Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratowniczka

ból w trakcie orgazmu..... co sie dzieje??

Polecane posty

Gość ratowniczka

miala moze ktoras z was cos takiego?? tak jakbyz lewej strony wzgorka łnowego.... co sie dzieje??

Gość bndkgdldld
a jest twojparter obrzezany?

Gość ratowniczka
hehehe nie jest

moze masz jakiegos torbiela ktory pod wplywem skurczy orgazmowych wywoluje bol

widzisz bol, a bol w trakcie orgazmu to dwie rozne rzeczy, rozumiem ze sie wstydzisz , a gdzie ten bol mniej wiecej jest? i czy promieniuje? i czy jak teraz dotykasz tego miejsca to takze boli?

Gość ratowniczka
jak dotykam to nic nie boli.... tylko w trakcie orgazmu... w jakby z lewej strony ''' 3 cm nad lechtaczka tylko ze w lewo....

to dziwne, czasem sie robia w miejscach intymnych guzki, ktore same zanikaja, nie sa grozne tylko czasem sie cos tam zatyka... a dlugo to masz czy od pewnego czasu?

Gość ratowniczka
od kilku miesiecy.... obecnie jestem w trakcie leczenia zapalenia przydatrkow... wiec chyba to bardziej jest tym spowodowane... ale mialam to juz wczesniej...

Gość ratowniczka
no ale lekarz chyba by cos zauwazyl nie tak robiac mi usg dopochwowe.. prawda?? ogladal mnie dosc dokladnie

calkiem mozliwe ze to przez przydatkow, a co z nimi masz? jesli chodzi o ginekologow to roznie moze byc, mi kiedys jeden powiedzial ze jestem w ciazy! gdzie drugi (bo poszlam do innego potwierdzic) stwierdzil ze to jest praca jajnikow przed okresem a nie ciaza :) wiec z przymruzeniem oka z tymi ginekologami:)

Gość ratowniczka
mialam usg jamy brzusznej i nic..... wszystko wporzadku.... zapalenie przydatkow to zapalenie jajnikow, jajowodow i i jeszcze jakis tam wiazadel macicy... mozliwe ze to od tego.... tylkoz e to zaczelo sie wczesniej... ale moze wlasnie od tego miejsca sie zaczelo dlatego dluzej boli

najprawdopodobniej to jajowody, ale napewno cala reszta tez ma wplyw, albo sa przeziebione ale zostaly uszkodzone w jakis sposob,jesli masz to od zawsze od kiedy pamietasz byc moze to budowa ciala taka ale watpie, nie wiem jak lubisz chodzic ubrana ale powinnas chronic nerki i ogolnie albu nie wiealo po nerach plecach i brzuchu, wszelkie takie male drobne rzeczy wychodza po jakims czasie, a kobiece sprawy najgorzej wyleczyc, jak juz zaczniesz leczyc to wiedz ze ryzyko jest takie ze ciezko bedzie Ci zajsc w ciaze, utrzymac ja a za kilka lat roznegotypu zapalenia a takze nie daj boze rak, jednym slowem w dupcie musi byc cieplo :)

mnie pobolweaja czasem jajniki jak sie przeziebie a staram sie do spodni nawet biodrowek zakladac jakas koszulke aby nie wialo mi po plerach

Gość ratowniczka
no wiem iem... trzeba sie pilnowac... ja rozmawialam z lekarzem i powiedzial ze nie bede miec problemow z niczym tylko musze sie wyleczyc i tyle.... a ja juz czuje sie coraz lepiej...

Gość bndkgdldld
ratowniczko wejdź na obrzezanie forum

Gość ratowniczka
ojej nie robie a trzeba??

Gość ratowniczka
mam jak se go sama sprawie lub poprzez minetke... pochwowego nigdy nie mialam hehehe

Gość bndkgdldld
ratowniczka wejdż na forum obrzezanie?

jesli czesto przeziebiasz sobie tylek a co za tym idzie to jajniki itd to powinnas w trakcie leczenia robisz w misce z ciepla woda przysiadki, czasem lekarze tez to radza, ja tak robie, wygrzewasz sobie wtedy te miejsca, najlepiej robic to przed spaniem a potem do lozka sie wygrzewac:) mi pomaga i mapietaj aby choroba za jakic szas znow nie dala o sobie znac wkladaj w spodnie koszulke aby Cie znow nie przewialo

Gość ratowniczka
no wiem wiem... wlasnie mam zamiar sobie za rajstopami gdzies wyjsc ... kurcze my kobiety mamy przerabane

powiem Ci ze ja zainwestowalam w body, rajtuzy jak rajtuzy albe body raz ze nie wylaza ze spodni to chronia przed wyziebieniem no i w spodniach ladnie wygladaja :) tak sie przyzwyczailam ze jesieni i zimy nie wyobrazam sobie bez bodów :)