Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martusia16

Czy moge miec dziecko w wieku 16l?

Polecane posty

Gość Martusia16

Chce miec dziecko co tu duzo pisac.. mam chlopaka juz dlugo kochamy sie.. razem mieszkamy itd.. on ma 21l i tez by juz chcial miec dziecko.. ale nie wiem co z reszta... Pomozcie mi

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Dziewczyno pomyśl, sama jestes jeszcze dzieckiem

Gość bleblabla
a masz pracę? z czego utrzymasz siebie i dziecko? bo chyba nie jesteś utrzymanką, co?

Temat: Mam 16 lat i pragne miec dziecko.. 14:41 Martusia16 (lojetu@.pl) Czesc Mam na imie Marta i mam 16 lat od roku mam chlopaka ma 21 lat. Mieszkamy z jego rodzicami i dziadkami. Bardzo chcialabym miec dzidziusia.. wiem ze nie ten wiek ale ja bardzo bym tego chciala z reszta oboje chcemy.. Ale sie boimy co bedzie.. On ma Rodzicow ok ale jak by sie dowiedzieli ze zrobil dziecko to chyba by go powiesili.. Moi rodzice w sumie nie wiem co by zrobili.. ale nie bylo by raczej dobrze.. Mysle tez o tym jak ludzie by patrzyli i gadali..Zareczylismy sie juz i bardzo sie kochamy.. Ja ciagle mysle o dziecku .. wyobrazam sobie jak by to wygladalo jak bym juz je miala.. jaki by mialo pokoj itd.. nie raz ogladam rzeczy dla maluszkow.. nie wiem czy to dobrze.. Mialam 14lat kiedy zajmowalam sie 2 tygodniowym maluszkiem.. zostawalam z nim na noc itd. Ja bardzo prosze forumowiczow o porade a nie tyranie! jak macie pisac glupoty to sobie oszczedzcie to ja chce tylko pomocy!!! Temat: Chcemy miec dziecko.. 18:14 Magda16 Czec.. Mam 16 lat i moj chlopak 22 od roku wspolzyjemy i chcielibysmy miec dziecko.. razem mieszkamy z jego rodzicami i dziadkami.. Ale sie boimy miec teraz bo nie wiemy co reszta na to.. rodzice mojego chlopaka jak by sie dowiedzieli to by nas powisili i moi tez z reszta.. Tak bardzo bysmy je chcieli miec.. Pomozcie TOBIE I TWOIM PROWOKACJOM JUZ PODZIEKUJEMY

Gość blue-true
Chłopaka tej dziewczyny to powiniem prokurator ścignąć... a co to za Rodzice jego i jej , ze pozwalają na wspólne mieszkanie... że dzieciaki mają nasrane w głowach to jedno, ale rodzice?? dziadkowie??? przerażająco powalające.

Gość Gdynia
o znowu Magda 16 czy też Marta 16 prosi nas o porade czy ma zrobic sobie dzidziusia ze swoim chlopakiem choc jeszcze mleko ma pod nosem

Gość koteczek1984
Dziewczyno ależ ty żałosna jesteś z tą swoją prowokacją. Siądź do nauki jak ci się nudzi !!!!!!

Gość Magda16
Wezcie sie wszyscy zamknijcie dobrze! to sa sprawy naszych rodzicow na co nam pozwalaja! ciekawe jakie Wy bylyscie jak bylyscie mlode!!! HAHAHA!!!

wystarczyo oglądac co się zieje kiedy dzieci mają miedzi!!!!! program mówił sam za siebie. ROZMOWY W TOKU

ja Ci odpowiem kochana na Twoje pytanie :classic_cool:. Mozesz miec dzieci, bo prawdopodobnie masz okres i jestes juz plodna. Co do reszty, to tez sie znajdzie: zasrane pieluchy, placzace dziecko, nieposprzatane mieszkanie, glodny maz, Ty niezadbana, spocona, zmeczona, zla, albo przestraszona, ze zaraz wroci maz i znowu po pijaku bedziesz musiala mu dogadzac........taka jest reszta. NIe zawsze tak to dokladnie wyglada, ale mniej wiecej :classic_cool:

Gość Gdynia
napewno nie takie głupiutkie jak ty dziewczynko. nikt normalny nie decyduje sie swiadomie na dziecko w tym wieku. Jak sama piszesz wasi rodzice sa przeciwni wiec wam nie pomoga, ty pewnie albo sie uczysz albo obijasz z kąta w kąt- nie pracujesz. Z czego się utrzymacie ? skąd będziecie mieli pieniądze na zapewnienie dziecku normalnych warunków i jeszcze jedno- gdzie będziecie mieszkać jeśli rodzice powiedzą że skoro jesteście dorośli by mieć dziecko to jesteście tez dorośli by się usamodzielnić? a może chcecie żerować na pieniądzach podatników?? wycisz swój \"instynkt macierzyński \" na przynajmniej 2 lata a do tego czasu macie czas na samodzielność

Gość NIe nie nie sama jeszcze
jestes dzieckiem ,

Gość Magda16
nie jestem!

Prowokacja czy nie ale jakby moja 16l corka jedynie wpadla na pomysl zamieszkania z 21l.gosciem to naslalabym na niego swoich kolegow zeby mu zamiary wypersfadowali.Dziewczyno tobie sie kroliki w glowie pierdola i pisze ci to jako matka.Jako pedagog powiem ci ze dosrosla osoba bedziesz wraz z ukonczeniem 18rz.Poki co jestes DZIECKIEM a twoimi opiekunami prawnymi sa rodzice.Pomijajac kwestie twojej glupoty ciekawe jak chcesz utrzymac to dziecko gdy ci facet do dupy nakopie a ty z dzieckiem zostaniesz sama bez szkoly pracy pieniedzy a rodzina sie na ciebie wypnie.Pracuje z dzieciakami w twoim wieku wiem czym sie takie zachcianki koncza potem jest placzi zgrzytanie zebami wiec dziecinozabawe w rodzine zostaw sobie jak wyksztalcenie i prace zdobedziesz a poki co siadaj do biurka i zasuwaj matme:-o

Gość HABAKUK
MĄDRZE NAPISANE KOLEŻANKO POWYŻEJ!!!! DZIECKO BIERZE SIĘ ZA ROBIENIE DZIECI ZAMIAST ZA LEKCJE..... W GŁOWIE SIE POPRZEWRACAŁO. A Z TEGO JEJ CHLOPAKA TEŻ NIEZŁE ZIÓŁKO SKORO SYPIA Z TAKA GÓWNIARĄ.

Nie w glowie sie poprzewracalo a w dupie!a wina jest rodzicow takiej gowniary.Pozbyli sie coreczki mlodego kurwiszona teraz maja chate wolna i problem z glowy.Mam dwojke dzieci i NIE WYOBRAZAM SOBIE takiej sytuacji!:-o

Gość Pokahontas
mozesz mozesz ...tylko ,zebys potem nie plakala,ze za wczesnie a pozatym to nad twoim ukochanym wisi prokurator za wspolzycie z nieletnia ! ja nie wiem co sie dzieje z tymi malolatami ,panienki rozkladaja nogi komu popadnie .

Z prawnego punktu widzenia facetowi nic nie grozi bo laska skonczyla 15 lat.Od 15rz.moze "legalnie"wspolzyc i nie jest to pedofilia ze strony tego goscia:-o

Gość KissMeKotQu
kurwa skonczcie po nich jechac popierdolilo was ??!! ;//

Gość o co tu chodziiii
nie rozumiem dlaczego tak stare tematy ktos odswieza. czy to modeatorzy maczaja w tym palce? to nie pierwszy tak bezsensownie sa odkopywane denne prowokacje