Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MIRT

WIELKA BATALIA O SZCZUPŁĄ SYLWETKĘ !!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Pochmurna ale aż 10 chcesz zgubić ? czy tylko ten brzuch? to może brzuszki poćwicz; mi pomogło-ładnie wyrzeźbiłam sobie brzuch na wakacje

Brzuch to przede wszystkim, gdyż mam taką budowę, że nawet jak ważyłam 66 kg (170 cm wzrostu) to miałam szczupła talię, a teraz ciąglę muszę wciągać brzuch :P Obecnie ważę, coś koło 70 kg :O (zważę się rano i uaktualnię), a moim marzeniem jest 60.

A tak w ogóle to jaką dietę stosujecie? Ja jestem wielką zwolenniczką MŻ. Ostatni ładnie na niej schudłam i tylko z własnej głupoty doprowadziłam do tego, że kilogramy wróciły :(

Gość dedka
Witam dziewczyny. Od trzech dni zaczęłam się odchudzać do tego ćwiczenia na brzuszek. Chcę zrzucić 6 kg.

Adorinka a Ty jakąś dietą doszłaś do takich ładnych wymiarów, czy nigdy sie nie odchudzałaś? Stopka imponująca ;) dedka witaj. Ile masz wzrostu i ile ważysz?

Gość dedka
mam 176 cm i waże 66 kg

własnie napisałam na innym watku,bo tez padlo to pytanie -jeszcze 4 miesiace temu wazyłam 62 kg ;a mam 166 cm wzrostu a schudłam głównie przez stres...a wczesniej planowalam przerozne diety -jednak nie chudłam więcej niz 5 kg...a teraz spadło mi bardzo szyyybko 14 kg

Ojejjj... mam nadzieje, ze juz wyszłaś z stresujących sytuacji... Na mnie też stres działa odchudzająco, ale to chyba najmniej przyjemny sposób gubienia nadwagi. W wakacje pracowałam nad morzem i trochę schudłam, ale po powrocie rzucałam sie na jedzenie jak głupia i teraz mam efekt w postaci dodatkowych kilogramów. Mam nadzieje, ze uda mi się opanować i trochę schudnąć.

Tak w wiekszosci sytuacje stresogenne juz za mną .A teraz staram sie normalizowac jedzenie a wlasciwie uczyc swoj organizm jesc zdrowo i wlasciwe porcje nie jest to łatwe! utrzymanie wagi po schudnieciu czy tak jak u mnie po dużym spadku wagi w szybkim czasie jest bardzo cięzkie i trzeba uwazac niezwykle bo organizm jest zdezorientowany ...no ale starm sie teraz!!!!nie popełnic błędu i nie przytyc!

Adorinka zdecydowanie najtrudniej utrzymać wagę, ale walcz! Ja już zmykam, do jutra! (mam nadzieje)

Gość Paaatrycjaaa
CHciałabym uwierzyć,w jak zacznę jeść normalne śniadania,obiady i kolacje (wczesne) to nie utyję znów...ale nie potrafię, po prostu nie potrafię. Ciągle myślę jak dużo pracy włożyłam w to żeby dojść do tych wymarzonych 55 kg i wiem jak łatwo mogę to stracic...a najgorsze jest to,że teraz wkręciło mi się,że jednak wymarzona waga to 53 kg...;/

Witam nowe dziewczyny ... Na naszym polu wakli bój wielki , każda z nas na swój sposób WALCZY ze swoimi słabościami .Ja oczywiście z Wami , każdego dnia ,od lat zresztą , raz wygrywam , raz przegrywam ale nie powiedziałam jeszcze ostatniego słowa .Po najróżniejszych przejściach z odchudzaniem , wreszcie normalnieję .Jestem zwolenniczką metody MŻ bo przecież nie można przez całe życie się głodzić i odchudzać bo wtedy ŻYCIE TRACI SENS !!! Nie żyjemy przecież po to by jeść , prawda ? Ja już to zrozumiałam i pragnę z całych sił by tak już pozostało na zawsze.Jem można powiedzieć wszystko ale zachowuję przy tym czujność .Ważę się raz w tygodniu , nie chodzę wściekła i głodna i o dziwo chudnę a dlaczego ? A no właśnie dlatego że się nie głodzę , nie urządzam sobie seansów głodówkowych bo nie tędy droga .To niszczy psychikę i ciało a potem bardzo szybko się tyje spowrotem.Nie warto.!!!!!!!!! Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie , uśmiechajcie się jak najczęściej do Siebie i do innych .Miłej niedzieli !

Gość Paaatrycjaaa
Masz rację Mirt!! Czas coś zmienić w swoim życiu! Dziś jest chyba jakiś lepszy,optymistyczny dzień. Zjadłam już śniadanko i zaraz ruszam na zakupyy, czas wyrzucić wszystkie workowate rzeczy, kupić nowe dobre i zapomnieć o tym co było. OD dziś spróbuję zacząć nowe życie, koniec ze słowem odchudzanie się, teraz czas zamienić to na słowo normalne życie. Również życzę miłej niedzieli!!:)

Gość MITR
A ja zjadłam pyszny ,,obiadek'' i nie czuję żadnych wyrzutów sumienia.JUŻ NIE !!!. Celowo użyłam tu słowa ,, obiadek '' a nie obiad.

hej Dziewczynki! wlasnie wypiłam przepyszną kawę:) ach super niedzielne menu -na obiadek warzywka i sałatka pozniej z papryki tez sie martwie ciągle ,aby nie utraci tego i nie przytyc... :-( nie chce tego! damy rade w te jesienne dni, brrr zimno i szaro i mokro ,buuuuu

Gość Paaatrycjaaa
Witajcie dziewczynki:) Jak minela niedzielka? U mnie jest duużo lepiej niż wczoraj i oby tak dalej:) Co prawda dziś zjadłam tylko sniadanie i jablko ale to nie dlatego,ze nie chcialam jesc ale dzisiaj jakas taka zabiegana bylam i nie mialam czasu a teraz juz za pozno na jedzonko wiec siedze przy herbatce z cytryna bez cukru:) Dziś zakupiłam sobie nowe spodnie- z uśmiechem przyjełam od ekspedientki rozmiar 36 do mierzenia bo 38 ze mnie zleciałoo:)

milego dnia Dziewczyny dajcie znać wieczorkiem jak Wam poszedł jedzeniowo poniedziałek:-)

Witam Was Adorinka i Patrycja ! Widzę że dajecie radę , u mnie też nie jest żle .Chociaż trudno o dobry nastrój , patrząc w okno , jakoś brnę do przodu.

Gość Paaatrycjaaa
Witajcie:)) U mnie dziś z dietą aż zbyt dobrze;/ bo chcę w końcu skończyć się odchudzać,ale coś mi nie idzie;p Na śniadanko były dwie wasy jedna z plasterkiem polędwicy z indyka,druga z twarożkiem do tego pomidorek i kawka ze słodzikiem i mleczkiem 0%, a na obiad wmusiłam w siebie na siłę kawałek gotowanej piersi z kurczaka z kawałkiem pomidora,ogórka i papryki. W ogóle nie chce mi się jeść jak na złość;/ zaraz może jakoś postaram się zjeść jabłko bo pewnie wyszło tego z 300 kcal,a to zdecydowanie za mało;/ a jak u was dziewczynki?:)

Witaj Patrycja ! Zdaję relację z mojego pola walki .W niedzielę i poniedziałek nie było zbyt dobrze ( w moim przekonaniu ).Nie jestem do końca z siebie zadowolona.Ale dziś jest nowy dzień - wtorek i walkę zaczynam od nowa .Wylizałam rany i ruszam do boju .Na śniadanko 2 jajka na twardo a potem zobaczymy.Nie mam jeszcze pomysłu.Nie chcę na zapas myśleć o tym co będę jadła .Przyjdzie pora posiłku to pomyślę.Mam w tym tygodniu wolne , trochę się nudzę w domu a to znacznie utrudnia sprawę .Mam nadzieję że dam radę .Pozdrawiam.

Gość Paaatrycjaaa
Każdy dzień jest dobry by zacząć od nowa walkę:) także Mirt trzymam kciuki za Ciebie!!!:) Ja właśnie wypiłam wodę z cytrynką, leżę w łóżku i zastanawiam się co zjeść na śniadanie heh;) Ale bardzo słusznie lepiej nie planuj co zjeść na obiad,a potem na kolacje itd...jak będziesz głodna zjesz na to na co masz ochotę tylko w małej ilości;) Miłego dnia;*

Dzięki Patrycja ! Podniosłaś mnie na duchu .Nabrałam większego optymizmu i wiary w to co dla siebie robię.

Gość Paaatrycjaaa
No właśnie robisz to dla siebie, a to powinno być przyjemnością a nie męczarnia. Chcę podzielić się super przepisem jaki dziś rano znalazłam w necie i jakoś poniosło mnie do kuchni i wykonałam:) Ciasteczka jogurtowe Składniki: -225 g mąki -1 łyżeczka soli -1 łyżka proszku do pieczenia -60 g masła -60 g cukru -1 jajko -6 łyżeczek niskotłuszczowego jogurtu naturalnego Przygotowanie: Mąkę, sól i proszek do pieczenia wymieszać z masłem. Dodać cukier. Jajko roztrzepać z jogurtem i dodać do masy. Całość dobrze wymieszać. Rozwałkować ciasto na 1,5 cm i wycinać z niego kółka (ok. 5cm). Piec w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni, przez ok. 10 minut, aż ciacha zrobią się brązowo- złote. 109 kcal na 100g Właśnie je wcinam:)) są na prawde pyszne! zamiast cukru dodałam słodzik w płynie, dziś postanowiłam sobie zrobić jakąś przyjemność, bo nie jadłam słodyczy już ojj bardzo dawno,a te ciasteczka nie są jakoś bardzo "zabójcze" zważyłam, wyszło 200g, zjadłam już połowę i dobrze mi z tym;p

Gość Paaatrycjaaa
Pewnie,że możesz;) Każdy chyba może;)

Patrycja fajny przepis , też go wykonam na zabicie chandry . Nie są takie kaloryczne a słodkie . Witam nową koleżankę na naszym polu walki .Z nami wygrasz , zobaczysz .!!!!!!!! Dziewczyny , będzie dobrze !!!!

Gość Paaatrycjaaa
Na prawdę polecam:)) Na pewno nie są to ciasteczka,od których się chudnie,ale myślę,że jak raz na jakiś czas zje się coś takiego to waga od razu nie podskoczyyy w górę a humor na pewno się trochę poprawi:) ja mam po nich jakoś dużo energii (może to dlatego,że to coś odżywczego a nie ciągle ta wasa) i właśnie skończyłam brzuszki robić, biorę się za moją szafę czyt.wywalanie niepotrzebnych rzeczy i ogólnie będę sobie sprzątać w pokoju:))

Gość Paaatrycjaaa
Postanowiłam pokazać jak wyglądałam przed i po odchudzaniu, no właściwie to w trakcie bo zdjęć "PO" to jescze nie mam Przed http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d9a4231d 6abd0569.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/55bd9bc4 f74e96bf.html .... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ad96be94 afa09952.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5cd1ded4 247e603b.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/52782259 c1d43a61.html Domyślam się jakie teraz będą komentarze...ale to tak oo żeby dodać motywacji innym no i sobie w sumie też

hej.niestety Twoje foteczki mi sie nie otwierają:( Jeśli chodzi o mnie to przytyłam jakies 8 kg po rzuceniu palenia i jakoś nie moge sobie poradzić z tym zbędnym balastem...Za 11 m-cy wychodze za mąż i jak każda kobietka chciałabym pięknie wyglądać:)Więc czas zabrać się do roboty...-a w \"kupie\" raźniej:)miłego wieczorku dziewczynki

czesc Dziewczyny tez myślałam nad ukazaniem swoich fotek ,ale w sumie to nie wiem.... Dzien ogolnie mialam w miare udany -choc zabiegana byłam . a WY?