Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LUIZKA2344747457

BRAŁAM TABLETKI NIESYSTEMATYCZNIE

Polecane posty

Gość LUIZKA2344747457

TABLETKI PRZESTALAM BRAC MNIEJ WIECEJ W POLOWIE CYKLU, POTEM PO KILKU DNIACH DOSTALAM OKRES, WROV=CILAM DO TEGO SAMEGO OPAKOWANIA, ALE SIE POGUBILAM I NIE ODLICZYLAM DOKLADNIE 21 TABLETEK, WIEC DLA PEWNOSCI WZIELAM KOLEJNE OPAKOWANIE, MAM ZAMIAR WZIAC JE DO KONCA I ZROBIC DOPIERO WTEDY 7 DNIOWA PRZERWE,CZY JESTEM ZABEZPIECZONA???

Gość tak ale po 7 tabletkach
i lepiej tak nie mieszaj więcej, to niezdrowe

rozumiem, że to tabletki na ból głowy? bo takie zabawy z antykoncepcją potem kończą się ciążą... i pisze potem taka a kafeterii, że brała pigułki i mimo tego zaszła w ciąże.... :O

Gość LUIZKA2344747457
niestety musiałam odstawic ze wzgledu na chorobę.Tylko chyba nie potrzebnie wróciłam do teg samego opakowania i nie zrobiłam przerwy biorąc kolejne.W sumie wyjdzie ok 35 tabletek bez przerwy, boje sie tylko czy w takim układzie one bedą działac?

Beda dzialaly ale dopiero po 7 dniach..tym,ze wzielas ich za duzo sie nie martw-w stanach kobiety robia sobie przerwy co 12 miesiecy-nie ma w tym nic nie zdrowego

Gość nie słyszałam o chorobie
przez którą trzeba nagle odstawić tabletki... No, chyba że miałaś żółtaczkę, zakrzepicę albo zawał. Ale pewnie nie, bo za szybko zaczęłaś brać spowrotem :)

Gość grgr
lekarz pyta zawsze jesliprzepisuje Ci roznego rodzaju leki jesli jestes chora czy bierzesz jakies tabletki a antykoncepcyjne nie przeszkadzaja chyba ze przypowaznych chorobach ... ja bralam nawet jak antybiotyki bralam dluzszy czas ostatnio tez bralam jakies inne i lekarz mowi ze nie ma przeciwwskazań

Gość LUIZKA2344747457
mialam zatrucie pokarmowe, wymioty, biegunka-chyba bez sensu bylo brac pigułki w takim stanie