MIRT 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 Daję sobie doskonale radę ze swoimi słabościami .Wczoraj jadłam tylko 2 razy i to niewiele , niezapaliłam ani jednego papierosa choć mnie skręcało . Patrycja jak u Ciebie po imprezie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MIRT 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 Zaraz na jedynce jest program ,, Jesteś tym co jesz \'\' .Oglądacie to ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paaatrycjaaa Napisano Wrzesień 29, 2008 Troche za duzo alkoholu w sobote a za malo jedzonka. Ale musze sie pochwalić:) wczoraj zjadłam torta;)) dziś co prawda było tylko skromne sniadanko poki co,ale nie jestem w ogole glodna. Wlaczylam tv i zobacze ten program,o ktorym napisalas Mirt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frania2506 0 Napisano Wrzesień 29, 2008 Witam :) Troche pozno, ale tez wlaczylam telewizor:) Ostatnio zle mi idzie moja dieta:( Nie moge powstrzymac sie od podjadania :( Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MIRT 0 Napisano Wrzesień 30, 2008 Witam Was raniutko............... Wczoraj minęło mi spokojnie .Nie jest łatwo ale staram się jak mogę.Zaraz jadę do pracy , odezwę się po południu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MIRT 0 Napisano Październik 1, 2008 Witam Dziś u mnie okropna pogoda , aż się z domu nie chce wychodzić .Cóż obowiązki wzywają i trzeba zasówać do pracy . Z dietą się trzymam , wczoraj jadłam 3 razy .W spodnie nawet się lekko dopinam choć nieco brzuszek wystaje . Szkoda że nikt tu wczoraj nie zajrzał.Wczoraj po południu nie miałam czasu wejść w komputer , może dzisiaj mi się uda .Zobaczymy.Mimo pogody życzę SŁOŃCA W SERCU I W DUSZY ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frania2506 0 Napisano Październik 1, 2008 Witam:) U mnie tez brzydka pogoda :( Pada, wieje i siedze z synkiem w domu :( Jesien i zima to dla mnie najgorszy okres :(Pewnie bede siedziec w domu i pocieszac sie jedzonkiem :( Co do dietki to staram sie, ale czasem moja slaba wola daje sie we znaki:( Tak do 14 potrafie sie opanowac, ale po poludniu jakos ciezko mi nie myslec o jedzeniu :( No coz nikt nie mowil, ze bedzie latwo. Marzy mi sie, ze wchodze do sklepu i przymierzam rozmiar 40 :) Czy to wogle realnie? Moim bledem jest rowniez wazenie sie kazdego dnia co jest demotywujace. Wiem znowu wszystko widze w czarnych kolorach. Powinnam byc bardziej optymistycznie nastawiona. Pozdrawiam Was serdecznie i pisac dziewczyny co u Was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cosmogirl83 0 Napisano Październik 1, 2008 Jesień jest okropna. Coraz zimniej a ja coraz głodniejsza od tego zimna się robię. Też tak macie, że apetyt rośnie odwrotnie proporcjonalnie do temperatury? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frania2506 0 Napisano Październik 1, 2008 Ja tez tak mam, ciagle cos szukam do jedzenia. Latem natomiast to sie wiecej z domu wychodzi nie myslac o jedzeniu. Juz mnie w zoladku ssie :( Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paaatrycjaaa Napisano Październik 1, 2008 A na mnie jesień podziałała w drugą stronę...w ogóle nie mam apetytu;/ o ale cóż dziewczynki, raz na wozie raz pod:) z każdej porażki trzeba jakieś wnioski wyciągnąć i dalej walczyc! Jak u was w ogole postepy w odchudzaniu? BUziaki;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frania2506 0 Napisano Październik 2, 2008 Witam :) U mnie jak narazie zadnych postepow. Pozwalam sobie na wiele i taki z tego rezultat :( Mam nadzieje, ze uda mi sie w koncu zawziasc. Do godziny 14 zawsze jest ok, ale po 14 zaczynam odczuwac jakies dziwne zachcianki i nie zawsze potrafie sie powstrzymac :( Co u Was dziewczyny? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frania2506 0 Napisano Październik 3, 2008 Oh pustki :( Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paaatrycjaaa 0 Napisano Październik 3, 2008 No faktycznie pusto się tu zrobiło.... Frania dasz radę za każdym razem gdy masz ochotę na cos \"zabronionego\" pomysl sobie,ze przeciez robisz to dla siebie!! Co z tego,ze przez 5 minut poczujesz w ustach przyjemnosc jak potem przez reszte dnia bedziesz miala wyrzuty sumienia? Nie warto:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frania2506 0 Napisano Październik 3, 2008 Wiem, ze ta przyjemosc trwa tylko chwileczke, ale to chyba jakies uzaleznienie, bo juz nie wiem jak to inaczej nazwac:( Dzis mi niezle idzie, nie zjadlam niczego co bym zalowala :) Ale do wieczora jeszcze dluuuugo:) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paaatrycjaaa 0 Napisano Październik 3, 2008 Będę trzymać kciuki żebyś bez żadnych wpadek dotrwała do końca dnia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MIRT 0 Napisano Październik 4, 2008 Witam Was kochane po dłuższej przerwie .Spowodowane to było awarią komputera .Wybaczcie mi to - siła wyższa . Cieszy mnie fakt że topik nie upadł a martwiłam się o to bardzo. Co u mnie ? Zaczynam wszystko od nowa .Napewno tego nie pochwalicie ale od jutra zaczynam głodówkę .Będę na niej aż osiągnę wagę 55 kg.Czy mi się to uda - zobaczymy.Narazie - wstyd się przyznać - jestem objedzona.Poczytałam sobie wszystko na temat głodówek i myślę że jest to dla mnie na dzień dzisiejszy , jedyny ratunek.Pozdrawiam Was serdecznie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MIRT 0 Napisano Październik 4, 2008 ZACZYNAM WSZYSTKO OD NOWA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MIRT 0 Napisano Październik 4, 2008 Dziewczyny odezwijcie się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HealthFitness 0 Napisano Październik 4, 2008 Chciało by się żec syzyfowa praca. Za jakiś czas napiszesz to samo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HealthFitness 0 Napisano Październik 4, 2008 rzec miało być oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MIRT 0 Napisano Październik 4, 2008 Jasne , gorzej by było gdybym się poddała ale to nie w moim stylu .Jeżeli nawet napiszę , to znak że walczę .Napewno nie napiszę - poddaję się i od dziś jem ile chcę .O NIE . Mimo tego pesymizmu , serdecznie Cię pozdrawiam .Przegrałam jedną walkę ale wojnę wygram. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HealthFitness 0 Napisano Październik 4, 2008 Życzę Ci wszystkiego dobrego, ale napewno nie wygrasz jej glodówka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paaatrycjaaa 0 Napisano Październik 5, 2008 Mirt ja też uważam,że to nie jest dobry pomysł z tą głodówką...bo nawet jeśli jakoś wytrzymasz to wykończysz sobie organizm a potem kilogramy bardzo szybko wroca! Lepiej przejdz na przemyslana diete,ktora przyniesie dlugotrwale efekty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MIRT 0 Napisano Październik 6, 2008 Dzięki dziewczyny za dobre rady , przemyślałam wszystko . Rano jem śniadanie ale to na co mam ochotę a potem do końca dnia piję już tylko dużo wody mineralnej.ZAZNACZAM ŻE NIE PALĘ !!!!! Pewien sukces już mam na koncie .Myślałam że bez papierosów nie da się żyć a tu proszę da się a jakże. Narazie pozostanę w tym systemie , potem dołożę sobie jeden posiłek .Ważę w tej chwili 66 kg więc nie jest żle .Po rzuceniu papierosów przeważnie się tyje a ja nawet trochę schudłam. Patrycja a co u Ciebie , jaki masz system jedzenia obecnie ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frania2506 0 Napisano Październik 6, 2008 Witam Was:) Ja musze napisac, ze rowniez nie popieram glodowek. Waga wraca szybko do poprzedniej i niestety z braku zasobow zywnosciowych w organizmie, jemy wiecej niz bysmy chcieli :( Co nie sprzyja diecie. Mirt ciesze sie, ze walka z papierosem tak dobrze Ci idzie, oby tak dalej ;) Radze Ci jednak, jedz chociaz warzywa i owoce. One nie tucza i zawieraja wiele witamin. U mnie z dietka roznie, jak narazie nic nie schudlam, bo sobie w weekend na niedozwolone smakolyki pozwolilam. Wogle zaczynam watpic, czy kiedykolwiek uda mi sie zrzucic zbedne kg :( Nie mam samozaparcia i lubie jesc :( Ach, chyba juz pozostane grubaskiem :( Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paaatrycjaaa 0 Napisano Październik 7, 2008 Staram się przejść na dietę stabilizacyjną i dodawać sobie stopniowo kcal do jadłospisu,ale zobaczymy co mi z tego wyjdzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frania2506 0 Napisano Październik 8, 2008 Witam :) Cos niewielki tutaj ruch :( Patrycjaaa mam nadzieje, ze Ci sie uda :) Ty juz i tak osiagnelas wielki suchces chudnac tyle kg. Zazdroszcze, bo moja waga raczej nie drgnie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach