Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ita77

Kto zaczyna starania w 2009 ?

Polecane posty

Hej laseczki:) Weszłam sie tylko z Wami przywitać i mykam do sklepu a potem jedziemy z koleżanką do Werony,przesyłam dla Was wszystkich słoneczka ogromne buziaczki👄🌻 i życzę miłego dnia. Do później:)

Gość agunia_87
Hej dziewczynki. Widzę że się rozpisałyście. Jenefer, bardzo ładne imię dla dziewczynki. Kasiulak chyba każda z nas ma pewne wątpliwości, czy da radę finansowo i wogóle Zonadamiana trzymam kciuki aby to była dziewczynka, chyba większość kobiet chciałaby dziewczynkę, tak jak większość facetów po cichu marzy o synku Myszka jak tam wyniki bety? Mirellaaa ja też się bałam parkowań na egzaminie, ale spoko nie denerwuj się, nie będzie tak źle. Podejdź do tego na luzie. Bo stres ci nie pomoże.

Hej hej! Myszko pisz predziutko jaki wynik,bo chyba wszystkie z niecierpliwoscia czekamy co ci tam w laboratorium powiedzieli. Zonadamiana dbaj kobieto o siebie.Dobrze,ze przynajmniej nie mecza cie objawy ciazy. STARAJĄCE SIĘ Nick.............Wiek......cykl starań ....termin@.... ......miejscowość xena64...........25..........4............ .ok 4.07...............mazowieckie małpka73.........35..........0.............04.07....................Dolny Śląsk anna.s.1..........31..........4.............15.07...... .......................uk mirellaaaa........30..........6.............ok 25.07....... .............wielkop agunia_87........22..........4.............ok.30.07 .. .............pomorskie madziaraxx...30..(już nie liczę).........ok. 5.08.......................Italia zonadamiana 24.............1...............30.06...................Warsz awa natanielka ... 25 .... .....8 ...............???????...................... lubelskie Jagoda_27..................11..............???????...... .. ...........Warszawa asiulka 1981......27........2..............?????????................mazowieckie myszka2028....21...........2..............??????????? ...................Łódzkie ZACIĄŻONE: NICK...........WIEK.....TYDZ.CIĄ.......ROZWIĄZANIE....MI EJSCOWOŚĆ 1) Afrodyta....26............23?...........Listopad............ . Bielsko-Biała 2)Jenefer25..................19............... 21.11...............dolnośląskie 3)fretka83.......26..........17.................6.12 . ...................Śląskie 4arcia132.......25...........16................11.12.... .........mazowieckie 5)Pumka27....................15............14 grudzień. .................Lubin 6)Korin..........29............14..............styczeń ............wielkopolska 7)butterfly*.....28...........14.............4 styczeń...................śląskie 8)Jolitka84......25............5................23luty .............wielkopolska Pozwoliłam sobie zmienic troszke tabelke,mam nadzieje,ze nie macie nic przeciwko temu. Jesli kogos przez przypadek wyrzuciłam z tabelki to bardzo przepraszam 🌻

A! mialam sie was spytac , nie orientujecie sie czy bedac w ciazy moge korzystać z jakuzzi? Chodzi o to ,ze od zawsze mam problem z kregoslupem a własciwie jego dolna czescia,ktora czesto mnie boli. W pierwszej ciazy jak juz mialam pokazny brzuch to czasem bol byl nie do zniesienia.Pomyslalam sobie ze moze dobrze by bylo wymasowac od czasu do czasu ten moj nieszczesny kregoslup. Jak cos wiecie w tym temacie to piszcie,bo ja zapomnialam sie spytac lekarki a nastepna wizyte bede miala dopiero za miesiac.

Myszko już były cyrki z tym wynikiem bety na forum Napisz po prostu wynik to...

Gość agunia_87

Gość agunia_87
myszka nie trzymaj nas dłużej w niepewności

Gość agunia_87
a co to znaczy? Bo ja jeszcze nie robiłam nigdy bety? jesteś czy nie jesteś?

Mnie cos dzisiaj niedobrze sie zrobilo i znowu blee To od serka chyba dziwny miala smak tartare borowikowy nie polecam Wiec nie wychodze nic wiekszego nie robię I tak leje Siedzimy z corcia w domu Dzis ostatni zastrzyk ma Wczoraj tak mi uciekła że musialam ja zanosic do pokoju Teraz krzyz mnie boli Uuuuuu Myszko a jak z interpretacja wyniku Gin cos mówi?

dziewczyny wizyte mam na 16 lipca a w laboratorium panie nie moga mówić czy to ciąża ale mam mniej niz jeden więc to nie ciąża

nie nie mam ani plamienia ani @.do ginekolog mam wizyte dopiero 16 ale ty zonadamiana miałaś wynik jaki??? 146??? ja mam jeden kropka zero zero pisze słownie bo mi zje tekst.babki w laboratorium nie chciały mi nic powiedziec

z tego co przeczytałam to jest szansa ze to bardzo wczesna ciąża albo ja sie nie znam Gonadotropina kosmówkowa jest hormonem produkowanym przez kosmówkę łożyska. Składa się z dwóch podjednostek alfa i beta. Podjednostka alfa jest wspólna dla HCG, TSH i LH, podjednostka beta jest charakterystyczna dla HCG. Gonadotropina kosmówkowa podtrzymuje czynność ciałka żółtego we wczesnej ciąży (do 8-10 tygodnia). Jeśli dochodzi do implantacji zapłodnionej komórki jajowej, a odbywa się to między 6 a 8 dniem po owulacji, to 48 godzin później we krwi pojawia się wykrywalne stężenie HCG (> 1 mIU/ml).

nie żle zrozumiałam tam jest więcej niz jeden a ja mam mniej. no cóż może teraz sie uda...tylko najpierw musze dostac @

Ja na poczatku tj 31 dnia cyklu mialam 647 wynik, pozniej po 4 dniach juz 2685, a po kolejnych 4 dniach , czyli dzis juz ponad 10.000

tak czułam ze nie jestem w ciąży...boje sie ze przez ta moja niedoczynność tarczycy nigdy nie bede mama:(

Weekend to i kiepściutko z wpisami Z tą tarczyca nie jest chyba tak źle Moja kol w wieku trzydziestu paru lat urodziła drugie dziecko

hej dziewczyny! mam mega stresa!!!! jutro o 12 znowu polegnę :((( tak się boję tego prawka masakra. pozdrawiam Was mocno!

Gość agunia_87
mirella nie przejmuj się. dasz radę musisz być dobrej myśli. Myszka szkoda że nie jesteś w ciąży, ja mam taką samą sytuację jak ty, nie jestem w ciąży a @ drugi miesiąc nie mam. dostałam tabletki antykoncepcyjne i mam brać przez 21 dni a potem ma się pojawić @. no cóż zobaczymy

mirella-czekamy na wieści odnośnie prawka ;-) myszka-nie przejmuj sie, starajcie sie dalej i nie poddawajcie... ten tydz. jest dla mnie bardzo ważny, zbliżaja sie moje dni płodne i moze uda sie ustrzelić dziewuszkę...mam strasznego pietra, znów wątpliwości, wiele pytań...Boże oszaleję...wiem, że jak juz będzie po, to sie oswoję z nową sytuacją, ale ciągle sie zastanawiam....czy wy tez tak świrujecie, czy każdy cykl tak przeżywacie? chcę dzidziusia, ale ciągle mam obawy, czy damy radę, czy poczekać, czy wrócić do pracy, ale jak wrócę, czy mnie nie zwolnią....można oszalec...