Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karola27

głodny jak wilk w nocy

Polecane posty

Już tu kiedyś pisałam że mój 8,5 mies. chłopaczek budzi się w nocy na jedzenie. Chciałam to zmienić, dać herbatkę, wodę, smoka! Dupa blada! On jest taki głodny że jak widzi butlę z mlekiem to wypluwa smoka (do góry) :) i aż się trzęsie. Wypija w nocy o 2 130ml z kaszką a o 6.30 znów jest taki olbrzymie głodny I co wy na to?

Gość doradzam i odradzam
daj mu wiecej jests ok 21 h przemecz go przez tydzien - i siebie tez w nocy dawaj mu tylko wode powinno pomoc il twoj syn wazy?? jaka ma budowe??

waży 10 kg, jest strasznie ruchliwy wieczorem o 19.00 je 150 kaszki ok 23 pije 140 mleka no i dalej jak napisałam

Gość doradzam i odradzam
to duzo wazy!!! odstaw butle w nocy!!! utul go do snu i dawaj wode!!! nie przywyczajaj dziecka do jedzenia w nocy!!

Gość jessy27
to normalne że w tym wieku niemowlak potrzebuje dużo energii i duzo je( chociaż 2 x 130 to niewiele, mój jak miał 8 miesiecy zjadał 2X 210 ml) bo juz chodzić sie uczył.A wazyl zaledwie 8kg, a jadł bardzo dużo.Obiady, watzywa, owoce, nabiał, wszystko juz jadł, teraz ma rok, apetyt nie zmalał, chodzi, i broi, i nadal jest szcupły. zupełnie nie wiem co cie niepokoi i jaka jest zasadność zakladania tego topicu

założyłam ten temat żeby się dowiedzieć jakiegoś jeszcze innego sposobu aby młody dłużej spał w nocy

na siłe go nie przestawisz, bo taki maluch musi swoje zjeść, a czy regularnie dostaje stałe posiłki? jakby zjadł na kolację jakieś pieczywo z masełkiem i paróweczke dla dzieci, i flache to moze by dłuzej pospał.

jessy27 tylko że on tak dużo mi na raz nie wciągnie. I właśnie tu chyba jest problem że on nigdy nie jadł dużo ale często, hmmm