Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfdjhgfkjhgkjhgklkjlgkjhgfds

JAKI SZAMPON KUPIC?

Polecane posty

WŁOSY: półdługie, kręcone/falowane, troche przesuszone na koncach. Jaki szampon polecacie? Uzywałam juz: elseve, clear, garnier ostatnio -> bardzo dobry, juz sie skonczył. palmolive, barwa.. i wiele innych. Poleccie cos!

ja poecam szmapony firmy Dora. sa troche drogie-kolo 30 zl za 200 ml ale roznice zobaczysz od razu.

Gość bruneteczka 17
gliss kur

Gość nie zmieniaj szamponu
włosy powinno myć się cały czas tym samym szamponem, zapytajcie dermatologa jak nie wierzycie, zero problemów z włosami

kupiłam juz trzeci - z ziaja z olejem rycynowym do włosów farbowanych . Opinia - tani i dobry . Do tego odżywka z tej samej serri i tak od 2 miesięcy . Koszt około 9 zeta za komplet , szampon niecałe 5 zł.

Kupie jeden i bede go uzywac juz, :( Mam tak ze jak wstane na 2dzien, to wlosy sa jeszczeładne, teraz taka pogoda ze deszcz pada, mżawka, powietrze wilgotne! Jestem chwile na dworze a to co mam na glowie wyglada jaaaak siano, dosłownie! nawet w kucyku, włosy wygladaja okropnie! niewiem co mam zrobic juz, nie prostowałam całe wakacje, wlosy były fajne, teraz prostowałam chyba tylko 3,4 razy. Co mam kupic zeby były ladne:(?

kupie garnier fructis.