Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samolocikona

strach przed lataniem - jak pokonac?

Polecane posty

Gość samolocikona

jutro lecę w podróż samolotem i panicznie się boje. Mam kłopot z nerwicąm, często wpadam w ataki paniki - bardzo proszę o rady, jak to przetrwać!!!

Gość samolocikona
blagam do pilne, nawet dziś nie zasnę..

Gość ghf
oj to nic zlego,jak odlatujesz czujesz sie jak na karuzeli i jak ladujesz tez-fajne uczucie. w gorze sa fajne chmurki tore wygladaja jak snieg:) najgorzej jest z tym skokiemm cisnienia polecam zuc intensywnie gumy

Gość samolocikona
wie, leciałam już kedyś, ale boje sie najgorzej,ze coś się stanie, samolot spadnie, same katastroficzne mysli w głowie

Gość ghf
hmm to juz ci nic nie poradze..myslalam ze to pierwszy lot.

Gość igla jest cienka i nie boli
statystycznie w samochodzi i autokarze masz duzo wieksze szanse na wypadek niz lecac samolotem. ja tez mialam fobie ale jak pomyslalam nad alternatywa 2 godzinnego lotu - czyli 30 godzin w autokarze postanowilam byc twarda. kilkanascie razy latalam juz do POlski po 2-2,5 godziny a nawet do Grecji i Egiptu 4-5,5 godziny. w przyszlym roku lece na Kube, choc myslalam ze nigdy tam nie polece wlasnie ze wzgledu na fobie samolotowa. ja jeszcze boje sie wody, wiec jak mam leciec nad morzem to sie stresuje ale na ladzie to pchelka :) a przelot nad Alpami o zachodzie slonca jest niepowtarzalny :)