Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ita77

Kto zaczyna starania w 2009 ?

Polecane posty

Czesc Pumeczko:) A widzisz jednak i nawet sie juz objaw jeden znalazl:P A dzis u mnie to jest niesamowite-moje dzieci jeszcze spia!!!! Nie wierze w to co sie dzieje:D Ale za to jaka cisza i spokoj z rana:P ALe tak bede musiala zaraz starszego budzic do przedszkolka:) ALe sie Pumeczko ciesze razem z toba-jeszcze raz gratulacjie i buziaki dla ciebie:*:*:*:*:*

Ha i FRETKA wygrala:P A wiecie co sobie pomyslalam ,ze jak mi sie uda byc pierwsza na 100 stronie to bedzie dziewczynka a jak nie to chlopak-no prosze:P Zobaczymy za jakies 14 tygodni:P Ale sie ciesze:P

no ja to nie moge jeszcze uwierzyc hmmm freciu co myslisz bo ta kreska byla taka blada

moj maz nie wierzy mowi ze kreska jest blada :P jutro chyba powtórze test co myslisz fretka???

Pueczko dla mnie to oczywste ze jestes w ciazy,ja tez miala taka blada ze na drugi dzien jej prawie juz widac nie bylo,ale robilam zaraz rano test takze moje watpliwosci byly rozwiane:) A ty bedziesz na 100% bo jak cie sutki bola to juz BARDZO DUZO swiadczy.Widze ze twoj M taki optymista jak i moj:P Mysle ze nie musisz nawet robic drugiego testu,ze bedzie ok. A ja bym ci doradzila isc do gina nie po swietach a ten tydzien po swietach czyli ok 20 bo to bedzie jeszcze za wczesnie u ciebie wiesz.Zastanow sie bo tak i tak bedziesz musiala isc do gina pozniej jeszcze raz za tydzien lub dwa. A mnie przeciesz brzuch tez bolam jak na @ i co i co i co juz mnie mdli i brzuch mi wybilo jak balon:) Fotke wam zrobie i sobie zobaczycie:)

chcialabym juz isc do lekarza zeby wiedziec ze wszystko ok z niespodzianka :D

Nick.............Wiek......cykl starań ....termin@... ....miejscowosc < Aagness.......24...........1................29.03.. ... .mazowieckie muszka87....................2...................?..... . ...... .....toruń arcia132...25..............2..................7.04.... ...... mazowieckie pod zmienionym ni...27....1...............ok 8.04.............Bydgoszcz bruska.......28................2...........13.04. ......podkarpackie Jolitka84.......................5............17.0 4 .......wielkopolska Moootylek...................2...............18.04.... . .....zach-pomorskie Hania_i_Gogo..24.............2............21.-23.04..... ....opolskie natanielka ... 25 .... .....8 ...............22.04?........ .... lubelskie Madziulek0405.............4................23.04..... . .... ...lubelskie butterfly*....................4...............ok.28.0 4 . ...........IE olgaiwaniak.......23........2..............ok.01.05..... ......Lublin Jagoda_27..................11..............05.05...... ....Warszawa ZACIĄŻONE NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.......ROZWIĄZANIE....MI EJSCOWOSC 1) Afrodyta....26..........9?................Listopad.......Bie lsko-Biala 2)Jenefer25..................7...............listopad ......dolnoslaskie 3)fretka83.......26..........5-6?.............listopad?. . ... .. .....Śląskie 4Pumka27....................4................grudzien?. ...............Lubin Poprawiłam tabelkę :) Pumka ogromne gratulacje!!! Nie zagladałam do Was cały weekend, i patrze dziś a tu już 100 stronka :) Ja oczywiście tak jak przypuszczałam dostałam w piątek @ :( No nic trzeba teraz czekać jeszcze jakieś 2 tyg do nastepnej owu. Ale juz się tak nie nastawiam i nie będe robić wczesniej testów, tylko jak bedzie co najmniej 18 wyższych temperatur. No i mam nadzieję, że w tym miesiacu nic nie zakłóci mojego cyklu i będzie normalnej długości.

Hej dziewczynki! Widzę, że dolna tabelka rośnie:D:D:D:D:D Pumka- moje ogromne gratulacje od lubinkanki:)

dzieki :D dziewczyny jestescie kochane :D loona rowniez cie pozdrawiam :D bardzo sie ciesze :D a moja córcia jaka szczesliwa :D

Nick.............Wiek......cykl starań ....termin@... ....miejscowosc < muszka87....................2...................?..... . ...... .....toruń arcia132...25..............2..................7.04.... ...... mazowieckie bruska.......28................2...........13.04. ......podkarpackie Jolitka84.......................5............17.0 4 .......wielkopolska Moootylek...................2...............18.04.... . .....zach-pomorskie Hania_i_Gogo..24.............2............21.-23.04..... ....opolskie natanielka ... 25 .... .....8 ...............22.04?........ .... lubelskie Madziulek0405.............4................23.04..... . .... ...lubelskie butterfly*....................4...............ok.28.0 4 . ...........IE olgaiwaniak.......23........2..............ok.01.05..... ......Lublin Jagoda_27..................11..............05.05...... ....Warszawa pod zmienionym ni...27....1...............ok 8.05?.............Bydgoszcz ZACIĄŻONE NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.......ROZWIĄZANIE....MI EJSCOWOSC 1) Afrodyta....26..........11?................Listopad.......Bie lsko-Biala 2)Jenefer25..................9...............listopad ......dolnoslaskie 3)fretka83.......26..........6-7?.............listopad?. . ... .. .....Śląskie 4Pumka27....................4................grudzien?. ...............Lubin Ja troche tez pozmienialam bo pod zmienionym nickiem tez dostala @ z piatku na sobote chyba??Jak sie myle to przepraszam:)

Pumeczko z 4 kalendarzow ciazowych na necie wychodzi mi tak-2 na 28 listopad i 2 na 6 grudzien takze poki nie bede u lekarza to nie pisze daty;) Ale mnie sie wydaje ze to bedzie 7 grudzien:P

no i do pana doktora ide 20.04 bo wczesniej nie ma go hmm jak ja wytrzymam wrrrrrrr a ty kiedy freciu idziesz????? ale moze to i lepiej zeby nie isc za wczesnie,,,,,,,,,???

hello dziewczynki [ cześć] melduje sie na stanowisku hahahah Pumka ty to miałaś bezobjawową ciąże hahahah a teraz suteczki sie odezwały to PIEKNIE !!!!!!!!!!!!!!!! a test jak bedziesz chciała to zrobisz :P:P:P:P żeby niedowiarka męża upewnić bo jak dla mnie to jesteś w ciąży bez dwóch zdań ;););) fretka gratuluje wygrania córki :P:P:P:P:P no to zobaczymy jak to bedzie u mnie hhmmm ..........jestem ciekawa no ale jeszcze tydzień muszę poczekać, zreszta tak jak Pumka objawów u mnie BRAK oprócz temperatury i ewentualnie czasami delikatnie poboli brzusio ale to tyle.....ciekawe

witaj bruska :D zero objawow to tez objaw haaaa u mnie to sie sprawdzilo no suty mnie bola dzis w nocy je czulam dobrze :P

Czesc Dziolchy:) widze ze brzuchatki tu ostro rozpoczely dzien:) ale fajnie i pozytywnie... a wlascieiwe to kiedy trzeba isc do lekarza tzn po jakim czasie,bo wszedzie pisza ze od razu jak tylko sie kapniesz ze jestes w ciazy ale to wlasnie chyba za wczesnie troche? ja sie staram nie nastawiac, mierze spokojnie temperaure (znowu urosla z 36,5 do 36,6) i to juz 3 dzien wyzszej tempki,wiec wszystko wskazuje na to,ze wszystko ze mna w porzadku. kiedys mialam taki cykl ze wprawdzie skok byl 15 dnia, czyli 14 dnia owulka, ale skok byl jednodniowy po czym tempka spadla na leb na szyje i byla jeszcze nizsza niz przed owulka! ale teraz wykres wyglada ok nie liczac tej jednej wyzszej tempki 6 dni przed owulka jakos...a tak poza tym to jest ksiazkowy:) Frecia a to ja mialam bym pierwsza na 100 stronce:P

zrobie jutro test moze wyjdzie bardziej widoczna ta druga kreska no i maz uwierzy :D

ide sie ogranac,bo dopiero wstalam... moze wezme siostrzenice na spacerek i wyslemy lotka znowu?;) a moj biedny G pojechal do "siebie" i tak go plecy rozbolaly ze chodzi na czworkacach,teraz jest u lekarza i nie poszedl biedaczysko do pracy...

Pumka, zrob test dla meza, druga krecha bedzie na pewno juz bardzo wyrazna!ale my tu wszystkie wiemy ze niewyrazna krecha to krecha i nawet we wszystkich instrukcjach jest tak napisane:) moj G to w kazda kreske by uwierzyl ze to ciaza,nawet jak @ przyszla to mowil ze i tak jestem w cizy hehehe;)

a ja mam trudności dziewczyny z określeniem kiedy miałam owulke, może mi pomożecie :):):):):) a wiec tak: 19.03 - 36,72 - 10dc śluz płodny +ból brzucha 20.03 - 37,00 - 11dc śluz płodny +ból brzucha 21.03 - 36,93 - 12dc ból brzucha 22.03 - 36,77 - 13dc ból brzucha 23.04 - 36,69 - 14dc 24.03 - 36,89 - 15dc 25.03 - 36,65 - 16dc 26.03 - 36,83 - 17dc 27.03 - 36,85 - 18dc 28.03 - 37,02 - 19dc śluz płodny +ból brzucha 29.03 - 37,07 - 20dc ból brzucha 30.03 - 36,91 - 21dc ból brzucha 31.03 - 36,87 - 22dc ból brzucha 01.04 - 36,93 - 23dc 02.04 - 37,19 - 24dc 03.04 - 37,17 - 25dc 04.04 - 37,11 - 26dc 05.04 - 37,30 - 27dc 06.04 - 37,01 - 28dc niestety tempke zaczełam mierzyc od 10 dc cyklu :P:P:P:P i sama nie wiem kiedy miałam owulke czy 11 dc czy 20dc ale chyba to drugie :):):)

moim zdaniem bruseczko owolke mialas 28 bo wtedy ci najbardziej skoczyla:) a kiedy bylo bzzzzzzzzzz??

aha ,pumeczko a ja ide 23 to bedzie 8 albo 9 tydzien ciazy a od zaplodnienia 6 tydzien,takze bedzie fajnie widac:)

bzyku bzyku 24 i 26 dc no ale nie wiem czy coś z tego bedzie, no zobaczymy :):):):) jak sie teraz nie uda to bedzie nastepnym razem, chociaż obstawiam, że bede dalej sie starać z dziewczynami ;););) jakos tak mam przeczucie że nic z tego tym razem

tak jak Pumcia miala przeczucie ze zaraz dostanie @ a tu bolące sutki ma:P Zobaczymy,nic sie nie stresuj-zreszta komu ja to mowie:P Ty wiesz co masz robic:) Ide sprzatac,ale bede tu zagladac do was-aha-ale wypalilam z ta 100 strona i dziewczynka ,ale zobaczcie jaki zbieg ze mi sie udalo trafic jako pierwszej:P Zobaczymy zobaczymy:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

no własnie zobaczymy, wszystko sie okaże w czasie :):):):):) dobra ja musze troche popracowac lae bede zaglądać dzisiaj mam luźniejszy dzień :P:P:P:P

ależ tu cisza nastała no no no :):):) ja musiałam sobie zrobic przerwe na sniadanko ;););) głód mnie dopadł że szok