Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie zastanawiam354

Co robicie żeby ładnie pachniało w domu?

Polecane posty

Ale mnie draznia wypowiedzi typu "ja sprzatam"... chyba normalne nie? nie wierze ze autorka dyskusjii ma chlew w domu. Ja kilka miesiecy temu kupilam mieszkanie gdzie poprzedni wlasciciele palili (nie wiem co bo smierdzialo okropnie :P ) i mimo scierania starej farby (/nie znam technicznego terminu ) i malowania nadal wyczuwam nie przyjemny zapach (od razu po wejsciu do domu) i nic nie dalo wietrzenie. Ja osobiscie uzywam olejkow w buteleczkach z patyczkami drewnianymi, czuc jak przechodzisz obok :D teraz kupie ten automatyczny odswiezacz ktory sie ulatnia co kilka minut mam nadzieje ze to pomoze :)

Gość gość
Szczerze mówiąc to juz polecałbym kupic cos co wiesza moja żona - czyli woreczki zapachowe od Pachnącej szafy. ładnie i delikatnie to pachnie i mysle ze bedzie dobrym rozwiązaniem.

Gość klemmentynka89
To też jest własnie jakiś dobry sposób na to zeby odświezyć teraz zapch w domu. I ja ostatnio też zakupiłam takie saszetki do torebki. To też bardzo przyjemnie pachnie.

Muszę Wam powiedzieć że ostatnio wyłapałem fajny zapach do domu jakiejś nieznanej firmy przywieziony z jakiś orientalnych krajów na stronie swapster.pl gdzie można się wymieniać za darmo na różne rzeczy, nie trzeba mieć pieniędzy itd. A zapach wyszedł taniej niż w Biedronce ! Można ? Można ! Zamieniłem się na stare żarówki które trzymałem na strychu ! Od dziś moje motto dzięki swapsterowi to: nie musisz mieć pieniędzy wystarczy że zaoferujesz coś w zamian.

Gość gość
No ja jednak czesciej kupuje patyczki niż zapachy do kontaktu, jednak te drugie czasami za bardzo pachną i niestety nie wytrzymują nawet miesiąca.

Gość gość
Ja zapalam świece sojowe, nie dymią, jonizują powietrze. Palą się dłużej niż zwykłe.

Gość gość
Teraz , tez troszkę z okazji walentynek kupiłam mini kominek od Pachnącej szafy z olejkiem rózanym. Daje naprawde super zapach wiec spokojnie moge i Wam polecic.

Gość gość
W zimę aromaterapia olejkiem z drzewa herbacianego.

Gość agata888
jeśli chcecie się pozbyć zapachów w domu, np papierosów czy smażenia to najlepszy do tego jest olejek eteryczny EUKALIPTUSOWY. Ma właściwości neutralizujące zapachy i odkażające powietrze. Najlepiej wlać kilka kropel do kominka zapachowego (ew. wlać do podgrzewacza). Ja wlewam również kilka kropel do lub na worek do odkurzacza, powietrze w domu pachnie czystością i świeżością. Można go kupić w aptece, czasem w kwiaciarniach i w wielu sklepach internetowych. Ja kupiłam tu: http://www.zrobsobiekrem.pl/pl/p/Olejek-Eukaliptusowy-NATURALNY/178

Gość gość
woski do kominków polecam

Gość gość
Wystarczy, że zjem fasolkę po bretońsku i jest potem piękny zapach w domu, pozdrawiam :)

Gość gość
Farfalla Bio Aromaspray :))MM

Gość gość
A co to za problem wlasnie kupić takie woreczki zapachowe od pachnącej szafy z lawenda. One są bardzo dobre, ładnie pachna i na pewno szybko rozprawicie sie z molami.

Gość gość
W moim domu te z sa ulubione zapachy - to zwykle olejki rózane. I wykorzystuje te od Pachnacej szafy do mini kominków z podgrzewaczami. Zapach w domu jest rewelacyjny.

Gość Grosikk
Nie trzeba się ograniczać tylko do świeczek czy olejków. W zasadzie takie firmy jak home aroma dość dużo robią w kierunku, żeby udostępnić fajne rozwiązania zapachowe, które może każdy użyć w swoim domu, na pewno jak ktoś chce stworzyć fajny klimat to mogę do nich odesłać - http://homearoma.pl/ za pomocą zapachu w tej chwili można zrobić naprawdę wszystko. Trzeba po prostu tego chcieć. Bo możliwości jest naprawdę sporo.

Gość gość
gotuje na oleju zmilony cynamon, gozdziki, kawe , stawiam naczynka w kazdym pomieszczeniu.

Gość gość
Teraz jest tak dużo różnych odświeżaczy ze spokojnie cos dla siebie znajdziecie. Mnie bardzo podoba sie zapach od Pachnącej szafy - woreczki do bielizny. Naprawde pieknie i przyjemnie pachnie, takze mogę polecic.

Gość gość
puszczam bąki

Gość gość
Macie racje, ja też wybieram ich produkty bo moim zdaniem są własnie najlepsze, najładnieji najtrwalej pachną ze wszystkich.

Gość gość
zalosna reklama. tylko zapachy naturalne, jak kawa, rosliny, galazki sosny, szyszki, przyprawy. syntetykow unikam, bo powoduja alergie i nowotwory drog oddechowych.

Gość gość
Chyba teraz coraz wiecej osób własnie wybiera takie odświeżacze. Plsu za to ze sa trwałe i naprawde pachną przez długi, długi czas.

Gość gość
A świece zapachowe? Ja robię je sama :) Zamawiam komponenty ze sklepu www.candleglaze.com i mam zajęcie w wolnych chwilach. Przyznam, że to bardzo relaksujące, pozwala mi się oderwać myślami po ciężkim dniu pracy.

Gość gość
Polecam takie miejsce http://www.airwick.pl/cz%C4%99sto-zadawane-pytania/od%C5%9Bwie%C5%BCacze-elektryczne/ Tutaj znajdziecie same odpowiednie zapachy do domu