Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam co dalej będzie

ile czasu po skończeniu karmienia pojawił się okres?

Polecane posty

jak w temacie boję się że jestem w ciąży! mieliśmy wpadkę z prezerwatywą (pękła), wzięłam Postinor Duo 10 godzin po i drugą tabl. znów 10 godzin po ale boję się że jestem w ciąży. Czasem boli mnie brzuch jak na okres ale znów piersi mi się nie powiększają ani nie bolą a tak miałam w ciąży. Testy kłamią - mnie okłamały 2 razy! Muszę iść do gina. Karmię małego raz w nocy, ma 8,5 m-ca. Od porodu nie miałam jeszcze okresu. Po Postinorze miałam tylko malutkie plamienie. Czy ktoś też tak miał? Chyba zwariuję!

Gość chodziki...nie nie nie
Przy pierwszy dziecku(karmiłam 11 m) okres wrócił 9 miesiecy po dostawieniu.Przy drugiej ciąży(karmiła tylko 4 miesiące) okres wrócił 4 tyg po.Co do postinoru to tez miała lekkie plamienie i na tym, sie skończyło.Nie powinnaś sie martwić.Jeżeli zazyłaś go w odpowiednim czasie to naprawde stres Ci nie potrzebny,

Gość chodziki...nie nie nie
Tez miała lekkie bóle po postinorze....

dzięki za pocieszenie chyba bym zwariowała gdyby się okazało że w maju byłoby drugie dziecko! zresztą, mamy jakiegoś pecha bo od urodzenia kochalismy się może z 8-10 razy i jeszcze guma nam pękła :( ech... odstawię małego zupełnie, poczekam na okres i wybiorę się po tabletki

Gość bummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
raz na miesiąc sie kochacie?! no to albo z facetem coś nie tak albo wali cichaczem przed kompem....

bummmmmmmmmmmm jak się w nocy wstaje co 2 godziny żeby karmić dziecko to naprawdę można nie mieć ochoty na sex! a z mężem wszystko w porządku ;)

Gość Alla33
Ja miałam okres w trakcie karmienia piersią