Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polankaa

Skutki złej diety????

Polecane posty

Gość polankaa

Mam 22 lata. Już od dzieciństwa nie lubiłam mięsa, przez cały okres dorastania nie jadłam go wcale. Popadłam w strasznie silną niedokrwistość i zatrzymał mi się okres. Już mnie wyleczyli. Odkąd znów mam okres jest on bardzo krótki (3dni) i skąpy. Martwie się czy przez te lata dorastania, które są przecież bardzo ważne, a podczas których ja nie jadłam mięsa, wszystko rozwinęło mi się prawidłowo.. Nie wyobrażam sobie nie mieć w przyszłości dzieci.. Jestem dziewicą więc mój gin bada mnie powieszchownie i nic nie sprawdza.. Znacie kogoś kto miał podobną sytuacje i nie mógł mieć potem dzieci?? Co myślicie o tym??

Gość ojej....-
jak ie jadłaś mięsa to powinnaś była je jakoś zastępować-rodzice Cie powinni dopilnować

Gość zmień gina
to że jesteś dziewicą nie ma nic do rzeczy, dziewice się bada przez odbyt, usg jajników i macicy oraz badania hormonalne pozwolą wykluczyć jakieś nieprawidłowości a owulację masz? powiedz ginowi o swoich obawach

Gość polankaa
Zelazo badałam i juz jest ok. A ginekologa chyba rzeczywiście mam złego, bardzo rutynowo wszystkich traktuje.. Jak myślicie jak kupie test, który wykrywa owulacje i on mi pokaże, że ona jest to znaczy, ze jestem zdrowa?