Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość black magic woman_

Mam kilka dni aby doprowadzić się do porządku

Polecane posty

Gość black magic woman_

Jestem strasznie zapuszczona. Nie pracowałam przez dłuższy okres czasu. Teraz wrócilam do zawodu i mam kilkia dni na ogarnięcie siebie. Fryzjer, kosmetyczka, jakieś ciuchy, 10kg też by sie przydało zrzucuć:O Chyba nie dam rady :(

Gość black magic woman_
Kurde stresuje się. Nie dość, że będę pracować z facetami to jeszcze muszę nienagannie wyglądać bo będę mieć kontakt z interesantami:O

Gość black magic woman_
Jakie polecacie fryzurki na dośc długich włosach, takie aby szybko ułożyć bez żadnych ceregieli?

Gość jeśli masz
biust jak pod linkiem, to Ci poradzę, a jeśli nie masz takiego biustu to spadówa: http://img222.imageshack.us/my.php?image=dziewczynkaic2.png Na wygląd należało zapracować sobie przez całe życie a nie parę tygodni. Przez tych parę tygodni, to możesz jedynie po puupie się podrapać a nie zrzucić zwały sadła i zaszpachlować zmarszczki.

Gość red red red
ładna fryzurka i ciuszki moga odjąc ci pare kilogramów poczujesz się pewniejsza siebie

Gość arletta27
radzę Ci idz też do manicurzystki, jesli masz zniszczone dłonie to niech zrobi ci też parafinę. W kontaktach z ludzmi ważne są dłonie, to nasza wizytówka.

Gość juh
i daj znac co tam u ciebie jak idzie poprawianie wygladu

Gość niky
poszukaj topicu wizażystka-kosmetyczka, jest chyba 2 strony przed Twoim topiciem. Wyslij jej zdjecie, ona Ci doradzi jakie ubrania masz sobie kupic aby zatuszowac niedosonalosci a podkreslic walory swojej sylwetki oraz pomoze Ci dobrac makijaz. Przejdz sie do dobrego fryzjera, niech Ci nałoży maskę regenerującą na włosy, odpowiednio obetnie włosy i powie jakie masz sobie robic fryzury. Popieram też koleżankę, że czas na popołudnie u kosmetyczki na manicure i kurację odżywczo-liftungującą na twarz. A od siebie dodam ze czas radykalnie zmienic plan dnia...wykup sobie karnet na aerobik i basen - to Cie zmotywuje do chodzenia na zajecia - oraz zaplanuj sobie zdrową dietę...bez podjadania miedzy posilkami. Napewno poczujesz sie w koncu dobrze w swoim ciele! Pozdrawiam i powodzenia!