Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Platynowa Dziewica

A ja chcę się seksić...

Polecane posty

Gość dukion
oczywiscie ze nie kest ok . JEstem niesmialy .

Gość wiele drog
ile masz lat

Gość dukion
a z pewnoscią wszystko z Tobą OK? chllopie baba jak baba, ale że chlop tak dlugo się uchowal? nie ma roznicy baba czy chlop . Ile ty masz lat ?

Gość dfgdfg
ja akurat nie wiem za jaka jestem uwazana za brzydką odrazającą :P przeciętną ładną piękną:P

Gość dukion
ja akurat nie wiem za jaka jestem uwazana a ja wiem ,ale nie powiem

twarz mam chyba przeciętną ,figura ładna, ale nie mi to oceniać:) mam 18, tez jestem niesmiała, kolezanki mi mówią, że po prsotu po mnie w ogole nie widac, że taką mam chcice, a wręcz wyglądam na jakąś straszną dewotkę...:P

Gość wiele drog
dukion ma troche prze*ebane ale w twoim wypadku jest tak chcesz i masz

dukion, pociesze Cie, mam podobnie, moze przez to , ze raz sie sparzylam:/ myslisz, ze u ciebie to jest wrodzone? i jak bardzo nasilona jest ta fobia u Ciebie? PS: nie musze tego czytac, znam ten artykul na pamiec...:-)

Gość dukion
wiem o tym . DLatego wlasnie nie mam dziewczyny . TO nie przez wyglad . Tylko moja przypadlosc.

Gość dukion
myslisz, ze u ciebie to jest wrodzone tak jest wrodzone . GDy bylem maly to mialem ten problem .

Gość dfgdfg
a ja dziwna jestem niby chodze dumna że ładna itp ale jak przechodzi przy mnie jakas ladna dziewczyna to od razu chumor mi niedopisuje albojak jakis chłopak sie na mnie patrzy albo usiądzie przy mnie to chcem uciekac jak najdalej ale ja jestem pojebana :o

Gość dukion
i jak bardzo nasilona jest ta fobia u Ciebie? PS: nie musze tego czytac, znam ten artykul na pamiec... ach . Bardzo , wystarczajaco zeby bylo ciezko . ... Wiekoszsc co tam jest napisane dotyczy mnie .

Gość dukion
dukion, tak na wszelki wypadek podalbys nr gg? chcialabym pogadac wlasnie o tej fobii dokladniej wiesz dobrze ze nie mam odwagi by byc przepytywanym . LEdwo mi wystarcza zeby tutaj z toba pisac .

Gość dukion
bardzo ladnie powiedziane .``dukion ma troche prze*ebane.``

dukion, czy przez gg Ci cos grozi? to będzie rodzaj terapii...:-) zrób to dla wlasnego dobra, nikt Cie tak dobrze nie zrozumie jak ja, żaden psychiatra czy prycholog...;-)

Gość dukion
ciesze sie ze chcesz pomoc , ale ja sie z tym pogodzilem ze bede sam do konca zycia.

nie wieerzę, że nie chciałbyś tego zmienić... ale ja przecież powiedziałam - chciałam tylko popytac o tę fobię:-) to załóż sobie drugie konto na gg i po sprawie , tak by było wygodniej i szybciej

Gość dukion
major331@o2.pl masz moja skrzynke

Gość Rafaello rocznik 1987.....
Dukion, weź się w garść facet :D zakładaj drugie konto gg i pogadaj z dziewczyna , na dobre ci to wyjdzie :D Ja też jestem prawiczkiem ale u mnie jest inny powód : wymagania :D Dzisiejsze dziewczyny schodzą na psy i nie chcę się z taką rozprawiczyć bo później sumienie nie da mi spokoju. Pierwszy raz jest najważniejszy i grunt aby to zrobić z wyjątkową osobą :D Dukion , zakładaj konto ! powodzenia

Gość dukion
niestety ja tez mam wymagania . Wymagania + moja przypadlosc rowna sie gwozdz do trumny.

Gość baby som gupie

Gość kur*isko
a co masz do zaoferowania dukion

Gość Rafaello rocznik 1987.....
to trzeba wyjąć ten gwóżdź z trumny człowieku ! Bądź facet i zrób coś ze sobą , młody jesteś i szkoda życia. Ja kiedyś byłem okropnie nieśmiały ale się jakoś wyrobiłem trochę :D Pamiętam czasy podstawówki jak wstydziłem sie zapytać wychowawczyni czy mogę wyjść do WC bo w tych młodszych klasach trzeba było pytać :D

Gość kur*isko
ale z ciebie ciota dukion

Gość dukion
no widzisz slabe jednostki same sie likwiduja . Nie narzekam jednak . JEsli Bog tak chcial to niech tak bedzie , nie nam z nim walczyc.