Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentkaa89

problem.

Polecane posty

Gość studentkaa89

Witam. Mój ostatni pierwszy dzień cyklu, czyli pierwsze krwawienie było 23.08. Jestem osobą, której cykle są nieregularne (raz mam o 2 dni wcześniej, raz o 2 dni później), więc przyjmując różne długości cykli, najdalej wyszłoby, że 10.09, to ostatni dzień "dni płodnych". Pojawia się teraz moje pytanie. Dnia 11.09 członek mojego mężczyzny zawitał w moje kobiece progi. Stało się to jeszcze doszło do pierwszego wytrysku. Jego członek nie wszedł daleko (jakoś 1/3), ponieważ coś wewnątrz mnie przeszkadzało. Kiedy wkładał tam swój narząd płciowy czułam nieprzyjemny ból. Przerwaliśmy. Nadal nie doszło do wytrysku. Jednak wiem, że wcześniej wydala się płyn - preejakulat. Czy możliwe jest, bym zaszła w ciążę? Od tego wydarzenia minęło 5 dni. Mam bóle koło pępka. Zaczęły się od wczoraj. Ale czy możliwe jest, by po tych kilku dniach już odczuwała bóle brzucha? Proszę o poważne odpowiedzi. Mi też nie jest łatwo. Pomimo tego, że planuję z tym mężczyzną przyszłość, nie planujemy jeszcze dziecka.

Gość studentkaa89
stało się to zanim * doszło do wytrysku. Tak w ogóle to w ten dzień w ogóle nie doszło do wytrysku.

Gość sepuku
Teoretycznie miałaś wtedy dni niepłodne i nie doszło do wytrysku, wiec raczej powinno byc ok, wiadomo, ze nie musi dojsc do wytrysku, bo zawsze troche plemnikow moglo sie "wydostac" w płynie, ale moim zdaniem nie powinnas sie przejmowac, bo taki stres od razu wywołuje różne "obiawy" nie mowiac o tym, ze czesto opóźnia okres. Glowa do góry i naprawder nie ma sie czym przejmowac, bedzie ok:)

Gość studentkaa89
dzisiejszą noc nie przespałam!!! i strasznie mnie ten brzuch boli.

Gość sepuku
Jesli to sie wydarzylo kilka dni temu, to raczej za wczesnie na obiawy ciazy....

Gość studentkaa89
czwartek około godziny 11/12/13 ale się stresuję. jestem strasznie wrażliwa. płaczę i chodzę jak najęta. strasznie się tym przejmuję.

Gość sepuku
no i wlasnie ten stres sprawia, ze masz "objawy ciazy", wiem, ze to w takiej sytuacji trudne(tez kiedys uroiłam soebie, ze napewno jestem w ciazy)ale spróbuj sie wyluzowac, moim zadaniem w ciazy nie jestes:)

Gość studentkaa89
sepuku, nie wiem jak masz na imię i skąd jesteś! ale jeżeli okaże się, że nie jestem w ciąży to Ci kupię czekoladkę/batona/piwo/co tylko zapragniesz :) I jeszcze jedna wątpliwość: Jeżeli dostanę okres założmy 20/21/22/23 września, to czy to oznacza, że już nie jestem w ciąży?

Gość sepuku
Jak dostaniesz okres znaczy, ze nie jestes w ciazy:) głowa do góry!

Gość studentkaa89
Czyli czekają mnie teraz napięte, stresowe dni... Bo jak tu się nie stresować? Ale im bardziej się stresuje, tym bardziej wydłużam sobie czas oczekiwania na okres. Najgorsza jest ta świadomość ;/ Co ja na to poradzę?

Gość sepuku
No to trzymaj sie ciepło i życze spokojnej nocy (mimo stresu):)

Gość studentkaa89
dostałam dzisiaj! 19.09 mam okropne bóle brzucha i okres jest bardzo obfity. ale czy to nadal oznacza, ze jestem w ciąży?

Gość a po
Wasza głupota nie zna granic.Ile ty masz lat dziewczyno,ze pytasz o take rzeczy.Najpierw trzeba znać na nie odpowiedzi a póżniej pchać sie do wyrka.

Gość sepuku
Studentkaa... wiec jednak nie bylo sie czym przejmowac, jesli dostalas okres i to obfity to juz nie panikuj...nie jestes w ciazy:) pozdrawiam i uwazaj na przyszlosc, bo naprawde szkoda nerwow;)