Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ula lala

15 lat w zwizku, bez slubu, zero obiadkow i duzo seksu

Polecane posty

akurat czytać ze zrozumieniem potrafię, nie rozumiem po co obrażac ludzi. ona Ci zarzuca egoizm a Ty jej chorobę psychiczną. tio chyba nie ten sam kaliber

Spokojna głowa..po to jest forum zeby się wyluzować i sobie pogadac...troche dystansu do wirtualnego życia polecam...to tylko kafe..mój jad i moja sprawa..

Gość Paull
Drogie panie, jeśli pozwolicie wypowiem się na temat związków i dzieci. Jeśli facet kocha wybrankę w 100% i jest pewien że nie chce innej, oświadcza jej się, każdy facet nie wyobraża sobie życia bez potomstwa, gdyż potomstwo może zapewnić mu tylko zdrowa, młoda dziewczyna. I tylko takie na nas działają.

Gość Paull
aha..dziecko adoptowane to nie biologiczne...tylko biologiczne dziecko może połączyć już na zawsze faceta z kobietą, adoptowane nigdy nie da takiej więzi

Gość Paull
nie znam jeszcze ani jednego małżeństwa gdzie nie mając dzieci biologicznych facet kocha żone i są ze soba razem i szczęśliwi..... uwierz

Gość Paull
bardzo wiele znam małżeńst, brak posiadanie biologicznego potomstwa pomiedzy partnerami, powoduje ich rozstania, nic ich nie łaczy po prostu, faceci zaczynaja szukac młodych kobiet zdolnych do dania im potomstwa.

Gość dziwne rozumowanie
Rany to że Ty nie znasz o niczym nie świadczy ile znasz par żyjących z dzieckiem z innego taty lub adoptowanym?

Gość dziwne rozumowanie
Ja znam parę która jest ze sobą na tej zasadzie 20 lat a małżeństwem nie są.

Gość pomaranczowsza
Paull, masz jakies zwierzece podejscie do zwiazkow, moze nic innego nie spotkales, ze niby facet moze kochac tylko ta kobiete, z ktora ma biologiczne dziecko :o zdziwila mnie reakcja na pierwsza wypowiedz autorki. autorka stwierdzila, ze kobiety najpierw sie wpakuja w rozmnazanie, matkowanie i obiadki, a potem narzekaja. miala, jak ja to zrozumialam, na uwadze te nieszczesliwe wersje w/w, ktore narzekaja i sa nieszczesliwe. podczas, gdy odezwaly sie z wyrzutami i kpinami szczesliwe mezatki i matki, ktore maja udane zycie intelektualne i seksualne ze swoim mezem :o no bo na to wychodzi. czyzby nie zrozumialy przeslania autorki?

Gość Paull
wiesz troche żyje na tym świecie i to nie sa opinie jednostronne , na nie jednej juz rozprawie rozwodowej uczestniczyłem, której powodem było własnie brak posiadania potomstwa biologicznego. Wiesz mam wielu znajomych którzy nie maja dzieci z żonami , sa to ludzie na wysokich stanowiskach, pełniące bardzo odpowiedzialne funkcje,na poziomie .... i nie raz słysze jacy czuli i kochani są przy małżonkach, a jak zachowują się gdy ich nie ma obok....

Gość pomaranczowsza
i jeszcze napisal, ze potomnstwo jest jedyna rzecza, co laczy partnerow. w swiecie ssakow ogolem, tak. homo sapins zawedrowal ciut wyzej w tej hierarhii, potrafi nawet pokochac adoptowane dziecko jak swoje, nie wspominajac, ze potrafi pokochac drugiego czlowieka (czy to w zwiazku hetero czy homo) nie dla idei rozmnazania, ale dla spraw bardzie jzwiazanych z intelektem. chyba, ze ty moze jestes z tych, co nie wierza w intelekt ;)

Gość o ja nie moge co to jestt
jasne instynktu nie oszukasz, tak jak każdy koles poleci na młodą super dopcoie itp...to są instynkty które są w naszych genach i chocbysm na głowie stawali nie zmienimy tego, taak jak starszym kolesiom podobaja sie młode laseczki...itp...to wszystko instynkt

Gość pomaranczowsza
byles na 1 rozprawie rozwodowej :o na pewno sa ludzie, dla ktorych brak potomstwa jest tragedia, ale nie wszyscy. a tak, jak zachowuja sie ci bezdzietni malzonkowie z konca twojej wypowiedzi, zachowuje sie wiekszosc facetow z wieloletnim stazem malzenskim, ktorym znudzily sie juz obecne zony, czesto roztyte po dzieciach, wygladajace jak panie w srednim wieku w garsonce z rynku :P

Gość Paull
ok, ja przedstawiłem swoją wypowiedz, a czy sie do niej ustosunkuje ktoś badz nie...jego czysta sprawa, Twoja racja mój spokój. Pozdrawiam

Gość pomaranczowsza
noe normalne, ze kazdemu bedzie sie podobac to co ladne, temu nikt nie przeczy. tylko jak na razie nie wszyscy ludzie rezygnuja z udanych zwiazkow po to, zeby dupczyc mlode cialka, niezaleznie od plci.

Gość Paull
mam żone która po urodzeniu 2 dzieci nadal jest atrakcyjna, co więcej po ciąży schudła, choć i przed była szczupła.Na co dzień jest bardzo zadbaną kobietą,..... Czuje tu u ciebie żal i rozpacz brak posiadania dziecka biologicznego, czyżbym zgadł?

Gość pomaranczowsza
nie wiem, co chciales zakomunikowac tym ostanim postem. to, ze napisales swoja wypowiedz jest chyba zauwazalne golym okiem, to ze gdybasz sobie i dospiewujesz fakty do wlasnej teorii, tez jest widoczne golym okiem. to nawet nie jest juz kwestia kto ma racje a kto nie ma :o

Gość Sandii
bo wszyscy faceci leca na młode szekszy szucens hehehehe a was spruchniałe babki zostawiają ahhh te 30 stare i pomarszczone :))

Gość Paull
ok nie będe juz sie udzielał.... jedno na koniec tylko dopiszę, kobiety które nie moga miec dziecka zazdroszcza tym zdrowym....i całe życie będa to robic, pomimo posiadania wielu dóbr materialnych.... Dobranoc

Gość dziwne rozumowanie
Jak ludzie się ze sobą nie dogadują to już lepiej żeby się rozwiedli niż mieli ze sobą męczyć ze względu na dzieci.

Gość pomaranczowsza
ja tez znam wiele bardzo atrakcyjnych kobiet, ktore maja dzieci i wygladaly jak laski nawet w ciazy. co jest dla mnie dowodem, ze ciaza sama w sobie nie niszczy atrakcyjnosci kobiety. ja napisalam o kobietach, ktore nie wygladaja atrakcyjnie, a ich mezowie ogladaja sie za laskami tak samo, jak mezowie nieatrakcyjnych babek bezdzietnych.

Gość Sandii
noi dobrze wykorzystuje wlasnie takich na kase, nie majac przy tym wyrzutów, sami sie o to prosza, a ze zdradzają zonki ich problem