Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska z krakowa

czy prztylyscie po odzywkach weglowodanowo-bialkowych???

Polecane posty

Gość kaska z krakowa

wlasnie zaczynam brac odzwwke uzupelniajaca do diety, ma mi pomoc w nabraniu kilku kg. czy ktoras z Was probowala kiedys takiej metody...?? niestety jem normalnie i nic. teraz bede miala dodtakowo 800 kal dziennie wiecej.. licze na efekt.

Gość dobree
ile kosztuje taka odżywka? i jaką ty masz? ile tego trzeba wypić dziennie?

Gość kaska z krakowa
gain bolic 6000 z firmy olimp- poczytaj o niej w necie 1kg wystarcza na ok. tydzien, pije sie z mlekiem koszt. 27zl.

Gość dobree
Ile litrów musisz tego wypić dziennie, żeby było te 800kalorii?

Gość kaska z krakowa
2 razy dziennie, miedzy posilkami, po 50 ml mleka + 100gr proszku, sa rozne smaki

Gość kaska z krakowa
mozesz dac wieciej mleka, jak lubisz... poczytaj o niej w necie, jest podobno spoko, babka w sklepie mi poradzila, w neci mozna kupic w dobrej cenie, sa promocje..

Gość kaska z krakowa
up

Gość dobree
i taka mała ilość ma aż 800 kalorii? Ciekawe, czy to da jakiś efekt...? Sama bym się zdecydowała...

Gość kaska z krakowa
ja tez jestem ciekawa czy pomoze 100gram odzywki, czyli jedna porcja ma 384kalorie, pomyslilam se i napisalam 50 ml mleka a ma byc 100ml, ale tak naprawde dajesz tyle ile chcesz, 100gram odzywki to 14 plaskich lyzek stolowych i i sie smialo rozpuszcza w pol szklanki mleka, mam smak truskawkowy sama na pomysl z odzywkami nie wpdlam, bylam u lekarza i zaptal dlaczego jestem taka chuda i powiedzial,ze powinnam brac takie odzywki

Gość kaska z krakowa
a gdybys sie skusila, to znalazlam juz nawet promocje http://www.bcaa.pl/olimp-gain-bolic-1000g-31-gratis-oszczĂŞdzasz-2520zÂł-p-1254.html mysle,ze trzeba troche tego wypic, pewnie kilka opakowan i babka w sklepie (kupowalam w sklepie zielarskim..) poradziala mi,zeby pic raczej regularnie, to efekt napewno bedzie

Gość kaska z krakowa
a gdybys sie skusila, to znalazlam juz nawet promocje http://www.bcaa.pl/olimp-gain-bolic-1000g-31-gratis-oszczĂŞdzasz-2520zÂł-p-1254.html mysle,ze trzeba troche tego wypic, pewnie kilka opakowan i babka w sklepie (kupowalam w sklepie zielarskim..) poradziala mi,zeby pic raczej regularnie, to efekt napewno bedzie

Gość rusinkaa
a dlugo sie to pije?

Gość kaska z krakowa
rusinkaa- nie wiem ile czasu trzeba pic, zeby byl efekt, to zalezy, czy cwiczysz, czy nie, jesli tak, to pewnie efekt bedzie szybszy i bedzie to miesien a nie tluszcz... mysle, ze ok 2miesiecy..