Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niunia_89_ ldz

negatywny test okres jest ale czy moze być ciąża????

Polecane posty

Witam:) Mam mały problemik który chodzi mi wciąż po głowie.... uprawiałam seks z moim facetem kilka razy bez zabezpieczenia ( tak z 3 tygodnie temu i trochę wcześniej też)od ostatniego czasu dziwnie się czuję mam mdłości, zgagę,boli mnie czesto podbrzusze( tak jakby czuję kłucie tam w środku) urosły mi piersi(zwłaszcza lewa i mnie troszke boli) i mam takie humorki że często płacze a zaraz się śmieje....zrobiłam więc test wyszedł negatywny okres też dostałam ( ale jakis taki dziwny bo trwał z 2 dni takie jakby plamienie)....ale jak byłam ostatnio u ginekologa to powiedział mi że mało prawdopodobne że zajdę w ciąże(ze względu na to ze poł roku wcześniej miałam jeszcze anoreksje- na szczęście z tego wyszłam) ze musiałabym tam brać jakieś hormony żeby to wyleczyć (ale nie brałam)..... i teraz mam pytanie czy moge być wciąży mając okres i negatywny test? czy któraś z was też tak kiedyś miała?? ( bo jestem troszkę skołowana bo troszke czytalam ze zdarza się tak....) Dziękuje za wszystkie odpowiedzi:)

zrob sobie kolejny test z porannego moczu :) ale poczekaj z nim jeszcze z tydzien :) wtedy powinnas byc juz pewna wyniku :)

kurcze bo troszke sie denerwuje....bo mam zacząć studia....a nie jestem pewna bo testy zawodza....a nie chce znowu iść do ginekologa po to zeby mi to samo powiedział....i ostatnio tez nie prowadziłam zbyt zdrowego trybu zycia (sporo alkoholu, duzo kawy...)

Gość studentkaa89
agunia, zgłoś się do mnie... widzę, że my obydwie się martwimy z naszymi studiami...

Ale studiami to sie nie martwie...bo ide na płatne tylko o to chodzi ze placic bedzie za nie moja mama......a nie chce poprostu zeby wyrzucała pieniadze w bloto....... bo jesli wyjdzie ze jestem w ciazy to bede musiala isc do pracy....trzeba ponosic konsekwencje..........

Gość escapelle
Ja też kochałam sie podobnie do Ciebie przez caly miesiąc bez niczego !!!okres przyszedl ale normalny !!-w twoim wypadku to ponoc plamienia mogą oznaczac ciąze !!!!! ja mialam okres normalnty -testy negatywne!!

dziewczyny my z narzeczonym kochamy sie bez zabezpieczenia juz prawie 3 lata i dzieci jeszcze nie mamy .... trzeba znac swoje cialo i wiedziec kiedy sie ma dni plodne !!!!!! to raz a dwa postanowilismy zrobic dzidzie niestety mam podobne objawy czyli plamilam 1 dzien, bola mnie piersi czasami brzuszek mdli mnie ale nie wymiotuje i czasami kreci mi sie w glowie ale jak na zlosc robilam 2 testy i byly niestety negatywne :( nie wiem co jest ...