Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ita77

Kto zaczyna starania w 2009 ?

Polecane posty

Witam z rana ;) pod zmienionym nickiem no sama widzisz u ciebie tez sie pojawil wczoraj ten bol wiec tez owulacja :) dzis mnie troszke tez pobolewa brzuch ale nie juz tak mocno jak wczoraj .jak nam sie uda to bedziemy miec dzieci co do godziny w tym samym wieku ;) Haniu sluz sie pojawil 4 dni temu ale pisalam ze w piatek nie mogłam nic dzialac bo córa nie dała:P a w czwartek to padłam spac ze zmeczenia a co tam jak bedzie mialo byc teraz dzidzi to bedzie :) Frecia wstawaj spioszku :P

Frecia dzieci twoje jeszcze spia???? aaaaa chyba wiem mama przyjechala???

DZIEŃ DOBRY:) Ja juz nie spie od 6 ale moje dziecko o dziwo dopieor teraz wstalo:) A u mnie byla mama tylko na weekend!!!!!!!!!!! I cale szczescie ,bo jak widac po moich weekendowych wpisach ,nie bardzo tu nawet zagladalam-bo zaraz bylo-a co ogladasz????:O A u mnie nadal bez zmian,bol cyckow i temperatura powyzej 37 a wieczorem nawet 37,7!!! Nie macie pojecia jaka ja jestem ciekawa czy dostane @ czy nie. Ale testu sie nie oplaca teraz robic bo to jest ewentualny tydzien od zaplodnienia i test moze tego nie wykazac-a po sie mam denerwowac;) W sobote rano-kiedy mojej mamy jeszcze nie bedzie(bo znow tu beda przez weekend) zrobie test i wam tu napisze:) Ale nie ukrywam ze podejrzewam u siebie CIĄŻĘ:D Ale zobaczymy jak z tymi moimi przeczuciami jest:p

Mootylku a co do twojego testu ,to uwazam ze powinnac poczekac przynajmiej do 1 dnia spodziewanej @. Moja znajoma,taraz jest w ciazy i przed @ robila 2 testy i wyszly negatywne!!!dopiero zrobila 3 dni po,bo nie dostala @ a myslala ze nie jest w ciazy,przez testy,i oczywiscie miala 2 piekne kreseczki:) Takze czekaj jeszcze troszke-z nami wytrzymasz:)

STARAJĄCE SIĘ Nick.............Wiek......cykl starań........Data@.. ..........miejscowość 1)Moootylek...................1...............18.03..... .....zach-pomorskie 2)Jolitka84....................4................21.03... ... .......wielkopoka 3)fretka83.......26.............1...............23-27.03 .. .. ..... ......Śląskie 4) sonia27.....................1................24.03.......... .wielkopolskie 5) Madziulek0405.............3...............25.03...... .... ...lubelskie 6) Aagness.......24..........1................29.03......mazowi ec kie< br /> 7)muszka87...................2...................?...... ...... .....toruń 8)butterfly*...................3...............ok.31.03 . ...........IE 9)pod zmienionym ni...27...1...............ok 8.04.............Bydgoszcz 10)Pumka27.....................2................10.04... . .. .. ...... ..Lubin 11)bruska.......28............2...............13.04..... .......podkarpackie 12)natanielka ... 25 .... .....8 ...............22.04?........ .... lebelskie 13)Hania_i_Gogo..24............1................20.04?.... ..........opolskie ZACIĄŻONE NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.........ROZWIĄZANIE.... ......MIEJSCOWOSC 1) Afrodyta....26..........2-3?................Listopad......Bi el sko-Biala 2)Jenefer25..................2?.................listopad ............dolnoslaskie Jak ktoraj dostala jeszcze tą @ ustaną to pisac i robimy zmiane w tabelce-ale najlepiej to spad w dół:)

juz sama znalazlam błąd:O STARAJĄCE SIĘ Nick.............Wiek......cykl starań........Data@.. ..........miejscowość 1)Moootylek...................1...............18.03..... .....zach-pomorskie 2)Jolitka84.......................4................21.03... ... .......wielkopoka 3)fretka83.......26...........1...............23-27.03 .. .. ..... ......Śląskie 4) sonia27.........................1................24.03.......... .wielkopolskie 5) Madziulek0405.............3...............25.03...... .... ...lubelskie 6) Aagness.......24...........1................29.03......mazowieckie< br /> 7)muszka87....................2...................?...... ...... .....toruń 8)butterfly*....................3...............ok.31.03 . ...........IE 9)pod zmienionym ni...27....1...............ok 8.04.............Bydgoszcz 10)Pumka27....................2................10.04... . .. .. ...... ..Lubin 11)bruska.......28................2...............13.04..... .......podkarpackie 12)natanielka ... 25 .... .....8 ...............22.04?........ .... lebelskie 13)Hania_i_Gogo..24.............2................20.04?.. .. ..........opolskie ZACIĄŻONE NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.........ROZWIĄZANIE.... ......MIEJSCOWOSC 1) Afrodyta....26..........2-3?................Listopad......Bi el sko-Biala 2)Jenefer25..................2?.................listopad ............dolnoslaskie

ale mi wali:O Ale nikogo tu nie ma to moge popoprawiac tabekle:D STARAJĄCE SIĘ Nick.............Wiek......cykl starań........Data@.. ..........miejscowość 1)Moootylek...................1...............18.03..... .....zach-pomorskie 2)Jolitka84.......................4................21.03 ... ... .......wielkopoka 3)fretka83.......26...........1...............23-27.03 .. .. ..... ......Śląskie 4) sonia27.........................1................24.03...... .... .wielkopolskie 5) Madziulek0405.............3...............25.03...... .... ...lubelskie 6) Aagness.......24...........1................29.03......mazow ieckie< br /> 7)muszka87....................2...................?..... . ...... .....toruń 8)butterfly*....................3...............ok.31.03 . ...........IE 9)pod zmienionym ni...27....1...............ok 8.04.............Bydgoszcz 10)Pumka27....................2................10.04... . .. .. ...... ..Lubin 11)bruska.......28................2...............13.04. .... .......podkarpackie 12)natanielka ... 25 .... .....8 ...............22.04?........ .... lebelskie 13)Hania_i_Gogo..24.............2................20.04?. . .. ..........opolskie ZACIĄŻONE NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.........ROZWIĄZANIE.... ......MIEJSCOWOSC 1) Afrodyta....26..........8?................Listopad......Bi el sko-Biala 2)Jenefer25..................6?.................listopad ............dolnoslaskie

STARAJĄCE SIĘ Nick........................ wiek...............cykl starań........Data@.. ..........miejscowość 1)Moootylek........................................1...............18.03..... ..............zach-pomorskie 2)Jolitka84...........................................4................21.03 ... ... ..........wielkopoka 3)fretka83....................26....................1...............23-27.03 .. .. ........Śląskie 4) sonia27............................................1................24.03...... .... .......wielkopolskie 5) Madziulek0405................................3...............25.03...... .......... ...lubelskie 6) Aagness...................24....................1................29.03...................mazow ieckie< br /> 7)muszka87..........................................2...................?..... . ......... .....toruń 8)butterfly*...........................................3...............ok.31.03 . ............IE 9)pod zmienionym ni.....27....................1...............ok 8.04.................Bydgoszcz 10)Pumka27.........................................2................10.04... . .. .. .......Lubin 11)bruska.....................28....................2...............13.04. .... .............podkarpackie 12)natanielka ... ..........25....................8 ...............22.04?........ ........ lebelskie 13)Hania_i_Gogo.........24....................2................20.04?. . .. ..........opolskie ZACIĄŻONE NICK...........WIEK..........TYDZ.CIĄ.........ROZWIĄZANIE.... ......MIEJSCOWOSC 1) Afrodyta....26.....................8?................Listopad............................Bi el sko-Biala 2)Jenefer25.............................6?.................listopad ...........................dolnoslaskie OCH TA TO JEST DOPIERO PIEKNA:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ale mam schiza:p:p:p:p:p:p:p

nie jest taka jak bym chciala:( :O:O:O:O:O co za gowno z tych kropek!!!!!!!!! Czemu to nie jest ladnie rozno?????????Juz to sram:P

Pumcia czy ty wiesz ze ja tu czekam na ciebie???? I reszte dziewczyn tez:O My z bruską piersze pojdziemy do wariatkowa za pisanie same ze sobą:P Piszcie jak wam staranka poszly i czy juz czujecie kropeczke:P Mam nadzieje ze wasze weekendowy bzykania przyniosą efekty:)

Czesz Dziewczynki:) Moj mezczyzna nie jest swiadomy ze zrobilam test,jak wiecie i jest przekonany ze ta @ to tylko taka ktora zdarza sie w ciazy,poniewaz kreci mi sie w glowie od rana i jestem polamana. a to tylko @ mi tak zle czyni Dziewczyny no to ja tu widze kandydatki na ciezarowki:) trzymam kciuki,tym razem na pewno sie uda:) a ja licze i obliczam i szacuje i wychodzi mi ze za 2 tyg w weekend bedzie spotkanie 3 stopnia plemniczka z jajeczkiem, musi byc:) Wczoraj moj G wysylal mi artykul na necie o macierzynstwie- 10 rzeczy ktorych nikt Ci nie powie i po prostu masakra, co tam za bzdury wypisuja! to musiala pisac szalona feministka, ktorej nic w zyciu nie wychodzi, po prostu tony kupy jak w zoo u slonia, brak figury do konca zycia, zero zycia towarzyskiego i jakiegokolwiek innego:/ zgroza ze tacy ludzie pisza o macierzynstwie! zaloze sie ze laska nie ma ani jednego dziecka i nie zna nikogo kto je ma!

Aha zapomnialam dodac,ze ten artykul co mi wyslala moj men,nie zostal przez niego przeczytany takze biedaczysko nie mial pojecia co mi wysyla. zauwazyl taki tytul i pomyslal ze cos fajnego,bo sam jest napalony na tacierzynstwo:)

tam jest tez kalkulator ciazy i obliczylam,ze jesli uda nam sie 4 kwietnia to przy moich cyklach urodze 31 grudnia/1 stycznia:) fajnie nie???

melduje sie na stanowisku no ranne ptaszki jak zawsze pierwsze :):):) u mnie jeszcze owulacji nie było raczej czekam do wekendu bo wtedy powinnam miec według kalkulatorów :D:D:D ale Pumka i pod zmienionym nikiem trafiły jak w dziesiatkę więc owoc starań powinien być :):):)

Hania mi wyszło z kalkulatora ( a co zrobiłam sobie) że gdybym w tym cyklu zaszła w ciąże to bym rodziła 24 grudnia :P:P:P:P tak że byłybyśmy blisko

takie swiateczno-sylwestrowe dzieciaczki:)) a co do tego kalkulatora plodnosci to on troche chyba przesadza bo daje 12 dni plodnosci, a z moich wlasnych obliczen wychodzi mi ze tylko te poczatkowe dni sie zgadzaja, tak piec pierwszych dni okolo... po tamtym bzykanku czekalam na niepojawienie sie @, a teraz 2 tygodnie czekania na 4 kwietnia... tym razem musi sie udac:D bo potem to dopiero na dlugi weekend majowy;)

u cos nam dzisiaj dziewczynki mało piszą nonono.....;) frecia to sie mama nie nagościła długo ;);) przynajmniej dla nas bedziesz miala czas

ja piernicze zeby nie ta @ i beta to moglabym przysiac ze jestem w ciazy! zaraz chyba puszcze pawika, leb mi sie kreci z predkoscia swiatla:/ blleeee a mialam sie uczyc, chyba nie dam dzis rady:(

dziewuszki mam dzis sporo pracy dlatego tak malo pisze ja to nie wiem jak wpisuje sobie w kalendarz owulacyjny w necie swoje dane to mi wychodzi owulacja na wtorek -czwartek zalezy jak długi by byl teraz moj cykl 28 czy 30 dni bo tego przeciez nie wiem , a według obserwacji to wczoraj wieczorem tak jak pisalam to mialam ten bol owulacyjny czy ten bol jest przy owulacji przed nia czy po niej ??? wiecie moze???? moj pecherzyk wczoraj mial 20 z obliczen ginia

no tak mama sie nie nagoscila,ale mi troche nerwow napsuła:O ale co tam ,zyje, czyli nie bylo najgorzej;) A mnie sie nic nie chce,nawet pisac-to przez ciaże:D ALe tak serio to ja juz obledu dostaje-jakie to jest glupie ze my zaraz nie mozemy czuc czy jest kropeczka czy jej nie ma:( Testy ciazowe to mnie normalnie z apteki wolaja-ale ja sie staram ich nie sluchac do piatku;) W piatek kupie test a w sobote o 6.00 rano go zrobie:) Ale jak ja nie jestem w ciazy to nie wiem co z moimi cyckami-one sa conajmniej o rozmiar wieksze-z mojej lichej miseczki B wylewaja sie pomimo najluzniejszego zapiecia:)Oj jaki moj M jest zadowolony:D No i ten sluz, mam go tyle ze hhhhhhoooo ho:)Przynajmniej jest poslizg:) Dziewczyny fikajace przez weekend jestem ciekawa czy tak okolo czwartku zaczna was pobolewac piersci bo mnie tak 4-5 dni po owulce zaczely bolec,ale to jest coram mocniejszy bol:O i boli mnie nawet nad cyckami-od barkow w dol:O Ojojoj mam nadzieje ze to \".\"

Pumcia nie patrz na to jak ci pokazuja informacje na temat twojego jajeczkowania-tam to są scisle reguly ze owulka musi byc w srodku-ale sama doskonale o tym wiesz bo jestes zywym dowodem ze kazda kobieta jest inna i moze sie to wszystko poprzesuwac-mogly byc jakies czynniki ze mialas predzej owulke-a co do bulu to mnie bolao w dzien kiedy mialam najwyzsza temperature,czyli w dzien pęknięcia jajeczka-chyba tak to jest nie???

Frecia myslisz ze ta owulacja byla u mnie wczoraj???? fajnie ze po 5 dniach mozna miec juz jakies wiesci chociaz od organizmu och zeby mi te cycki bolały i urosły chociaz mam je duze :P

a mialo byc tak radosnie okolo 20 a jest czerwono jak cholera-ale co tam gwalt zbiorowy naal bedzie trwal:) STARAJĄCE SIĘ Nick.............Wiek......cykl starań........Data@.. ..........miejscowość 1Jolitka84.......................4................21.03 ... ... .......wielkopoka 2)fretka83.......26...........1...............23-27.03 .. .. ..... ......Śląskie 3) sonia27.........................1................24.03...... .... .wielkopolskie 4) Madziulek0405.............3...............25.03...... .... ...lubelskie 5) Aagness.......24...........1................29.03......mazow ieckie< br /> 6)muszka87....................2...................?..... . ...... .....toruń 7)butterfly*....................3...............ok.31.03 . ...........IE 8)pod zmienionym ni...27....1...............ok 8.04.............Bydgoszcz 9)Pumka27....................2................10.04... . .. .. ...... ..Lubin 10)bruska.......28................2...............13.04. .... .......podkarpackie 11)natanielka ... 25 .... .....8 ...............22.04?........ .... lebelskie 12)Hania_i_Gogo..24.............2................20.04?. . .. ..........opolskie 13)Moootylek...................2...............16.04..... .....zach-pomorskie ZACIĄŻONE NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.........ROZWIĄZANIE.... ......MIEJSCOWOSC 1) Afrodyta....26..........8?................Listopad......Bi el sko-Biala 2)Jenefer25..................6?.................listopad ............dolnoslaskie posprawdzajcie dni wazych przyszlych @ czy dobrze mniej wiecej napisalam;)

kurcze tak mysle i nie wiem czy mnie to w piatek nie bolalo a w sobote mialam najwyzsza-hmm ,ale to malo wazne albo dzis albo wczoraj mialas owulacje:) I czekaj az cycki zaczna bolec:) A czy jolitka dostala @??? Halo Jolitka odezwi sie do nas:)

tez tak mysle ze owulka wczoraj byla lub ewentualnie dzis a moze w nocy wczoraj bylo bzzzzzzzz wieczorkiem no i teraz tylko niech te zyjatka dzialaja :) dzis tez jak sie uda bedzie bzzzzzz i w razie czego jutro ach zamecze mojego M :) troszke go to stresuje ale lubi jak ja jestem taka napalona na niego :P

Pumka, ja czytalam ze moze bolec zarowno przed owulka, w trakcie jak i po niej, to zalezy od kobiety... ale sluz mialas taki owulacyjny wiec dobra nasza:) przysiegam,ze zaraz sie spawiuje na ta klawiature, co jest grane? czyzbym byla przypadkiem 1/1000000000,ze mam @, beta wyszla za niska a i tak jestem w ciazy?:P ech ta choroba psychiczna;)