Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdjhgfkjhgkjhgklkjlgkjhgfds

JAKIE NAJLEPSZE SZAMPONY DO WŁOSÓW? TIMOTEI, SHAUMA?

Polecane posty

Gość anastazzzzja
Dla mnie jest swietny Timotei z z różą z Jerycha. Bardzo fajnie odzywia i wzmacnia moje włosy. Ja nie lubie kiedy włosy sie pusza tylko są gładkie i nawilżone.

Gość pennneloppka
Ja też musze potwierdzić ze to bardzo dobry szampon.Zresztą ja bardzo lubie Timotei i musze przyznać ze włosy zupełnie inaczej, lepiej mi sie układają.

Gość opiekkanakaczka
Dziewczyny mam do Was pytanie czy jest moze szampon do włosów z wyciągiem z róży Jerycha?

Gość kajjjjetanka
Zacheciłyscie mnie dziewczyny i musze sama spróbowac poniewaz własnie jakoś od dłuzszego czasu nie moge znalezc dla siebie dobrego szamponu.

Gość ursszulla
Zużyłam już całe opakowanie szamponu timotei z różą z Jerycha i mogę polecić. Jest gęsty, ale nie tłusty, nie zostawia żadnego nalotu na włosach, dobrze się pieni, pięknie pachnie. Miałam do włosów suchych i łamliwych, ich kondycja trochę się poprawiła.

Gość hassanka67
katrem79 - kupiłaś ten szampon, jaka opinia? Ładnie pachnie, ale jeszcze nie kupiłam, więc jestem ciekawa czy opłaca się zmienić.

Gość Leoniias44
A jaki wpływ na włosy ma wyciąg z róży z jerycha? Sporo jest tych szamponów z nowej serii i chętnie coś bm wybrała.

Gość gość
ŻADEN. To jest zwykły spam, ten szampon nie jest więcej warty niż jakikolwiek najtańszy ziołowy. Chesz mieć wpływ na wlosy - stosuj mądrze dobrane odżywki i wcierki.

Gość gość
Dokładnie. To tylko marketing i nic więcej. W dodatku kiepski, bo trzeba być bardzo naiwnym, żeby się złapać na ten spam.

Gość kimmmkowa
A co to są te wcierki ? Wlasnie juz nie raz słysze o czyms takim. Rozumiem ze stosuje sie najpierw szampon a potem po prostu coś sie wciera w skóre głowy ?

Gość jarzębinnka
Mi bardzo podpasował szampon timotei z ziół alpejskich bo lubię szampony ziołowe i najlepiej mi działają na włosy. Napiszcie coś więcej o tych wcierkach.

Gość leśna33
Wypróbowałam ten timotei z ziół alpejskich. Fajnie włosy pachną. Tak świeżo. Podoba mi się, będę używać częściej. Nie obciąża tak włosów.

Gość Moniaaa69
Szampony Timotei są bardzo dobre ale jest ich bardzo dużo rodzajów. Musisz wypróbować róże rodzaje timotei i dopasować do swoich włosów ;) Ją osobiście polecam ten szampon. Na początku będziesz musiała przyzwyczaić włosy a później będzie z górki. ;)

Gość gość
przestańcie spamować tym timotejem... ja wiem, że to jest dziadostwo i się nie sprzedaje, więc tonący brzytwy się chywta, ale na litość boską, minimum godności... :/

Gość veretenka
Fructis wysusza maksymalnie moja skórę głowy ale dopiero po dłuższym używaniu, najpierw jest ok. Nivea i Shauma powoduje obciążenie i cholernie trudno rozczesuje się włosy pomimo użycia odżywki ułatwiającej rozczesywanie. TIMOTEI JEST NAJLEPSZY, LEKKI, A NIE JEDNAK NIE WYSUSZA ANI WŁOSÓW ANI SKÓRY GŁOWY. Włosy są błyszczące, pachnące i lekkie ale nie przesuszone i łatwo się rozczesują. Ewentualnie pantene i herbal też dają radę. Odżywki Dove sa super. Nie niszczcie i nie obciążajcie sobie wlosow! Nie wyrzucajcie kasy w błoto!

Gość gość
veretenka, poczytaj trochę o pielęgnacji włosów, bo widzę, że ani dobrego szamponu, ani dobrej odżywki jeszcze w życiu nie miałaś ;) polecam np. blog Anwen czy inne "włosomaniackie" :)

Gość gość
dobrze piszesz spamerko WŁOSY TYLKO WYGLĄDAJĄ NA WYPIELĘGNOWANE bo są pokryte silikonem

Gość gość
ziolowe najlepsze

Gość gość
kupujcie szampony, odżywki, maski w hurtowniach fryzjerskich! Niskie ceny i dobra jakość!

Gość gość
najlepszy biovax oczywiscie xD serio, bez parabenow, silikonow, polska firma i w ogole cud miod ;***

Gość gość
Szampon Chantala ! Polecam ! Włosy idealne w dotyku, wygładzone, cudne !

Gość kambra
Przykłady konkretnych produktów wysokiej jakości - http://www.fryzomania.pl/blog/?p=716 Oczywiście to kwestia oczekiwań, bo są różne typy, ale czy generalnie popieracie to zestawienie? Ewentualnie jakie pozycje na to miejsce?

Gość Alijah777
Tylko i wyłącznie Chantal. Szampony do każdych włosów, do każdych problemów. Na gęste, na kręcone, na suche, na wypadające. Co potrzebujesz, masz.

Gość MagnusBane
Cała seria Elastabion od Flosleka. cudowne szampony, które opanują nawet najbardziej nieokiełznane włosy.

Gość agusia891
Ja za to pozytywnie zaskoczyłam się szamponem Emolium, który nadał moim włosom odżywienia. Przede wszystkim nawilża włosy, a ze niestety często prostuje je, to był okazało się, że jest świetnym rozwiązaniem w kwestii odbudowy włosów. Dostępny w Aptece pod Smokiem.

Gość gość
Super! Widzę, że dostępny jest poprzez zamówienie internetowe na www.aptekapodsmokiem.pl

Gość bebo
Ja osobiście staram się wystrzegać chemii w szamponach i odkryłam cudowny szampon, który nie tylko że leczy mój świąd skóry głowy ale i jest wyzbyty niepotrzebnych dodatków tj: detergenty, silikony, substancje zapachowe, barwniki....czysta natura! Polubiłam markę EkoKrem za jej wytrwałość i konsekwencje w tworzeniu kosmetyków naprawdę naturalnych.