Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość AniolCiemnosci

Brak okresu, testy negatywne ? - proszę o pomoc.

Polecane posty

Gość AniolCiemnosci

Witam. Sprawa wygląda tak - okres spóźnia mi się już prawie 3 tygodnie. Zrobiłam 3 testy. Bobo test płytkowy i paskowy pre test - jeden w niedziele, drugi w poniedziałek ale oba były wykonane po południu, dziś rano z porannego moczu zrobilam quick vue. Wszystkie testy wyszły negatywne. Czy po takim czasie (3 tygodnie spoznienia okresu) jest możliwość żeby testy ciąży nie wykryły? Chciałam jeszcze zapytać czy na badanie krwi trzeba iść do przychodni w której jest się zarejestrowanym czy można iść do obojętnie jakiej? I ile ono kosztuje? Do ginekologa umowiłam się państwowo, niestety wizyta jest dopiero w październiku, bo w tym miesiacu cierpie na brak funduszy i nie mam niestety 100-150 zl na wizyte prywatną. Natomiast wczoraj miałam beżowe upławy o nie przyjemnym zapachu, nie były gęste, ale było ich sporo, ponieważ całe krocze bielizny miałam beżowe. Nie uodczuwałam przy tym żadnego dyskomfortu. Odczuwam też lekkie mdłości, nawet rano jak nic nie zjem. Utrzymują sie one cały dzień. Ale być może to tylko wytwór mojej wyobraźni... Prosiłabym o odpowiedzi na pytania 1. Czy możliwe jest zeby po 3 tygodniach spóźniającej sie menstruacji testy ciąży nie wykryły? 2. Ile kosztuje badanie krwi, sprawdzające czy kobieta jest w ciąży i czy trzeba je wykonac w przychodni w ktorej jest sie zarejestrowanym? 3. Co mogą znaczyć beżowe, obfite, nie gęste upławy o nieprzyjemnym zapachu? Pozdrawiam serdecznie i z góry bardzo dziękuje za odpowiedź.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować