Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ita77

Kto zaczyna starania w 2009 ?

Polecane posty

ooo i drecia sie obrazila czy spisz jeszcze freciu?? co tu sie dzieje na tym topiku taka cisza :(

nie to wy mnie zrozumialyscie. Ja owszem pisalam ze bede zla jak nie wiem,bo bolaly mnie cycki i inne rzeczy ktore swiadczyly o ciazy,i sie nie mylilam,ale gdybym nie miala tych objawow to bym napwno sie nie nastawiala bo wiem ze ciaza nie jest na zyczenie. Gdy mialam 19,20 lat stresowalam sie tym ale teraz wiem ze do tego potrzeba czasu. Jezeli kobieta i facet sa zdrowi to czemu by sie mialo nie udac??/ Ja najbardziej to bym rozumiala Bruske ktora ma jeden jajnik,ale ona to bierze na luz i za to jej chwala;),a nerwy ma kazda przed @ jak sie stara o dziecko.Takze to jest odruch normalny mnie chodzi o to ze dac na luz z nastawianiem sie,ze ty Pumko nie masz objawow a mozesz byc w ciazy,a juz sie stresujesz ze nic nie ma,albo ze macie objawy a ciazy nie ma. Nie gniewajcie sie na mnie ale tak mysle. Jestem szczera di bolu wiem,ale taka jestem...

tez jestem szczera do bolu :P i sie nie gniewam nanikogo moge miec tylko do siebie pretensje ze jestem taka głupia ze nie umiem dac na luz ale cóz taka widocznie jestem a moze mi przejdzie z czasem ;)

hmmm to chyba raczej chodzi o czas bo znam duzo małzenstw ktorzy sa zdrowi i nie moga zaskoczyc

pumeczko jak na mnie to ty sie za bardzo przejmujesz Mezem ,corcia-mozesz sie przez to blokowac ze nie idzie. Jestes juz mamusia i wiesz ze z toba wszystko ok-uda sie zobaczysz musisz w to wierzyc!!!Ale niech sie to nie stanie twoja obcesja,bo sie nam wykonczysz a ten topik bez ciebie to nie bylby nasz topik:)

dlatego napisalam ze ciaza nie jest na zyczenie... Trzeba czasu czasem na to i to bardzo duzo. Ale wkoncu sie udaje. Ile razy bylo tak (ja chyba osobiscie znam 2 przypadki) ze malzenstwo adoptowalo dziecko i naraz kobieta zachodzila w ciaze,bo juz o tym nie myslala i tyle...

tak masz racje mam tez koleznkae ktora adoptowala bo kilka lat sie starali a zaraz po tem zaszla w ciaze bo sie nie zabezpieczali bo po co skoro nie moga miec dzieci podobnie jest z invitro tez dziewczyny sie nie zabezpieczaja bo przeciez nie moga zajsc w ciaze a tu wyskok i jest dzidzia poczeta naturalnie :) wiec masz racje duzo ma psychika do tego wczoraj spotkalam kolezanke ktora starala sie z mezem 7 miesiecy a teraz jest w 4 miesiacu ciazy i poiwedziala mi ze kiedy odpuscila nie myslala wtedy zaszla i to nawet mowila ze byli po alkoholu wyluzowani i nie mysleli o tym i wyskoczylo:)

No widzisz Pumeczko sama masz kolezanki ktore przechodzily to co napisalam:) Bedziesz miala slicznego rozowego dzidziusia i nawet nieedziesz pamietala tego ile sie miesiecy staralas:) Bedzie dobrze A mnie cos mdli:O Ide cos zjesc innego niz platki fitnes:P Bo mi zle:O

Czesc Dziewczeta:) Pumka nie martw sie,czasami brak objawow to tez objaw! jednak bardzo trudno wrzucic na luz, tym bardziej ze nie jest sie w takiej sytuacji ze sie adoptowalo dziecko itp, kiedy to latwiej jest sie odblokowac... moj wielki dzien owulacji nadchodzi, to juz pojutrze,mam nadzieje:)ale popatrzcie z aokienko! czy u was tez swieci sloneczko az milo?Dziewczyny,wiooosna:) i beda spacerki z ukochanym i z dziecmi(kto je ma) i pierwsze grillowanie! Zycie jest piekne!

czesc Haniu :D u mnie bardzo cieplusio jest słoneczko :D wiosna :D pogoda super dopisuje :) w sobote jade na basen Aqua park wiec pogoda musi byc extra :D corcia moja juz sie nie moze doczekac basenu uwielbia plywac:) a poki co od wczoraj biegam za nia bo jezdzi na rowerze :D i juz mi mowila wieczorem ze dzis tez idziemy na rower juz ma niedługo urodziny i chce rolki :P czyli znowu bede biegac za nia ;)

musze kupic rower i ja gonic ale mam male mieszkanie i nie mam gdzie trzymac tylu rowerów;)

ale sa plusy dziecko moje szczesliwe ze cieplo ma dosyc siedzenia w domu a ja biegajac za nia strace pare kalorii zimowych :P

Pumka to super:)ja za swoja siostrzenica tez dzis pobiegam, ale ona to chyba woli w pilke grac, nauczyla sie od mojego G;) w sobote pogoda ma byc jeszcze lepsza, kolo 20 stoni takze mozna bedzie sobie na zewnetrzyny basen wyplynac jesli tam taki macie:D tez bym se do aqua parku poszla, ale jakos nie chce mi sie jechac bo to z 40 minut trzeba:P my pojdziemy na spacer z moja siostrzenica,G ja uwielbia! no i bedziemy sie starac oczywiscie:)na wiosne rodzi sie nowe zycie wiec mam nadzieje ze i w nas sie cos pojawi maleznkiego,jakas fasolinka:)

nie mialam mdlosci przy chlopakach:O wiec jest to dla mnie nowosc:O nic mi sie nie chce... maly tez mnie korci o rower,ze chce jechac do przedszkola,ale jest jeszcze rano za zimno,wezme mu rower jak po niego pojde:)

Hejka! U mnie bez zmian, temperatura 37,13 i @ na razie nie ma. Piersi mam powiekszone, ale nie bolą jakoś bardzo. Jeszcze kilka dni i wszystko sie wyjaśni. Mam nadzieję, że @ sie nie pojawi na swieta i mi ich nie zepsuje,

jestem i sie melduje każda z nas jak pragnie dziecka to bardzo przezywa cały cykl i chce już i teraz natychmiast!!! rozumiem was doskonale tez pragnełam dziecka najbardziej na świecie :D:D:D:D a teraz o zgrozo jak mi sie zwaliło wszystko w tym miesiącu na głowie tyle spraw i wogóle to tak po cichu sobie myslę niech ta dzidzia jeszcze poczeka ze 3 miesiące :D:D:D:D ale jak sie udało to też bede sie bardzo cieszyć, mimo że nie będę wyrabiać na zakrętach :P:P:P:P:P Pumka ❤️ dla ciebie fretka to może tym razem dziewczynka???? ;););) Jagoda mam nadzieję, że sie udało bardzo obiecująca temperatura

bruska :D wkoncu jestes :D tylko nam sie nie przemecz bo my cie tu potrzebujemy ;)

no tempke to jagódka ma super pasuje na ciaze :D oby nie spadła a jutro ładny byl wynik bety :D

jezdem jezdem, a stąd nie uciekne :):):):) jestem od was uzależniona ;););) choćbym miała pisac po nocach to będę :D:D:D:D