Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taomea

zmęczona życiem i facetami

Polecane posty

Gość taomea

co zobić żeby ułożyć sobie życie? gdzie znaleźć porządnego fajnego faceta? czemu zawsze jak wydaje mi się , ż e jest dobrze to zraz sie wszystko wali i jest źle. Koleżanki w stałych związkąch, wychodza za maż , a ja albo sama albo zaliczam krótką znajomośc i zostaje sama. Niby nic mi nie brakuje , każdy sie dziwi ,że sama bo kulawa nie jestem. Ostani facet po 6 randkach znikął bez słowa zablokował mnie na gg i i na nk a wczesniel latał za mną , adorował . Poprzedni miał mnóstwo problemów teraz siedze za granicą , wczesniejszy mnie oszukiwal i zdradzał. Czy ja sobie ułoże jakoś życie? Mam 23 lata i chce stałego związku .Wcale nie jest fajnie byc singielką . Ta sama praca codziennie od pażdziernika studia zaoczne nuda i pustka

Gość hgfdd
chęć wypelnienia wlasnej pustki drugą osobą nie ejst za dobra, takie zwiazki nigdy nie sa szczesliwe ;)

jak cię to pocieszy "co ma być to będzie"...wiec ułożysz sobie w końcu tylko musisz czekać...:/gdyby było wiadomo gdzie takiego znaleźć hehe to nikt by sam nie był;)

Gość wojadżerka
może ci z ust śmierdzi ? :-O

Gość wanillliowa
Masz 23 lata!!!! jeszcze znajdziesz!

zmeczona facetami, to brzmi jakbys miła na koncie z trzy rozwosdy,a ty przeciez jestes desperatka ,która szuka mężulka, i na dodatek masz dopiero 23lata ,wiec jak dla mnie jestes stuknięta.

Studia i nuda :D:D:D pierwsze słyszę:D:D:D:D U mnie studia nie były nudą ,a poza tym poznaje się mnóstwo ludzi:) I Ty masz problem??? Twój problem to sam Ty:P 23 lata i takie smęty wypisujesz?????

A może najpierw zainteresuj się sobą i własnym rozwojem, a nie użalasz się nad tym, że nie masz faceta??? Oni nie trawią lasek, których jedyną rozrywką jest smęcenie i użalanie się nad swoim jakże tragicznym losem....

Gość przestań szukac
a sam sie znajdzie odpowiedni ;)

Gość taomea
skupiam sie nad swoim rozwojem ucze sie , studiuje ile można siedzieć w książkach i nie poluje na męża bo jakbym polowała to zapewniam Cie, ż ejuż bym byla po slubie i miała dzieciaka. Z ust mi nie śmierdzi , nic mi nie śmierdzi!!!! Ja nie chce męża ale normalnego związku gzdie dwoje ludzi sie kocha i szanuje, anie jakiegoś oszustwa i mydlenia mi oczu.

dziwczyno jak ja miałam 23 lata to nie układanie sobie zycia mi w głowie było tylko zabawa, tobie radze podobnie:D

Gość taomea
studia to nuda, sa to studia zaoczne same dziewczyny co wtym ciekawego może być ? praca też same kobiety w tym takie ok 40-50 gadają stale o dzieciach wnukach psach kotach jedzeniu ciuchach wczasach . Ocipiec można!!!! I te ich pytania o faceta o to kiedy wyjde za mąż o dziecko , niby to żart, ale wkurza mnie to.Dodam ,że w malutkim miasteczku , pracuje w pobliskim troche większym od mojego. Tu sie nic nie dzieje , a koleżanki jak mówie sparowane i co ich obchodzi samotna koleżanka . Nie ma pretensji do nich bo to naturalne.

Gość taomea
do tego mam kompa gruchota ale czego sie spodziewać po budżetówce zawiesza sie i zjada wyrazy

Gość Artur Borubar
Zarejestruj się na naszej-klasie, wrzuć zdjęcie w bikini, jak trzeba wyretuszuj i czekaj:)

Gość taomea
mam konto na naszej klasie i nic retuszowac nie musze hehehheh

Gość taomea
a do kogoś kto radzi mi sie bawic - juz sie wybawiłam ile można mnie balety już nie bawią!!!!

Gość Artur Borubar
A zdjęcie w bikini jest;)?

Gość taomea
hehheheh nie ma , kup mi cyfrówke to zrobie hehhehhe

Gość Artur Borubar
Najlepiej zmontuj camera obscura, dwa dni z głowy a zdjęcie sobie sama zrobisz! I już masz zajęcie na najbliższe dni...

Gość karoolek
a kto to taki porzadny fajny facet ? i co Ty - masz do zaoferowania takiemu ?

Gość taomea
porządny - nie kłamie , nie zdradza nie oszukuje nie uderzy fajny- ma kulture osobistą , poczucie humoru olej w główce, szanuje kobiety, ma wartości rodzinne, jest troskliwy i czuły starczy???? TO SAMO MOGE JA ZAAOFEROWAC

Gość taomea
dziękuje bardzo za rade ale na bikini nie zamierzam łowic faceta

Gość karoolek
Zatem spij spokojnie - znajdziesz swego faceta ...

Gość taomea
takich to juz chyba nie ma, ostani wydawał sie kims takim , no cóż zerwał z dnia na dzien kontakt bez słowa wyjasnienia

Gość gość
Fajnych wolnych juz nie ma

Gość gość
Są. Wolni i szybcy .

Gość gość
Mam to samo. A o fajnego faceta dziś bardzo trudno :(