnego synka:)

Gość mamamulaa
masz cykle 32dniowe? Najprawdopodobniej będzie dziewczynka :D Gratulacje! 🌻

Gość Kalinka_
cykle mam zazwyczaj 30-32dniowe, ale zawczasu się nie nakręcam, żeby potem nie było rozczarowania.A skąd wiesz, ze możliwe, że będzie dziewczynka??

Gość mamamulaa
Skoro masz cykle ok 32dniowe (regularnie) to stosunek był ok 4 dni przed jajeczkowaniem. Z tego co wiem przed jajeczkowaniem powstaje dziewczynka, a po i w trakcie chłopczyk - choć podobno są wyjątki. Oczywiście, że się nie nakręcaj, ale ciąża jest jak najbardziej możliwa. Pozdrawiam ciepło.