Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem gruba

Modna sukienka rozmiar 44 - czy to możliwe w ogóle?

Polecane posty

Gość jestem gruba

Potrzebuje fajnej kiecki rozmiar 44 na przyjęcie urodzinowe koleżanki. Chodzi o dość dużą wystawną imprezę z okazji 30 urodzin Przeglądam allegro i nic..nic fajnego? a może nie umiem szukać.. będę wdzięczna za każdą propozycję Pozdrawiam Anka

Gość koraliczek koralowy
bardzo ładna sukienka dzianinowa możliwa do zakupu w sklepie tchibo lub jak nie ma go w twoim miescie to w internetowym sklepie tchibo. najwiekszy rozmiar to "L" czyli 44/46 jest naprawde wielka, ale jaka seksowana swietnie uwydatnia biuscik i na te pogode akurat. polecam http://www.tchibo.pl/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/pl/-/PLN/TdPlDisplayProductInformation-Start;sid=plMj1F00q4oj0BX7Wd8psF6rbYurb3Fw2x0=?ProductSKU=M15258

Gość ka jo je
hmmm moze zabrzmi dziwnie,ale poszukaj w lumpexach, tam czesto sa nowe rzeczy,niezniszczone i rozmiarowka pelna:)

Gość Groszka*
Pooglądaj na brawissimo...tam są takiie rzeczy w większych rozmiarach :P Może tam coś jest.

Gość w Top Secret
Mają rozmiar xl, ktory odpowiada rozmiarowi 44. Mają tam bardzo ładne sukienki. Poza tym zajrzyj do Kaphalla i Reserved. W top secret jest najtaniej - co nie znaczy, ze mniej ładnie;)

Gość w Top Secret
kupiłam tego lata dwie kiecki w top secret, choc kiedys myslalam, ze to firma dla nastolatek... a okazalo sie, ze nie;) obie sa eleganckie i - paradoks - wygladam w nich b. zgrabnie, bo sa fajnie uszyte:)

Poszukaj w sklepie https://cosmosmoda.pl/ Ja często robię tam zakupy i jestem bardzo zadowolona z jakości produktów i poziomu obsługi. Może też znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie.