Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co na mnie

jaka sukienka na moja figure?

Polecane posty

Gość co na mnie

mam maly biust i szerokie biodra, wymiary niby biodra 91 cm, talia 62 cm i biust 90, ale optycznie jesttem tlustawa i plaska, jaka sukienka na mnie pasuje?

Gość ljvgb
a wzrost? nogi?

Gość co na mnie
171 cm, nogi ok

Gość ugpiu
....no wiesz ja mam podobne wymiary i mysle ze maM za wąskie biodra. Ubrania szyte są na kobiety na kobiety o szerszych biodrach i małym biuście

Gość ugpiu
nie tragizuj masz dobrą figurę, możesz załozyc wszystko, jeżeli uważasz, ze masz mały biust załóż push up

Gość co na mnie
nie no, pushupy wywalilam, bo przez nie mialam juz rozsmarowany zupelnie biust, biust nie jest moim kompleksem, najbardziej te szerokie biodra i wielki tylek.... no i boczki...

Gość njbhvgcfdx nawraca
nie dobiera się tak jak w tabelce bo staniki z płotna nie są 75obwód zmieści się na 85-90 spokojnie w obwodzie ,czy wiecie ,że 95% Polek ma źle dobrane rozmiary biustonoszy?ja dzięki mahedzie należę do 5% dziwię się ,że kobiety tak się torturują zamiast zadać sobie odrobinę trudu:P mnie już bierze obrzydzenie jak patrze na rodaczki u których stanik jest zaraz nad pępkiem albo spod koszulki przebija na karku zapięcie buły i czterocycki oraz zanawieski pod pachowe a fuuuj albo rozsmarowany biust na klacie uciekający pod pachy nawet 0 obwiśnie jeśli bedziecie tak torturować wasze biusty NIE RÓBCIE OBORY NA ULICACH

Gość njbhvgcfdx nawraca
nie dobiera się tak jak w tabelce bo staniki z płotna nie są 75obwód zmieści się na 85-90 spokojnie w obwodzie ,czy wiecie ,że 95% Polek ma źle dobrane rozmiary biustonoszy?ja dzięki mahedzie należę do 5% dziwię się ,że kobiety tak się torturują zamiast zadać sobie odrobinę trudu mnie już bierze obrzydzenie jak patrze na rodaczki u których stanik jest zaraz nad pępkiem albo spod koszulki przebija na karku zapięcie buły i czterocycki oraz zanawieski pod pachowe a fuuuj albo rozsmarowany biust na klacie uciekający pod pachy nawet 0 obwiśnie jeśli bedziecie tak torturować wasze biusty NIE RÓBCIE OBORY NA ULICACH

Gość niter
Jak ja bym miała takie wymiary to na pewno uważałabym się za ideał:) Pewnie ty świetnie wyglądasz tylko jesteś dla siebie zbyt krytyczna. Mając takie wymiary wystarczy jeśli podkreśla się swoje atuty czyli szczupłą sylwetkę i kobiece biodra. w tym celu najlepiej sprawdzają się sukienki, ( dagnez ma fajne)

Jeżeli chcesz zatuszować masywne (w twoim poczuciu) biodra i pupę to zdecyduj się na sukienkę/spódnicę rozszerzaną. Choć wydaje mi się,że jesteś zbyt krytyczna wobec swojej figury - mam wymiary zbliżone do twoich i uważam, że są sexy :) i bez skrępowania noszę dopasowane mini.