Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem czerwona bo sie wstydzę

bedzie chłopczyk czy dziewczynka??

Polecane posty

dziewczyny słyszlam ze jak brzydko wygladasz w ciązy tz masz pryszcze , jakies plamy na twarzy to będziesz miec dziewczynke. a jak ładnie wygladasz to chłopca. Czy to sie sprawdza??

nie sprawdza się, moja cera wcale się nie zmieniła, w ogóle nie zbrzydłam a będę mieć córeczkę

Gość Allegrowiczka od lat paru
Nie,nie sprawdza się.Naprawdę.Ta są tylko jakieś zabobony.W drugiej ciązy wygladałam promiennie.Cera cudowna,włosy też.I co....urodziłam córkę.

Gość toraja
macie racje dziewczyny nie sprawdza sie...mi w ciazy cera w ogole sie nie zmienila a wlosy mam ladniejsze niz przed ciaza a tez ma byc dziewczynka;-))))

Kompletnie w to nie wierzę ,ale jak na złość u mnie sie sprawdza.Jestem zaprzeczeniem wszystkich poradnikow dla ciążarnych , bo w czasie kiedy powinnam (wg.poradnikow) miec piękną , promienną cerę , błyszczące ,jedwabiste i mocne włosy mam: pryszcze plamy na tawrzy włosy zamiast na głowie ,głownie na podłodze Co za tym idzie?? - będzie dziewczyna:) Ale godzę sie z tym bohatersko bo twarda jestem;)

Bo ja własnie ładnie wygladam i wszyscy mi mowia ze bedzie chłopczyk a w duszy pragne dziewczynke :(

Gość miałam dokładnei to co opisała
ś brzydka cera i podobne sprawy, wygladałam okropnie i mam synka:)

myślę, że na to nie ma reguły. ja wyglądam dobrze, nie roztyłam się na boki, mam tylko piłeczkę z przodu i wszyscy mówili, że chłopak będzie. moja koleżanka 2 tygodnie wczesniejsza ciąża - roztyła się cała, szeroka jak beczka, tyłek wielki, cera paskudna - i wszyscy mówili, że córa jej urode zabiera a będzie miała synka :D

a w którym tygodniu mozna sprawdzic płec dziecka??

zależy od sprzętu USG jakim dysponuje lekarz. czasem już w 16 tyg widać ładnie. ja sie dowiedziałam w 20 tyg

Gość tez sie zastananawiam
tez mi sie coreczka marzy a wygaldam ponoc ladnie-cera a jesli chodzi o wlosy to nie zbyt sa blyszczace.jedynie to co slodycze pochlaniam i faktycznie dostalam pupy no i brzuch ogolnie jakos duzy jak na ten 15 tydzien

ja to chyba jakas nienormalna jestem :( zamiast sie cieszyc i modlic zeby dziecko było zdrowe to ja tylko o płci mysle. Moj facet ma straszny charakter pan skorpion . Złosliwy , msciwy , przemądrzały. ( W stosunku do mnie jest bardzi dobry) ale boje sie ze chlopak bedzie taki jak on . A tego bym nie chciala.

Gość fvdv fddzv
ale dzicka spod znaku skorpiona to raczej nie urodzisz(znałabys juz plec)

to bedzie BARAN :) z kwietnia . Aaaa musze sobie dac na luz , niekiedy dziewczyny sa gorsze od chłopców . Zobaczymy .

Gość fvdv fddzv
oczywiscie z przymrozeniem oka

Gość sztuka teria
Ja cerę mam w porządku, fatalne włosy mi się za to zrobiły, a będzie chłopak :)