Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasnowłosaaa

czy moje włosy wyglądają na zniszczone??? foto

Polecane posty

Gość jasnowłosaaa
thanks:) w sumie to ja mam włosy taki trochę ciemny blond /miodowy blond i postanowiłam troche je rozjaśnić, ale już więcej nie będę:)

Gość zniszczone nie sa ale
okropny kolor i ejszcze jakis nierownomierny przy glowie ciemniejsze pod spodem, nieladnie:O

Gość jak u lalki barbie

Gość jasnowłosaaa
taaa okropny kolor:O, sorry ale chyba ty nie widziałaś okropnego zasuszonego, koloru jajecznicy na głowie , a to co widzisz na czubku głowy to nie czarny odrost tylko cień.. bo jak patrzę w lustro to nie ma tam niczego czarnego! a barwa włosów nie musi być 100% jednolita żeby wyglądać naturalnie:O

Gość jasnowłosaaa
zresztą błysk flesza robi swoje, na żywo wyglądają niemal naturalnie

Gość Żabka_____________________
ładne

hehe smieszna jestes, bo tylko do mojej wypowiedźi sie przyczepiłas, jesli chcesz pochwał to popytaj swoich znajomych, którzy nie będa w stanie powiedziec Ci tego wprost i powiedza, że ladnie tutaj mowimy prawde, mi sie takie kolory podobaja, ale inne odcienie, twoj odcien dokaldnie wyglada jak u lalki barbie a wiec bardzo sztucznie, niestety mozemy miec inne gusta, ale uwazam, ze jest brzydki, rozplakalas sie juz czy dopiero to zrobisz?

niemal naturalnie, teraz to dopiero spadła z krzesła, i nie musisz pisac pod spodem, że ładne, IP widze, wiec wyluzuj laska:P

Gość jasnowłosaaa
sorry ale ja tą "Żabką" -jak ci się zdaje, nie jestem więc tego ip nie widzisz:O zresztą nie oczekuję krytyki koloru tylko czy są zniszczone... ale faktycznie błysk flesza sprawia że kolor wygląda jak u lalki barbie

Gość M_I_L_K_A
Bez przesady,ktoś ci wciska kit,poza tym wiele dziewczyn rozjaśnia włosy,też to robiłam,rozjaśniałam nawet te jasne włoski na rękach,jak widzisz też kombinowałam nie tylko z włosami. Nie przejmuj się wszystkim co ci powiedzą,to zazdrość pewnie koleżanek.

Gość jakataks
Fajny kolor, a propo barbi : ja widzialam wersje barbie niemalze o kazdym kolorze wlosow...

Gość tak tak ah ta zazdrość
zwłaszcza, jesli chodzi o włosy i to takie włosy:P:P:P ja dbam o swoje włosy: uzywam kilku odzywek, najlepszych szamponów, kupuje w sklepach fryzjerskich i tak smao farbuje farbami takimi co sie zmywaja, aby włosów nie niszczyć, nawet jesli sa rozjasnione i nie wyglądaja na zniszczone to wiedz jedno, rozjasnione włosy zawsze sa zniszczone...predzej czy pozniej to wyjdzie

Gość do jakatakas -- nie badz taka
hej do przodu, kazdy wie o co biega, barbie prawdziwa to ma blond wloski a te pzoostale nazywaja sie juz inaczej nie? jakies madison, itd..

Gość strong warkę teraz sobie popij
masz bardzo ładne włosy, tylko nie rozjaśniaj ich zbyt czesto bo uszkodzenia łusk wlosowych się kumulują

Gość kahna
az tak ci sie rozjasnily woda utleniona??????????????????????????????????? wow

Gość jasnowłosaaa
kahna bo ja w ogóle mam takie podatne włosy na wode utlenioną 3% , moja siora też bo też jest ciemną blondynką i ona jeszcze mocniej je rozjaśnia ale już od takiego rozjaśniania widać, że je przesuszyła na wióry i dlatego też próbuję jej przemówić do rozsądku.. w ogóle nie każda z nas może rozjaśnić wodą utlenioną włosy do takiego stopnia bez szkody dla nich:)