Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ita77

Kto zaczyna starania w 2009 ?

Polecane posty

freciu ja moge tylko podejrzewac ze owulka byla w niedziele bo mialam bole podbrzusza i to byl ostatni dzin plodnego sluzu ale tak naprawde to chyba nie wiemy kiedy ona u mnie wystapila bo ja nie mierze tempki i nie robilam testow owulacyjnych

ja tak mysle ze zaczne od nastepnego cyklu ( o ile sie teraz nie udalo ) brac olej z wiesiołka moze sluz bedzie bardziej odzywiony lepszy wiecej go bedzie i plemniczki beda dłuzej w nim zyly - sprobuje ;) bruska ty bierzesz olej z wiesiołka i jak po nim lepiej ?????zauwazylas jakies zmiany???? bruska 9 jest czas na forum :P odbior:P

kurcze u mnie w zyciu rodzinnym troszke sie pozmienialo ale moze to nie wpłynie na dalsze staranka najlepiej jakby juz teraz byla dzidzi i nie byloby rozmyslania co dalej ;) ja chce sie starac dalej !!!!!!!!!

zycie nie jest łatwe a w tej naszej Polsce to normalnie szok zero pomocy - moze byc ciezko a z 2 dzieci zawsze trudniej hmmm

Pumko ja mialam w PL 2 dzieci i da sie zyc,jak jest jedno czy dwoje to nie ma roznicy,jak dla mnie ,A poza tym dla mnie jest tez wazne ,nie zeby 1 dziecko mialo wszystko a w pozniejszym czasie jak nas juz nie bedzie ,bedzie samo jak palec!!!Tak zawsze bedzie mialo rodzenstwo. Na 3 dziecko w PL bysmy sie na 100% nie zdecydowali,nie bylo by najmiejszych szans,ale zycie tylko z jednym maluchem???tez sobie nie wyobrazam. Takze starajcie sie dalej,bedzie wszystko dobrze:) Nie robcie tego waszej coruni...

jestem o nasze mamuski witam serdecznie, zaspane widze i zemdlone ;););) jakos to musicie przetrwać:):):):) jenefer ja nie robie bety, hmmmm czyzbym tak gdzieś napisała?????a dzisiaj zmierzyłam temperature jak sie obudziałam i mam 37,19 az sie boje co to bedzie, ale to dopiero 5 dzień po owulacji no i bli mnie lekko brzuch jak na @ przez cały czas w sumie, nie jest to silny ból raczej lekki no zobaczymy dzisiaj nie mogłam spać, nie wiem czemu wstałam chyba o piatej echh Pumka no niestety jeżeli chodzi o nasz kraj to nie jest skory do pomocy a już napewno nie w stosunku do rodziny czy dzieci, ale nic na to nie poradzimy :o:o:o ale mam dzisiaj roboty

tak to własnie jest im wiecej czasu tym sie wiecej rozmysla ;) ale nie chce miec jedynaka a poza tym córcia bardzo chce rodzenstwo a czego sie nie robi dla dzieci :)

Pumka ja mam 4 rodzeństwa i nie wyobrażam sobie kiedykolwiek miec jedno dziecko i powiem tak im więcej tym mniej jest przy dzieciach pracy bo miedzy soba sie bawią a tak to nie mają sie jak zabawić więc oczekuja od rodziców więcej czasu, a z drugiej strony rodzice poświęcaja uwage tylko jednemu bo komu maja poświęcić acha generalnie fajnie jest miec rodzeństwo, wesoło i wszystkich pełno, 2 lata temu rodzice zrobili wigilie na którą zaprosili wszystkie swoje dzieci z wnukami, razem było nas 16 osób ;);););) zanim złozylismy sobie wszyscy zyczenia to nam w sumie jedzenie wystygło :P:P:P:P:P:P ale było warto

Wiecie co, tak sobie mysle, że jak @ przyjdzie jednak, to w przyszłym miesiącu postanawiam sobie odpuscić te wszystkie obserwacje, bo nie wiem czy od tego jeszcze bardziej człowiek sie nie stresuje. Postaram się całkowicie wyluzować (o ile to możliwe). Bo niby dlaczego w ciążę zachodzi tyle dziewczyn, które wcale o tym nie myslą i dzieci nie planują? To jakaś złosliwośc losu...

Bruseczko pieknie to napisalas:) Ja juz chce widziec moja kropeczke na usg i wiedziec ze wszystko jest z nia dobrze!!! A jeszcze musze czekac 2,5 tygodnia:O Oj,mam nadzieje ze to przeleci,swieta na drugi tydzien i beda u nas moi tescie,ale bede mogla tu zagladac bo tesciowa nie jest taka wscipska jak moja mama,a tescia splawie i tyle:P Ale mo zas nie dobrze,ide cos zjesc-znowu:O Bede wazyc do porosu chyba 100kg:P

czesc wiecie co dziewczyny kusi mnie aby przerwac leczenie io probowac zajsc .... szkoda mi tego cyklu;( no ale z drugiej strony moze lepiej sie wyleczyc i probowac w nastepnym... kurcze mam taki mentliok;( a najlepsze jest to ze wydawało mi sie ze wszystko bedzie o.k nic normalnie mnie nie bolało a tu... stan zapalny;( masakra

\jolitko wejdz sobie na googla i wpisz stan zapalny w pochwie i tam doczytasz ze stan zapalny nie boli ani nic.Takze dobrze ze poszlas do lekarza i juz to leczysz,a das rade wytrzymac zobaczysz. Wiem ze to szkoda cyklu ale dla dzidzi bedzie lepiej jak bedziesz zdrowa:) Takze bedzie ok-musi byc:)

jolitko uważam że powinnas najpierw sie wyleczyć a potem dopiero sie starać, przecież to nie ostatni cykl twoich starań :):):):):)

wiemy wiemy :classic_cool: my baby jesteśmy po prostu narwane :P:P:P wszystko chcemy miec od razu :D:D:D:D

hej hej! Jolitko a jak dowiedzialas sie o tym twoim stanie zapalnym,jak to wykrylas? A jesli chodzi o rodzenstwo to ja bardzo dlugo bylam jedynaczka i bardzo zazdroscilam moim rowiesnikom jak opowiadali o swoim rodzenstwie,nawet jak opowiadali o tym ze sie bili.Dlatego bardzo bym chciala zeby moj syn mial rodzenstwo,zeby nie czul sie taki samotny jak ja,kiedy bylam mala.

no i pouciekaly wszystkie:( To ja tez sie zbieram i ide na spacer. Jest tak piekna pogoda ze szkoda siedziec w domu. Weźmiemy marchewke i idziemy z Szymonem nakarmic koniki:)

jestem jestem Nie wykryłam Poprostu poszłam do gina na kontrole bo chciałam zeby mi sprawdził czy wszystko o.k bo 5 cylk staran o dzidziusia i nic;( wiec stwierdziłam ze cos njest nie tak... no i zgadłam nie wiem czy to moze byc przyczyna ale prawdopodobnie Gin tylko o staraniach mi powiedział abym brala kw. foliowy i miała cierpliwosc .... zapisal mi tabletki 2 rodzaje i globulki do pochwy i za 7 dni mam sie wstawic znowu u niego.....

jest tu kto?? kurcze jak ja mam labe w pracy to innych nie ma;) no nie wiem jak to jest:)

mi ginia powiedziala ze 2 cykle staran to tak jakbym sie wogule nie starala hmm chodzi o moj wiek o roznicze czasu kiedy byla ostatnia ciaza itp. wiec kazala cierpliwie sie starac dalej ;)

iii jak sie nie uda do wrzesnia to mam przyjsc i zaczniemy robic badania hormonow i badanie meza itp oj oby sie udalo do wrzesnia bo mnie szlag trafi nie jestem z cierpliwa :P

Piękne jest słonce gdy świeci złociście Piękne są jesienią spadające liście Piękne są chmurki płynące po niebie Piękny jest świat caly gdy przyjaciel z Ciebie Sloneczko juz wstalo wiec czas i na ciebie Aby dzien uplynal jak w upojnym niebie By wieczorem radosc zagoscila w domu Badz wciaz przyjacielem w dzionkach przyszlych komus. a co :P

WESOŁEGO ALLELUJA!!! ..........$...$...$...$.. ........$..................$ .....$.......................$ ...$..........................$ ..$.000000........۩۩۩۩...$ .$.0▒0▒0▒0....۩۩۩۩۩۩...$ $.§▓§§▓§§▓..۩۩۩۩۩۩۩۩.$ $.♥♥♥♥♥♥♥♥.۩۩۩۩۩۩۩۩۩$ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ .$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ..▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ...$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ....▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ .....,,▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Kiedy Wielka Noc nastanie, życzę wam na Zmartwychwstanie dużo szczęścia i radości, które niechaj zawsze gości w dobrym sercu, w jasnej duszy i niech wszystkie żale zgłuszy. ..\\//...\\//......\\//...\\//....\\//... ..\\/..(▒)(▒)...\\//.....(▒)(▒)..\\// ///..(▒)(█)(▒)..\\//..(▒)(█)(▒)..\/ \\//...(▒)(▒)...\\//.....(▒)(▒)..\\/ .\\//..\\/...\\////...\\//...\\\\//..\\//..

pojdziemy siwecic jajka haaaa moze jak maz jajka poswieci to cos pozniej sie uda z tych swieconek :P

Moje serce obawia się cierpień. Powiedz mu, że strach przed cierpieniem jest straszniejszy niż samo cierpienie. I że żadne serce nie cierpiało nigdy gdy sięgało po swoje marzenia. - Paulo Coelho "Nie rezygnuj z nadziei, nie daj się ponieść rozpaczy z powodu tego, co się stało. Opłakiwanie tego, co nie wróci, co zostało stracone bezpowrotnie, jest najgorsza z ludzkich słabości." - Khalil Gibran

dziekuje ci pumko:) zyczenia sliczne tobie i pozostałym dziewczynom tez zycze zdrowych i wesołych swiat wielkiej nocy no i zeby wszystkie w koncu zaszły:) no mi tez tak gin powiedział cierpiliwosc to podstawa ciekawe.......heheh nioc nam w koncu nie pozostało jak czekac;)