Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aguska80

Czy siwizna w tym wieku jest normalna?

Polecane posty

Gość Aguska80

Mam znajomego, który ma 29 lat i ma już siwe włosy. Czy to normalne, że ktoś tak młody już osiwiał?

Moją przyjaciółka zaczęła siwieć w wieku 20 lat, teraz mamy po 25 a ona bez farbowania się ludziom nie pokazuje, ma siwiutkie włosy. Mój były chłopak też zaczął siwieć w wieku 20 lat.

Gość ja mam 21 i juz mam duzo
siwych wlosow

Gość jjjlgff
w wieku 29 to ja bym sie cieszyla.. ja mialam 18 lat :D

Gość Aguska80
Hmmm to chyba genetyczne w takim razie. Ale faceci chyba mają z tym gorzej, bo u nich z farbowaniem ciężko....

Gość Aguska80
18 lat? Chyba żartujesz...

Gość jjjlgff
no oczywiscie ui u mnie nikogo to nie dziwi ;) co prawda nie od razu zrobilam sie biała :D ale piersze wloski juz mialam siwe ;) naprawde wiele osob siwieje w tym wieku ii to kwestia genetyki ;)

Gość Aguska80
Wiii, a Twoj były facet farbował włosy?

Gość Aguska80
jjjlgff, ale my kobiety mamy z tym lepiej, bo się pofarbujemy. A co ma zrobić facet?

Nie, on się śmieje że ta siwizna sprawia ze jest bardziej sexy i dziewczyny na niego lecą :p

Gość Aguska80
He he, no to zdrowe podejście do życia :) Chociaż niektórzy są bardzo nietolerancyjni...

Gość jjjlgff
sa takie preparaty, ktorymi smaruje sie wlosy, wlasnie widzialam taka wersje dla mezczyzn, moze nie zakrywa calkowicie ale przyciemnia, smaruje sie co jakis czas.. nie pamietam niestety nazwy ale mysle ze na google by sie cos znalazlo :)

Gość do siwych dziewczyn
a jak czesto farbujecie wlosy? ja zaczelam siwiec w wieku 22 lat a mam juz 32 iec sporą siwizne

Gość saphirre
nie, to nie jest normalne, ale jak widac takie rzeczy sie zdarzaja.

Gość 24latkaaaaaaaa
ja w wieku 19 lat miałam pierwszego siwego włosa, jeszcze koleżanka mi go wyrwała, bo zauważyła jak mi warkocza plotła :( Teraz mam ich dużo i bez malowania włosów ni rusz, ostatnio robiłam trwałe prostwoanie włoów i troche miłam janiejsze więc przez 4 mce nie farbowałam- na jasnych włosach az tak nie widać, jak na ciemnych. Często też używam hny zamiast farby, bo nie niszczy włosów.

Gość ___________
No, ja co miesiąc. Już nie pomaga zwykły balejaż...nawet nikt nie wie ,że siwieję, teraz są dobre farby. A ..znam facetów, którzy to robia w salonach i ...takie czasy...genetyka + stresy+ chemia...

Gość ___________
...a zauważcie, ze teraz coraz młodsze osoby maja mega cellulit i siwe włosy, a 50 jakoś się trzymają...

Gość rvwerv
ja też mam 32 i dużo siwyh (pierwsze siwe włosy miałam w wieku 14 lat), a kilka stałych jako dwudziestoparolatka, potem przybywało już sukcesywnie), farbuję raz na miesiąc, w najlepszym układzie a zwykle rzadziej, nie martwi mnie że je widać