Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miś polo

Tipsy Szczecin.

Polecane posty

Gość miś polo

Kobietki proszę doradźcie mi gdzie w Szczecinie można zrobić ładne trwałe tipsy? Ja co odnowa to zmieniam kosmetyczkę ponieważ jedne są gorsze od drugich i trzymają się max 15 dni...

Gość kora masłowska
nikt nie wie? Aż dziwne

Gość tipserka szczecin
zapraszam do mnie .daje gwarancje na wykonane uslugi 519131553

Gość weronika 880983974
Tipsy; french 30zł french + ozdoby 35zł kolorowe; 45zł Żel; na plytkę paznokciową 10zł french 15zł +ozdoby 20zł Ceny sa takie tanie gdyż jeszcze się uczę,aczkolwiek tipsy robię juz ponad rok czasu. Usługi tylko w domu klientki, do 7dni poprawię wszelkie zastrzeżenia za darmo! Posiadam dużo ozdób,(hologramy, kwiatki, serduszka, króliczka Playboya, łezki, kolorowe brokaty) nie oszzedzam na ozdobach! oraz nowy żel! kolorowe żele umawiam przed wizyta. Zapraszam :) !

Gość edwed
tipsy sa brzydkie i tandetne :( nie lepiej miec ladne sowje paznokcie?

Gość weronika 880983974
Tipsy; french 30zł french + ozdoby 35zł kolorowe; 45zł Żel; na plytkę paznokciową 10zł french 15zł +ozdoby 20zł Ceny sa takie tanie gdyż jeszcze się uczę,aczkolwiek tipsy robię juz ponad rok czasu. Usługi tylko w domu klientki, do 7dni poprawię wszelkie zastrzeżenia za darmo! Posiadam dużo ozdób,(hologramy, kwiatki, serduszka, króliczka Playboya, łezki, kolorowe brokaty) nie oszzedzam na ozdobach! oraz nowy żel! kolorowe żele umawiam przed wizyta. Zapraszam :) !